Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa pco varmı canım öyle oluncaya koyu cıkıyo benim de 11de bariz silikleşti dünde silikti bugün yaptım koyu çıktı yine bak resmini atayım acaba bende de kist mi oluştu
Pco da lh hormonu yuksek oluyor diye biliyorum ben canim. Ama arkadasta normal folikul kistiymis. Senin kac var bata? Adete yakin koyuluk bebek belirtisiymis yani bu sitede koyu cikip gebe olan cok

Allahım nolur bu cuma günü hamile kalmak isteyenlere bebis ver arada olanlara ya kırmızı kartı yolla yada bebis gelsin hamilelerede sabır sağlık ve ellerine almaya nasip eyle.ama arada kalanları o aradan çıkar yarabbim Allahım hepimize hayırlısini ver.Aminn kızlar hepimize dualar. :) <3

Amin amin cook cok amin

Herkesi canı gönülden kutlarım umarım ay sonuna kadar onlarca boyle haber alırız. Ve kk'nin en uğurlu topigi olur
Buarada ben hala adet olmadım. Dediğim gibi ihtimal 0 ama 3 gün geçti. Umut fakirin ekmeği işte. Içimde bir yerde birşey acaba diyor.

Pco da lh hormonu yuksek oluyor diye biliyorum ben canim. Ama arkadasta normal folikul kistiymis. Senin kac var bata? Adete yakin koyuluk bebek belirtisiymis yani bu sitede koyu cikip gebe olan cok
11gün var canım iki gün önce çatladı yumurtam daha şaşırırdım dün silikti bugün koyu bariz koyulugu yakaladım ertesi gün silikleşti bilemiyorum kist var bende sanırım

Test yapsana idrar testi. Bellimi olur

11gün var canım iki gün önce çatladı yumurtam daha şaşırırdım dün silikti bugün koyu bariz koyulugu yakaladım ertesi gün silikleşti bilemiyorum kist var bende sanırım
İste buyuzden artik test goresim yok. Durmadan inip cikiyoru bu hormon anlamiyorum daha adetin yumurtlamanin nasil gerceklestigini bilemeyen kadinlar sip diye gebe kaliyor. Biz arastiriyoruz sureklu birazdq ondanmi olmuyor ne buay testim var ama yapmayacagim sanirim gunasiri iliskiyle devam edicem. Sen ultrasina girdinmi hic belki iki yumurtan var digeri sonradan catliyordur

AA olabilir hiç aklıma gelmedi ben bu akşamı değerlendireyim madem

Merhaba bende aranıza yeni katıldım ikinci bebeği istiyoruz 7 yaşında bir oğlum var beş yıl spiralle korundum 3 ay oldu çıkaralı 2 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay hamile olacakmıyım 27 ekim adetimin ilk günü görünüyo 28 günde bir düzenli adet görüyorum ama bu ay yumurtlamam erken oldu sanırım adetimln 10. 11. Günü akıntım oldu yumurta akı gibi bel ağrısı oldu dünden beride göğüslerim çok acıyor normalde adetime bir hafta kala acırdı şişerdi bakalım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli

Amin canim benim hosgeldin. Bende 3. İstiyorum. İkizlerim var 7yasinda. Bende Adete 1hafta kala gerginlik kasik agrisi gogus sisligi agrisi yasardim hepsi var bitek gogus agrim yok ondan umutlaniyorum adet olmam belki diye:) senib yumurtlama erken olduysa adetinde erken olur ozaman tabi bebis yoksa :) insallah gebesindir ve adet olmazsin canim ekliyorum listeye

Aslında tam gününde yani ayın 10unda yaptım. Elimde vardi 3 tane. Negatif çıktı. Psikolojikte olabilir pazartesiye kadar olmazsa 2 testim daha var yapicam. Yada birini dayanamaz yarin sabahta yapabilir. Ah şu bziim tezcanliligimiz:)

Oğluma 5 haftalık hamileymisim doktora gittim kan almamisti sadece ultrasona aldı yinede hamile degilsin demişti valla hala dusunuyorumda budami öyle acaba diye umitleniyorum o günden 15 gün sonra gittim tekrar 7 hafta 5 gunluktm keşke buda öyle olsa keskeeee

İnsallah oyle olur ne guzel kalp atisini bile duyarsin :) benim anlamadigim senin degerler yukselmese doktor yok demezmiydi? Yaptigin idrar testi yalnis olabilirmi? Benim bildigim doktor az degeri gebelikten saymiyor benim oglumda 120 idi 28.gunumde adetimin zaten 28gunde bir oluyordum 120 az gebesin diyemem demisti sonra 300 kusure iki gun sonrada 900e yukselmisti :) keske yine gelse bebeklerimiz. Dusunuyorum da en buyuk ozlem bu olsa gerek ve rabbim nasip etmedikce kavusmak imkansiz

Evet idrar testi yaptım Sabah 6 da :) Bat 9 ekim di canım

bu arada günaydın hepinize ben hala saskınım soktayım
Kizlar hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi isteyen bekleyen herkese olsun

Normalde 10-14 gun icnde belli oluyor canim

Kizlar hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi isteyen bekleyen herkese olsun

Normalde 10-14 gun icnde belli oluyor canim
Yani bu yasadiklarima gore en gec carsamba dollense yinede belli olurmuki 10-14 arasi p.tesi 14.gun test yapicam insallah varsa cikar yoksada sokulurum cok sanci cektim buay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…