• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi hala olmazsam beta yaptircam canim ama bu merak mahvediyor beni ikide bi tuvalete gidiom geldikçe oldum mu acaba yok bisey ah bu antibiyotikler hep arada bıraktı beni
O merak o heves insani panikletiyor. Bende testi erken yaptim 0i gordum. Ama burda kizlarin idrar testi kac gun onceden pozitifi gosterdi olsa illaki bendede cikardi kanda temelli sifiri gormezdim diye dusunuyorum. Adet gormeden rahat yok bize :)

Bana dua eden gönülden sifa dileyen herkesi kocamaaannn öpüyorum @GaSeLLe bin sukur ki test silik cikti. Artik kopkoyu degil demek ki yumurta çatladı yada dagildi
IMG-20171013-WA0007.webp

Pazartesi hala olmazsam beta yaptircam canim ama bu merak mahvediyor beni ikide bi tuvalete gidiom geldikçe oldum mu acaba yok bisey ah bu antibiyotikler hep arada bıraktı beni
Belki geç döllenmedir ki inşallah öyledir ilk kez gecikiyorsa umut var demek canım

Bana dua eden gönülden sifa dileyen herkesi kocamaaannn öpüyorum @GaSeLLe bin sukur ki test silik cikti. Artik kopkoyu degil demek ki yumurta çatladı yada dagildiEki Görüntüle 2054964
Canim kistin zaten ufak demisti kiste benziyor demisti hatta belkide kist bile degildi sendeki. Hatirliyormusun benimde gunler sonra pozitif cikmisti ben devam etmrmistim teste etsem belki benimde koyu olacakti. Hic kafana takma normalde donmus gercide donmeseydide bunun kisti gosterecegini sanmiyorum ben

Canim kistin zaten ufak demisti kiste benziyor demisti hatta belkide kist bile degildi sendeki. Hatirliyormusun benimde gunler sonra pozitif cikmisti ben devam etmrmistim teste etsem belki benimde koyu olacakti. Hic kafana takma normalde donmus gercide donmeseydide bunun kisti gosterecegini sanmiyorum ben

Belkide yumurta idi. Sagdan yumurtladim ve o da bi yumurtaydi cok buyudu dunde catladi. Dunkinde t cden on kat daha koyu idi . Cok sukur ku normale döndü

Canım kötülüğü yakaladıktan sonra çıktıysa yumurtan catlamış bugünü de mutlaka değerlendir

11 inde sabah iliski olmustu birde bugunu degerlendirelim o zaman. Zaten 3 4 gundur ciddi derecede artmisti atesim filan. Hele dun dondum resmen 37 küsür e ulaştı. Silik gormek icimi rahatlatti ya insan yoruluyor sürekli kopkoyu kopkoyu

Sen 14.gune de denk gelecek sekilde 2 gunde 1 paso calis canim :)
Sperm uzun yasadigindan o bosluguda yakalar.
Bide kendinize destek kuvvet calisin iyi beslenin :)

Öyle yapacağım canım inşallah:))

İnsallah yerlesme kanamasidir.Ama dikkat et sen yine de

O merak o heves insani panikletiyor. Bende testi erken yaptim 0i gordum. Ama burda kizlarin idrar testi kac gun onceden pozitifi gosterdi olsa illaki bendede cikardi kanda temelli sifiri gormezdim diye dusunuyorum. Adet gormeden rahat yok bize :)
Olacaksak adet olsak da rahatlasak canım:)

11 inde sabah iliski olmustu birde bugunu degerlendirelim o zaman. Zaten 3 4 gundur ciddi derecede artmisti atesim filan. Hele dun dondum resmen 37 küsür e ulaştı. Silik gormek icimi rahatlatti ya insan yoruluyor sürekli kopkoyu kopkoyu
Kaç gün koyu devam etti ki

Belkide yumurta idi. Sagdan yumurtladim ve o da bi yumurtaydi cok buyudu dunde catladi. Dunkinde t cden on kat daha koyu idi . Cok sukur ku normale döndü
Ciddenmi? Ben hic oyle kopkoyu yakalamadim ama yumurtam catladi hayret. Gerci ben en son pazar aksami birakmistim koyu idi ama senin dedigin gibi koyu degildi. Sonra testim bitti bende almadim ve sali aksami o tanidik yumurtlama agrisi ile ultrasona girdim, catlamis sivi akmis rahmin arkasina dedi dr. Demekki pozitif diye kabul ettigimiz koyuluk aslinda pozitif degilmis. Ben zaten bu sitede rastladimda hep t, c den kat kat koyu oluyordu. Ben bu testler ucuz dandik en fazla okadar koyu oluyordur diye dusunmustum hakkini yemisim :D. Sende buarada belki biliyorsundur yumurtan yeni catladiysa adetin gecike bilir eger gecikmis yumurtan dollenirse 14-16gunu bula bilir adetinin gelmesi. Allah razi olsun valla verdigin bilgi isime cok yaradi demekki ven pazargunu koyu diye degerlendirdigim test yalnismis asil sali yumurtlamisim.

Ciddenmi? Ben hic oyle kopkoyu yakalamadim ama yumurtam catladi hayret. Gerci ben en son pazar aksami birakmistim koyu idi ama senin dedigin gibi koyu degildi. Sonra testim bitti bende almadim ve sali aksami o tanidik yumurtlama agrisi ile ultrasona girdim, catlamis sivi akmis rahmin arkasina dedi dr. Demekki pozitif diye kabul ettigimiz koyuluk aslinda pozitif degilmis. Ben zaten bu sitede rastladimda hep t, c den kat kat koyu oluyordu. Ben bu testler ucuz dandik en fazla okadar koyu oluyordur diye dusunmustum hakkini yemisim :KK70:. Sende buarada belki biliyorsundur yumurtan yeni catladiysa adetin gecike bilir eger gecikmis yumurtan dollenirse 14-16gunu bula bilir adetinin gelmesi. Allah razi olsun valla verdigin bilgi isime cok yaradi demekki ven pazargunu koyu diye degerlendirdigim test yalnismis asil sali yumurtlamisim.
Canım testlerde koyuluk cıkıyo ısrarla yapmaya devam etmek lazım gün aşırı degerlendırdıysen bu ay güzel haber gelir inşallah

Olacaksak adet olsak da rahatlasak canım:)
Aynen ya beklemektense erkende kirmizi karti yesekte acabalardan kurtulsak :( bugun lazer yaptim valla usandim beklemekten. Zarari olmaz insallah. Oglusumda aldim cihazi varya alirken kadin dediki gebelik emzirmede kullanilmaz bende rahat sekilde yok ya ne hamilesi istemem demistim ne salakmisim. Bir ay yaptim ve ay sonu gebe oldugumu ogrendim biraktim tabi. Dogumdan sonra baslamistim buay olur diye yapnadim ama artik umudum kalmadigi icin aman dedim yaptim sonrada pisman oldum :( basim agrisa hap yutasim gelmiyor belki vardir diye. Varya hem yok diye avutuyorum kendimi hemde ya varsa diye umut ediyorum en kotusude bu :(

Canım testlerde koyuluk cıkıyo ısrarla yapmaya devam etmek lazım gün aşırı degerlendırdıysen bu ay güzel haber gelir inşallah
Ne gun asirisi :D adamin iflahini kestim ben buay :D 12. Gun baslayip hergun devam ettim enson 19. Gun biraktim. Yani yumurtlama gunu en guzel sekilde degerlendi teste guvenseydim ve agrim uzerine doktora gidip yumurtlamami ogrenmeseydim birakirdim. Tam iliskiyi birakalim dedigimiz gece catlamam oldu iyikide agrim olmus yoksa haberim olmayacakti.

Kizlar simdi benim kesin ve net yumurtam gecen sali aksam catladi. Oaksamdan once, o aksam ve sonraki aksam degerlendirdik. Simdi benim tuttuysa en erken nezaman cikar kanda ? Bu durumda gec dollenme mumkun degildir dimi sonucta 24 saat canli kaliyormusya yumurta benimkide en fazla carsambaya kadar yasamistir. Bugun saydim saliyla beraber 11.gunum. Nezaman belli olurki en son iki gun once hcg 0.0cikmisti sizce dollenme olsa en azindan 5-10 arasi cikmazmiydi? Cok sordum helal edin hakkinizi artik benim kafam almiyor :(

Ciddenmi? Ben hic oyle kopkoyu yakalamadim ama yumurtam catladi hayret. Gerci ben en son pazar aksami birakmistim koyu idi ama senin dedigin gibi koyu degildi. Sonra testim bitti bende almadim ve sali aksami o tanidik yumurtlama agrisi ile ultrasona girdim, catlamis sivi akmis rahmin arkasina dedi dr. Demekki pozitif diye kabul ettigimiz koyuluk aslinda pozitif degilmis. Ben zaten bu sitede rastladimda hep t, c den kat kat koyu oluyordu. Ben bu testler ucuz dandik en fazla okadar koyu oluyordur diye dusunmustum hakkini yemisim :KK70:. Sende buarada belki biliyorsundur yumurtan yeni catladiysa adetin gecike bilir eger gecikmis yumurtan dollenirse 14-16gunu bula bilir adetinin gelmesi. Allah razi olsun valla verdigin bilgi isime cok yaradi demekki ven pazargunu koyu diye degerlendirdigim test yalnismis asil sali yumurtlamisim.

Allah cumlemizden razi olsun kuzum bildigim ne varsa soylerim faydasi olsun yeter

Aynen ya beklemektense erkende kirmizi karti yesekte acabalardan kurtulsak :KK43: bugun lazer yaptim valla usandim beklemekten. Zarari olmaz insallah. Oglusumda aldim cihazi varya alirken kadin dediki gebelik emzirmede kullanilmaz bende rahat sekilde yok ya ne hamilesi istemem demistim ne salakmisim. Bir ay yaptim ve ay sonu gebe oldugumu ogrendim biraktim tabi. Dogumdan sonra baslamistim buay olur diye yapnadim ama artik umudum kalmadigi icin aman dedim yaptim sonrada pisman oldum :KK43: basim agrisa hap yutasim gelmiyor belki vardir diye. Varya hem yok diye avutuyorum kendimi hemde ya varsa diye umut ediyorum en kotusude bu :KK43:

Ben hap iciyorum. Onu icmesem ölecek kadar agriyor basim. Guatr hastasiyim ilac kullanmıyorum ya onun yan etkisi de bas ağrısı ve inanilmaz halsizlik oluyor

Ne gun asirisi :KK70: adamin iflahini kestim ben buay :KK70: 12. Gun baslayip hergun devam ettim enson 19. Gun biraktim. Yani yumurtlama gunu en guzel sekilde degerlendi teste guvenseydim ve agrim uzerine doktora gidip yumurtlamami ogrenmeseydim birakirdim. Tam iliskiyi birakalim dedigimiz gece catlamam oldu iyikide agrim olmus yoksa haberim olmayacakti.

:) yakinda konu açacağız esim aksamlari pantolonla yatıyor kizlar normal mi diye :halay:zafere giden yol ama gelde onlara anlat. :deli: illa yumurtlama gecince heyecanlari geliyor. Aksilikte 1 numaralar 1. Ben de yumurtlama sandigim gunler hergun sonra 2 gunde bir denedim bakalim neler olacak. 5 gun var hespta :emir_bebek:olacak insallah kizlar sanreden murada erer

Mesajlarima bi bak kuzum neredeyse 1 hafta koyu cıktı doktora gittim sag tarafta birsey var ama kist mi ne tam anlamadim dedi
Aaaa pco varmı canım öyle oluncaya koyu cıkıyo benim de 11de bariz silikleşti dünde silikti bugün yaptım koyu çıktı yine bak resmini atayım acaba bende de kist mi oluştu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 25
:) yakinda konu açacağız esim aksamlari pantolonla yatıyor kizlar normal mi diye :halay:zafere giden yol ama gelde onlara anlat. :deli: illa yumurtlama gecince heyecanlari geliyor. Aksilikte 1 numaralar 1. Ben de yumurtlama sandigim gunler hergun sonra 2 gunde bir denedim bakalim neler olacak. 5 gun var hespta :emir_bebek:olacak insallah kizlar sanreden murada erer
Birak ya sorma. Gerci garibim ses etmedi buay ilkya ondan galiba. Dedigin gibi bdv bolumune kocalari sikayet ederiz artik :D rabbim duysun sesimizi duadan baska yapacak birsey yok malesef. Hele o sabir varya iste o sabir bende hic yok bebek yoksada hemen adet gelsin istiyorum

Back