Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm sen bu ay ovu testi yapicaktinx değilmi
Sipariş verdim tatlım bu ay ilk defa deneyeceğim bakalım:)

Canım benim iki gebeliğimdede yerleşme kanaması oldu bu şekilde inşallah seninde yerleşme kanamasıdır:)

Tekrarliycam canm insallah silikti olsa raziyim yeterki çıksın
Bende pazar günü adet olacağım canım olmazsam pazartesi bir test daha yapabilirim umudum yok ama kendinden hiç:)

Olmazsın inşallah canm insallah bebisli olursun

Canım senin yerleşme kanaman nasıldı adetten kaç gün önceydi veya adet zamanımıydı nasıldı detaylı hatırlıyormusun

Canım senin yerleşme kanaman nasıldı adetten kaç gün önceydi veya adet zamanımıydı nasıldı detaylı hatırlıyormusun
Canım ilk hamileliğimde adet gününden yaklaşık 6 gün sonra falan oldu kahverengi koyu kırmızı karışık renkli akışkan bu yumurtlamadaki gibi ama rengi farklı 2. hamileliğimde adet gün oldu

Canım ilk hamileliğimde adet gününden yaklaşık 6 gün sonra falan oldu kahverengi koyu kırmızı karışık renkli akışkan bu yumurtlamadaki gibi ama rengi farklı 2. hamileliğimde adet gün oldu
Benimde internette okuduğumda çoğu kişinin adet günü veya sonrasında olmuş benimki galiba adetin belirtisi çünkü daha 3 gün var adetime umutlanmayacam şu saatten sonra adet belirtisi kesin

benim de hiçbelirti yok en azından adetten önce göğüslerim şişerdi o bile yok. sadece karnımda ara ara ince bir sızı oluyo başak bişe yok. off çok sıkıldım ya. senin adına çok sevindim darısı başımıza inlşallah

Bende bu ay deneyeceğim ilk defa canım 28 günde bir oluyorum tahminime göre 14. gün ama yumurta takibinde bazen 15. 16 gün bazen 12. gün olurdu o yüzden bu ay bakacağım bakalım:)

Sen 14.gune de denk gelecek sekilde 2 gunde 1 paso calis canim :)
Sperm uzun yasadigindan o bosluguda yakalar.
Bide kendinize destek kuvvet calisin iyi beslenin :)

İnsallah yerlesme kanamasidir.Ama dikkat et sen yine de

Kızlar merhaba, birşey danışmak istiyorum.. 9 eylülde regli olmam lazim di tatildeyim diye geciktirici içtim. 12 eylül de oldum. Geciktirici içipte bir sonra ki ay adet düzeniniz nasıl oldu. Değişme oluyor mu ?

Hamişlerimize hayırlı olsun diyorum sağlıkla alın kulağınıza melekleriniz insalalh canımlarim ❤ darisida bize olsun inşallah :) listemiz hamiş dolsun taşsin ❤ güzel haberler çoğalsin❤
( Allahım bize de nasip et bu güzel haberi vermeyi )

İnsallah gebeliktendir canim ama bende sogan adetimi 2aya kadar geciktirdip duzenimi bozdu. Ama o kuru yapip ayni ay hamile kalanda cok
Benimde bat 12 si idi. Bir günlük gecikme ile heyecanlanmıştım ama sanırım dediğim gibi soğan küründen olmuş. Daha 3 aylık evliyim. Acaba çok mu panikledim ben ya. Eşimde enfeksiyon var. Ilk gittiğimiz üroloji doktoru bel soğukluğu dedi bana da tedavi verdi daha sonra yeniden akıntı Oldu tekrar gittik bu seferde ne bel soğukluğu öyle bir sorunumuz yok dediler Sadece eşime idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdiler Şimdi onu kullanıyor.

Merhaba kızlar hamilelere çok sevindim :)Allah sağ salim dogumlarini nasip etsin Benimde adetim 10.11 ekimdi hala olmadım 11 'inde sabredemedim beta yaptırdım 0 çıktı hala da adet olmadım ufak ufak kasık agrilarimda girip cikio antibiyotik iğne kullandım bu ay 6tane ondan olabilirmi arafta kalmak çok zor

Olabilir canım

Pazartesi hala olmazsam beta yaptircam canim ama bu merak mahvediyor beni ikide bi tuvalete gidiom geldikçe oldum mu acaba yok bisey ah bu antibiyotikler hep arada bıraktı beni

Adetin geldi sanirim. Gecmis olsun ikinizede canim. Daha yeni evlisin rabbim aratmadan versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…