- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
O ffffff kıyamam sana rabim. Sabır versin o bebişin yerine çift versin insallah canm benjm6aylik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ffffff kıyamam sana rabim. Sabır versin o bebişin yerine çift versin insallah canm benjm6aylik![]()
Amin amin arkadasim aklina geldikce sabir dile bana buaksam yine salya sumuk agladim yasasaydi 36haftam bitcekti ne kaldi sunun surasinda dogumaO ffffff kıyamam sana rabim. Sabır versin o bebişin yerine çift versin insallah canm benjm
Sabır dileyeceksin rabbimden alanda sensin verene aldığının sabrını eksik etme bende diyeceksin bitanem onun yerini doldur allahım sana sigindim diyeceksin rabbim sana sabırlar en koyusunu versin insallah yeri dolar Rabbimin iznile dua istemek çok onemli ben dün okadar dua ettimki hem ağladım hem.namazda dua ettim rabbim bebeğim olsun testte silikte olsa çıksın gecde olsa bebeğim benimle olsun diye tabi sanada sabır diliyorum rabbim duysun sesimi sesiniiiAmin amin arkadasim aklina geldikce sabir dile bana buaksam yine salya sumuk agladim yasasaydi 36haftam bitcekti ne kaldi sunun surasinda dogumacok canim yaniyor nasil gececk bilmiyorum
Amin canim amin. Ne kadar dua varsa yaptim tesbih ne bulsam cektim o silik testte aynini diledim silikte olsa ciksin allahim bebegimin benimle oldugunu bileyim dedim ama kan negatif cikti. Zamani gelmedi demekki. İnsallah senin bebegin seninledir canim sagol dualarin guzel dileklerin icin. Kaybetmeseydim suan hamile doguma hazirlik topiklerinde olacaktim. Gecen arkadasim geldi bebegi 5aylik agiz mendilini unutmus bende gerisini sen dusun isteSabır dileyeceksin rabbimden alanda sensin verene aldığının sabrını eksik etme bende diyeceksin bitanem onun yerini doldur allahım sana sigindim diyeceksin rabbim sana sabırlar en koyusunu versin insallah yeri dolar Rabbimin iznile dua istemek çok onemli ben dün okadar dua ettimki hem ağladım hem.namazda dua ettim rabbim bebeğim olsun testte silikte olsa çıksın gecde olsa bebeğim benimle olsun diye tabi sanada sabır diliyorum rabbim duysun sesimi sesiniii
Gecmis olsun canimm. Vallah bugun aklima ne geldi buay olmazsam kasima korunacagim ufak bi operasyon yapilacak rahme sonrasindada korunsam diyorum. Psikolojikmen iyi olana kadar. En azindan heray varmi acaba diye diye kendimi yemem
Amin amin arkadasim aklina geldikce sabir dile bana buaksam yine salya sumuk agladim yasasaydi 36haftam bitcekti ne kaldi sunun surasinda dogumacok canim yaniyor nasil gececk bilmiyorum
Amin canim benim allah sizden razi olsun gece gece morel oldunuz bana. ettiginiz dualar kabul olsun insallah. Hep beraber kavusalim bebeklerimizeDaha iyi olur aslinda,rahimde vucutta sende biraz dinlenmis olursunuz
Allah sabır güç versin.
Canlı canlı kürtaj cok acı malesef nasil neden yapiyorlar anlayamiyor insan.....
Rabbim tum guzellikleriyle iyi haberlee sunsunda yasadigin herseyin mukafatini en kisa zamanda gör insallah...
Aynen öyle inşallah gelmistirr inşallah aynı günmüş batımız inşallah müjdeli haber veririzHosgeldin canim. Belirtiler yokmu o belirtiler tam yok diyorum gebeligimde olan bi belirti cikiyor var tamam diyorum :) sonra yine umutsuzlasiyor yok diyorum adet gelsede kurtulsam ya var ya yok anlarim artik. Belkide geldi bebegin hayirlisi bekleyelim bakalim brnimde 17-18 ekim
Aminnnn canım inşallah hepimiz isteyen herkese nasip olsun insallahInşallah bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçirirsn ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım inşallah Anne ligi en kısa zamanda yaşarsın canım :)
Kıyamam sana yipartma kendini bukadarcnmAmin canim amin. Ne kadar dua varsa yaptim tesbih ne bulsam cektim o silik testte aynini diledim silikte olsa ciksin allahim bebegimin benimle oldugunu bileyim dedim ama kan negatif cikti. Zamani gelmedi demekki. İnsallah senin bebegin seninledir canim sagol dualarin guzel dileklerin icin. Kaybetmeseydim suan hamile doguma hazirlik topiklerinde olacaktim. Gecen arkadasim geldi bebegi 5aylik agiz mendilini unutmus bende gerisini sen dusun iste
Allahim sabırlar versin sana ya.. Allah diğer evlatlarına bagislasin seni. Hep okuyodum ama yazmak fırsat olmadi. Sana sağlıklı bir teselli hediyesi versin Rabbim. Hediyeni kucağına aldığınızda da tüm acılarını dindirsin, unuttur sun..Amin amin arkadasim aklina geldikce sabir dile bana buaksam yine salya sumuk agladim yasasaydi 36haftam bitcekti ne kaldi sunun surasinda dogumacok canim yaniyor nasil gececk bilmiyorum
Test yapsana idrar testi. Bellimi olur
Cnm benim belki gec döllenme olabilir öle olursa idrar da hemen cikmiyo istersen kan ver orda az da olsa bi değer çıkar yaniHala adet olmadım. 5gün geçti bugünle birlikte. 2 tane test yaptım. Malesef ikiside negatifee madem gebelik yok neden hala hasta olmadım. Su yaşıma kadar ilk defa 5 gun gecikti.
canim gozun aydin rabbim saglikli hamilelik ve bebek nasip etsingözün aydın maşalhhh
bende hamileyim sabah yaptım:))
idrardada cıktı
Cnm benim belki gec döllenme olabilir öle olursa idrar da hemen cikmiyo istersen kan ver orda az da olsa bi değer çıkar yani
Canm benim 7 günüm geçti bugünle beraber 8 bende dün negatif cikacak umuduyla test yaptım ama çok silik cizgi çıktı tabi ikindi zamanı yapmıştım sabah erken yapsaydim belirgin olurdu bunu görünce bile havalara uctum hala adet oladiysan umut vardır benceHala adet olmadım. 5gün geçti bugünle birlikte. 2 tane test yaptım. Malesef ikiside negatifee madem gebelik yok neden hala hasta olmadım. Su yaşıma kadar ilk defa 5 gun gecikti.
Sanırsam benmkide geç dollenme bende adetim 5 gün gecikmisti yaptım negatif hatta test 4 saat bekledi yine Son bi bakayım dedim yine negatifti dün 7 günüm geçiyordu yaptım azsa olsa çizgi vardi şükürCnm benim belki gec döllenme olabilir öle olursa idrar da hemen cikmiyo istersen kan ver orda az da olsa bi değer çıkar yani
Sagol canim benim amin. Aynen kadinlar cok guclu o masada ben birdaha bebekmi tovbe demistim o sanciyla. Bak az zaman gecti artik istiyorum hemde nasil bir istek. Aslinda canimi yakan o agrilardan sonra teselli olacak bir evladin olmamasi idi.. Yoksa o agrilara ben yine raziyim yeterki saglikli bir evlada kavusayim. İnsallah bir bebegin daha gelir varsin ters olsun zaten sezeryan olacaksin yine onemli olan gelsin :) bugun bat gunun dimi senin ? Allahim guzel haber almayi nasip etsin gondermis olsun bebegini insallah@GaSeLLe canım yazdıklarını okuyunca kendim yaşamış kadar sarsıldım Allahım sabır güç kuvvet versin en hayırlı zamanda bebeğini göndersin inşallah sana ve isteyen bekleyen herkese. Annelik yarı delilik zaten ben iki doğumumu da epidural sezeryan ile belden uyuşmalı yaptım benimde tersti bebeklerim eşimle her konuştuğumuzda doğumu 3. yü deli cesareti var sende der biz kadınlar çok güçlüyüz heleki söz konusu evlatsa milyonlarca kat güçlüyüz sabırda dertte tasada herşeyde çok güçlüyüz bugünlerde geçecek inşallah merak etme.
Kafaya taktigimiz icin gelmez, mevsim degisir gelmez, herzaman gecikirde bebek icin gecikmez mubarekHala adet olmadım. 5gün geçti bugünle birlikte. 2 tane test yaptım. Malesef ikiside negatifee madem gebelik yok neden hala hasta olmadım. Su yaşıma kadar ilk defa 5 gun gecikti.