Pco da lh hormonu yuksek oluyor diye biliyorum ben canim. Ama arkadasta normal folikul kistiymis. Senin kac var bata? Adete yakin koyuluk bebek belirtisiymis yani bu sitede koyu cikip gebe olan cokAaaa pco varmı canım öyle oluncaya koyu cıkıyo benim de 11de bariz silikleşti dünde silikti bugün yaptım koyu çıktı yine bak resmini atayım acaba bende de kist mi oluştu
Amin amin cook cok aminAllahım nolur bu cuma günü hamile kalmak isteyenlere bebis ver arada olanlara ya kırmızı kartı yolla yada bebis gelsin hamilelerede sabır sağlık ve ellerine almaya nasip eyle.ama arada kalanları o aradan çıkar yarabbim Allahım hepimize hayırlısini ver.Aminn kızlar hepimize dualar. :) <3
11gün var canım iki gün önce çatladı yumurtam daha şaşırırdım dün silikti bugün koyu bariz koyulugu yakaladım ertesi gün silikleşti bilemiyorum kist var bende sanırımPco da lh hormonu yuksek oluyor diye biliyorum ben canim. Ama arkadasta normal folikul kistiymis. Senin kac var bata? Adete yakin koyuluk bebek belirtisiymis yani bu sitede koyu cikip gebe olan cok
Test yapsana idrar testi. Bellimi olurHerkesi canı gönülden kutlarım umarım ay sonuna kadar onlarca boyle haber alırız. Ve kk'nin en uğurlu topigi olur
Buarada ben hala adet olmadım. Dediğim gibi ihtimal 0 ama 3 gün geçti. Umut fakirin ekmeği işte. Içimde bir yerde birşey acaba diyor.
İste buyuzden artik test goresim yok. Durmadan inip cikiyoru bu hormon anlamiyorum11gün var canım iki gün önce çatladı yumurtam daha şaşırırdım dün silikti bugün koyu bariz koyulugu yakaladım ertesi gün silikleşti bilemiyorum kist var bende sanırım
AA olabilir hiç aklıma gelmedi ben bu akşamı değerlendireyim mademİste buyuzden artik test goresim yok. Durmadan inip cikiyoru bu hormon anlamiyorumdaha adetin yumurtlamanin nasil gerceklestigini bilemeyen kadinlar sip diye gebe kaliyor. Biz arastiriyoruz sureklu birazdq ondanmi olmuyor ne buay testim var ama yapmayacagim sanirim gunasiri iliskiyle devam edicem. Sen ultrasina girdinmi hic belki iki yumurtan var digeri sonradan catliyordur
Evet degerlendir canim. Birkacgune tekrarla testi siliklesecekmi bakAA olabilir hiç aklıma gelmedi ben bu akşamı değerlendireyim madem
Merhaba bende aranıza yeni katıldım ikinci bebeği istiyoruz 7 yaşında bir oğlum var beş yıl spiralle korundum 3 ay oldu çıkaralı 2 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay hamile olacakmıyım 27 ekim adetimin ilk günü görünüyo 28 günde bir düzenli adet görüyorum ama bu ay yumurtlamam erken oldu sanırım adetimln 10. 11. Günü akıntım oldu yumurta akı gibi bel ağrısı oldu dünden beride göğüslerim çok acıyor normalde adetime bir hafta kala acırdı şişerdi bakalım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatliMerhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
EKİM LİSTESİ BAT'LAR
@emsaleymen
@lavinza
@Seyura
@mf.aysegul
@safari_go
@Hsnoyaa ?
@Eskigunler ?
@tuba3443 ?
@selay ay ?
@Dykdyk ?
@blueees ?
@benimrenklerim ?
@Gelartik00 ?
@khaleesi41 ?
@Refik-i hayat ?
@asymkrdg
@aallmmiirraa ?
@srplmtmtk ?
Dildildil ?
@Sehriayaz58 ?
@Nehirr6 ?
@Zeynosannesi ?
@Mimobar ?
@nazeninnazmiyesu ?
@neseyasin 13 ekim
@elifcaf 13 ekim
@Ruling girl 14 ekim
@Nurumcan94 14 ekim
@Elmira2017 15 ekim
@Svghzr 15 ekim
Hadi Yaa
@Alya_sura88 15 ekim
@TC-TaNcCUuU 16 ekim
@Eda3883 16 ekim
@gulsahali88 16ekim
@patisserieyumyum 16 ekim
@gkymc 17 ekim
@workerthenew 17 ekim
@GaSeLLe 17 ekim
@RanaZ33 18 ekim
@mi-nick
@Herkesgibi06 18 ekim
@IzmirliEGM 18 ekim
@Cokanneyim 18 ekim
@Sanderling 20 ekim
@Erva Yaren 21 ekim
@mihracee 1 kasim
@acem55 21 ekim
@Prmm 21 ekim
@Happymarried 21 ekim
@Smartanne 22 ekim
@derinalya 23 ekim
@Mina_1414 23 ekim
@visne_receli 23 ekim
@lady8 24 ekim
@Bilge631994 26 ekim
@2miracles 28 ekim
@onemorecupeofcoffee 29 ekim[/USER]
Amin canim benim hosgeldin. Bende 3. İstiyorum. İkizlerim var 7yasinda. Bende Adete 1hafta kala gerginlik kasik agrisi gogus sisligi agrisi yasardim hepsi var bitek gogus agrim yok ondan umutlaniyorum adet olmam belki diye:) senib yumurtlama erken olduysa adetinde erken olur ozaman tabi bebis yoksa :) insallah gebesindir ve adet olmazsin canim ekliyorum listeyeMerhaba bende aranıza yeni katıldım ikinci bebeği istiyoruz 7 yaşında bir oğlum var beş yıl spiralle korundum 3 ay oldu çıkaralı 2 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay hamile olacakmıyım 27 ekim adetimin ilk günü görünüyo 28 günde bir düzenli adet görüyorum ama bu ay yumurtlamam erken oldu sanırım adetimln 10. 11. Günü akıntım oldu yumurta akı gibi bel ağrısı oldu dünden beride göğüslerim çok acıyor normalde adetime bir hafta kala acırdı şişerdi bakalım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli
İnşallah sende bende geç dollenmedirde geçte olsa bizimle olur bebislerimiz bitanem @GaSeLLeBendede 4tane var :) pazartesi yapmayi dusunuyorum 1gun kala adete
İnsallah canim benim insallah.İnşallah sende bende geç dollenmedirde geçte olsa bizimle olur bebislerimiz bitanem @GaSeLLe
İnsallah oyle olur ne guzel kalp atisini bile duyarsin :) benim anlamadigim senin degerler yukselmese doktor yok demezmiydi? Yaptigin idrar testi yalnis olabilirmi? Benim bildigim doktor az degeri gebelikten saymiyor benim oglumda 120 idi 28.gunumde adetimin zaten 28gunde bir oluyordum 120 az gebesin diyemem demisti sonra 300 kusure iki gun sonrada 900e yukselmisti :) keske yine gelse bebeklerimiz. Dusunuyorum da en buyuk ozlem bu olsa gerek ve rabbim nasip etmedikce kavusmak imkansizOğluma 5 haftalık hamileymisim doktora gittim kan almamisti sadece ultrasona aldı yinede hamile degilsin demişti valla hala dusunuyorumda budami öyle acaba diye umitleniyorum o günden 15 gün sonra gittim tekrar 7 hafta 5 gunluktm keşke buda öyle olsa keskeeee
Evet idrar testi yaptım Sabah 6 da :) Bat 9 ekim di canım
Kizlar hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi isteyen bekleyen herkese olsunbu arada günaydın hepinize ben hala saskınım soktayım
Normalde 10-14 gun icnde belli oluyor canimKizlar simdi benim kesin ve net yumurtam gecen sali aksam catladi. Oaksamdan once, o aksam ve sonraki aksam degerlendirdik. Simdi benim tuttuysa en erken nezaman cikar kanda ? Bu durumda gec dollenme mumkun degildir dimi sonucta 24 saat canli kaliyormusya yumurta benimkide en fazla carsambaya kadar yasamistir. Bugun saydim saliyla beraber 11.gunum. Nezaman belli olurki en son iki gun once hcg 0.0cikmisti sizce dollenme olsa en azindan 5-10 arasi cikmazmiydi? Cok sordum helal edin hakkinizi artik benim kafam almiyor
Yani bu yasadiklarima gore en gec carsamba dollense yinede belli olurmuki 10-14 arasiKizlar hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi isteyen bekleyen herkese olsun
Normalde 10-14 gun icnde belli oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?