• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bu yasadiklarima gore en gec carsamba dollense yinede belli olurmuki 10-14 arasi:KK64: p.tesi 14.gun test yapicam insallah varsa cikar yoksada sokulurum cok sanci cektim buay :KK12:
Insallah pozitif cikar canim yoksa da obur aya daha iyi hazirlanirsin her ay yeni bir umut demek umudunu kaybetme

İnsallah bitanem dua et bize hamislerin duasi kabul olur. Buay olmazsam histeroskopi cekilicem kurtaj oldugum icin yapisiklik riskine karsi. Hayirlisi hakkimizda
Hayirlisi olsun canim her zman dua ediyorum Allah kabul etsin insallah Rabbim herkese nasip etsin

İnsallah oyle olur ne guzel kalp atisini bile duyarsin :) benim anlamadigim senin degerler yukselmese doktor yok demezmiydi? Yaptigin idrar testi yalnis olabilirmi? Benim bildigim doktor az degeri gebelikten saymiyor benim oglumda 120 idi 28.gunumde adetimin zaten 28gunde bir oluyordum 120 az gebesin diyemem demisti sonra 300 kusure iki gun sonrada 900e yukselmisti :) keske yine gelse bebeklerimiz. Dusunuyorum da en buyuk ozlem bu olsa gerek ve rabbim nasip etmedikce kavusmak imkansiz
Valla bende bişe anlamadım evet inşallah rabbim nasip edicek canm benm

Amin canim benim hosgeldin. Bende 3. İstiyorum. İkizlerim var 7yasinda. Bende Adete 1hafta kala gerginlik kasik agrisi gogus sisligi agrisi yasardim hepsi var bitek gogus agrim yok ondan umutlaniyorum adet olmam belki diye:) senib yumurtlama erken olduysa adetinde erken olur ozaman tabi bebis yoksa :) insallah gebesindir ve adet olmazsin canim ekliyorum listeye
Merhaba cnm ekle benide ☺️ Ovulasyon testi yapmadım ama normal yumrtlama gününden önce olduğunu düşünüyorum ovulasyonun belirtilerden yola çıkarak bakalım inşallah hepimiz güzel haber alırız bu ay

Aynen ya beklemektense erkende kirmizi karti yesekte acabalardan kurtulsak :KK43: bugun lazer yaptim valla usandim beklemekten. Zarari olmaz insallah. Oglusumda aldim cihazi varya alirken kadin dediki gebelik emzirmede kullanilmaz bende rahat sekilde yok ya ne hamilesi istemem demistim ne salakmisim. Bir ay yaptim ve ay sonu gebe oldugumu ogrendim biraktim tabi. Dogumdan sonra baslamistim buay olur diye yapnadim ama artik umudum kalmadigi icin aman dedim yaptim sonrada pisman oldum :KK43: basim agrisa hap yutasim gelmiyor belki vardir diye. Varya hem yok diye avutuyorum kendimi hemde ya varsa diye umut ediyorum en kotusude bu :KK43:
Cihazinin markasi ne canim ne kadara aldin ve ise yariyormu

Cihazinin markasi ne canim ne kadara aldin ve ise yariyormu
Philip Lumea advanced canim. 1150 tlye aldim. Evet cok memnunum. Ogulumdan once biray kullandim nerdeyse gebeligimin 3.ayina kadar tek tuk kil cikti. Biyik bolgem kalici birsekilde azaldi. Simdi yeniden basladim bakalim bebis olursa dogum sonrasina ertelerim yeterki gelsin

Philip Lumea advanced canim. 1150 tlye aldim. Evet cok memnunum. Ogulumdan once biray kullandim nerdeyse gebeligimin 3.ayina kadar tek tuk kil cikti. Biyik bolgem kalici birsekilde azaldi. Simdi yeniden basladim bakalim bebis olursa dogum sonrasina ertelerim yeterki gelsin
Sagol canim bende bi arastirayim bakalim. Ben cook acik tenliyim tuglerde sari gormez diye endise ediyorum en iyisi evinin rahatligi aslinda ama Ben lazere gittigimde bile cok yuksek atis yapiyorlardi gormuyodu cunku ince bide..

Aaaa pco varmı canım öyle oluncaya koyu cıkıyo benim de 11de bariz silikleşti dünde silikti bugün yaptım koyu çıktı yine bak resmini atayım acaba bende de kist mi oluştu

Kuzum pko tanisi konmadi bana kist bile demedi tam. Galiba o yumurta idi büyüdü büyüdü simdi de catladi. Baska sehre geldim kutudan 2 ovulasyon testi alacahim diye iki gebelik testi almisim. Pazar aksamina kadr siliklik devam mi edecek yoksa yine koyu mu bilemeyecegim

Birak ya sorma. Gerci garibim ses etmedi buay ilkya ondan galiba. Dedigin gibi bdv bolumune kocalari sikayet ederiz artik :KK70: rabbim duysun sesimizi duadan baska yapacak birsey yok malesef. Hele o sabir varya iste o sabir bende hic yok bebek yoksada hemen adet gelsin istiyorum

Bende mesela adetim 2 gun sürsün ertesi 2 yumurtlama olsun diger iki de bebek olusacak ise olussun değilse yine adet gelsin istiyorum :))

Sagol canim bende bi arastirayim bakalim. Ben cook acik tenliyim tuglerde sari gormez diye endise ediyorum en iyisi evinin rahatligi aslinda ama Ben lazere gittigimde bile cok yuksek atis yapiyorlardi gormuyodu cunku ince bide..
Canim almadan musteri hizmetine danis oyle al. Yenisi cikmis simdi biraz tuzlu ama kendisi ten ve tuy rengine gore ayarliyor.

Kızlar sabah adet oldum sandım. Küçük kırmızılik oldu pecetede. Sonrasında ise damla damla kahverengi akıntı. Ancak onunda devami yok. 30 yaşındayım. Adetim hiç şaşmadı. Başladıysa başlar. Hiç böyle lekeleme olmamıştı. Ancak sabah ta söylemiştim. Kist falan yok ama yinede soğan kuru yapayım dedim. Bat da 12 ekimdi. Acaba soğandan mi yoksa hamilelikte mi. Icimde kıpır kıpır. Nasıl heyecanlandım ya? Yarın ilk kez idrar testi yapacam bakalım ne olacak.

Kızlar sabah adet oldum sandım. Küçük kırmızılik oldu pecetede. Sonrasında ise damla damla kahverengi akıntı. Ancak onunda devami yok. 30 yaşındayım. Adetim hiç şaşmadı. Başladıysa başlar. Hiç böyle lekeleme olmamıştı. Ancak sabah ta söylemiştim. Kist falan yok ama yinede soğan kuru yapayım dedim. Bat da 12 ekimdi. Acaba soğandan mi yoksa hamilelikte mi. Icimde kıpır kıpır. Nasıl heyecanlandım ya? Yarın ilk kez idrar testi yapacam bakalım ne olacak.
Canım hadi hayırlısı sonucu bizlerle de paylaş Allah gönlümüze göre versin ☺️

Kızlar merhaba bir şey soracağım, ovulasyon testinde iki gün önce şu şekilde çıktı, dün de hemen hemen aynısı çıktı, daha da koyulaşmadı, acaba bu şekilde de çatlama ihtimali var mo? İlla çok mu koyu olması lazım ikinci çizginin, yoksa bu pozitif ovulasyon testi sonucu mu ?

Eklentiler

• 9466693E-4FA3-4A0F-8F9A-31F6C0E054DA.webp
    9466693E-4FA3-4A0F-8F9A-31F6C0E054DA.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba bir şey soracağım, ovulasyon testinde iki gün önce şu şekilde çıktı, dün de hemen hemen aynısı çıktı, daha da koyulaşmadı, acaba bu şekilde de çatlama ihtimali var mo? İlla çok mu koyu olması lazım ikinci çizginin, yoksa bu pozitif ovulasyon testi sonucu mu ?
Koyu olması lazım canm böyle olmaz

Back