- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Sipariş verdim tatlım bu ay ilk defa deneyeceğim bakalım:)Canm sen bu ay ovu testi yapicaktinx değilmi
Canım benim iki gebeliğimdede yerleşme kanaması oldu bu şekilde inşallah seninde yerleşme kanamasıdır:)Kızlar bende size birşey sorayım belki daha önceki hamileliklerinde yaşayan vardır. Dün çok çok az bir kahverengi leke geldi akşamına kasığım baya ağrıdı üstüne birde bir gaz haliki karnımda anlatamam neyse sonra tüm ağrı sızılar geçti. Çok şükür halada yok sabahta yine kahverengi leke geldi ama ağrım falan yok. Test alıp yapmaya gücüm yok bat 16 ekim bekleyeceğim.
Bende pazar günü adet olacağım canım olmazsam pazartesi bir test daha yapabilirim umudum yok ama kendinden hiç:)Tekrarliycam canm insallah silikti olsa raziyim yeterki çıksın
Olmazsın inşallah canm insallah bebisli olursunSipariş verdim tatlım bu ay ilk defa deneyeceğim bakalım:)
Canım benim iki gebeliğimdede yerleşme kanaması oldu bu şekilde inşallah seninde yerleşme kanamasıdır:)
Bende pazar günü adet olacağım canım olmazsam pazartesi bir test daha yapabilirim umudum yok ama kendinden hiç:)
Sipariş verdim tatlım bu ay ilk defa deneyeceğim bakalım:)
Canım benim iki gebeliğimdede yerleşme kanaması oldu bu şekilde inşallah seninde yerleşme kanamasıdır:)
Bende pazar günü adet olacağım canım olmazsam pazartesi bir test daha yapabilirim umudum yok ama kendinden hiç:)
Büyük süpriz olurdu gerçekten canım:)Olmazsın inşallah canm insallah bebisli olursun
Tek dileğim bu inşallah yine hüsran olmazTabiki yeterki çıksın
Canım ilk hamileliğimde adet gününden yaklaşık 6 gün sonra falan oldu kahverengi koyu kırmızı karışık renkli akışkan bu yumurtlamadaki gibi ama rengi farklı 2. hamileliğimde adet gün olduCanım senin yerleşme kanaman nasıldı adetten kaç gün önceydi veya adet zamanımıydı nasıldı detaylı hatırlıyormusun
Benimde internette okuduğumda çoğu kişinin adet günü veya sonrasında olmuş benimki galiba adetin belirtisi çünkü daha 3 gün var adetime umutlanmayacam şu saatten sonra adet belirtisi kesinCanım ilk hamileliğimde adet gününden yaklaşık 6 gün sonra falan oldu kahverengi koyu kırmızı karışık renkli akışkan bu yumurtlamadaki gibi ama rengi farklı 2. hamileliğimde adet gün oldu
benim de hiçbelirti yok en azından adetten önce göğüslerim şişerdi o bile yok. sadece karnımda ara ara ince bir sızı oluyo başak bişe yok. off çok sıkıldım ya. senin adına çok sevindim darısı başımıza inlşallahadet günüm 15 ekimdi benim .bat :15 yani
belirti hiççç bişey yoktu gögsüm falan hiç şismed
beklemiyordum vallahi saskınım hala
hiçç hissetmedim yalnız
adetet yakın beni şüphelendiren iki sey oldu
biri merdiveni cıkarken kasıklarda baskı ben niye böyle tıkanıyorm dedim
ikincisi idrarda iki gündür gözlemliyorum tortu var
bunlar evet ben hamileyim dedirtti
Bende bu ay deneyeceğim ilk defa canım 28 günde bir oluyorum tahminime göre 14. gün ama yumurta takibinde bazen 15. 16 gün bazen 12. gün olurdu o yüzden bu ay bakacağım bakalım:)
Kızlar bende size birşey sorayım belki daha önceki hamileliklerinde yaşayan vardır. Dün çok çok az bir kahverengi leke geldi akşamına kasığım baya ağrıdı üstüne birde bir gaz haliki karnımda anlatamam neyse sonra tüm ağrı sızılar geçti. Çok şükür halada yok sabahta yine kahverengi leke geldi ama ağrım falan yok. Test alıp yapmaya gücüm yok bat 16 ekim bekleyeceğim.
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucagınabu testim kızlar
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederimgözün aydın maşalhhh
bende hamileyim sabah yaptım:))
idrardada cıktı
Benimde bat 12 si idi. Bir günlük gecikme ile heyecanlanmıştım ama sanırım dediğim gibi soğan küründen olmuş. Daha 3 aylık evliyim. Acaba çok mu panikledim ben ya. Eşimde enfeksiyon var. Ilk gittiğimiz üroloji doktoru bel soğukluğu dedi bana da tedavi verdi daha sonra yeniden akıntı Oldu tekrar gittik bu seferde ne bel soğukluğu öyle bir sorunumuz yok dediler Sadece eşime idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdiler Şimdi onu kullanıyor.İnsallah gebeliktendir canim ama bende sogan adetimi 2aya kadar geciktirdip duzenimi bozdu. Ama o kuru yapip ayni ay hamile kalanda cok
Olabilir canımMerhaba kızlar hamilelere çok sevindim :)Allah sağ salim dogumlarini nasip etsin Benimde adetim 10.11 ekimdi hala olmadım 11 'inde sabredemedim beta yaptırdım 0 çıktı hala da adet olmadım ufak ufak kasık agrilarimda girip cikio antibiyotik iğne kullandım bu ay 6tane ondan olabilirmi arafta kalmak çok zor
Adetin geldi sanirim. Gecmis olsun ikinizede canim. Daha yeni evlisin rabbim aratmadan versin insallahBenimde bat 12 si idi. Bir günlük gecikme ile heyecanlanmıştım ama sanırım dediğim gibi soğan küründen olmuş. Daha 3 aylık evliyim. Acaba çok mu panikledim ben ya. Eşimde enfeksiyon var. Ilk gittiğimiz üroloji doktoru bel soğukluğu dedi bana da tedavi verdi daha sonra yeniden akıntı Oldu tekrar gittik bu seferde ne bel soğukluğu öyle bir sorunumuz yok dediler Sadece eşime idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdiler Şimdi onu kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?