O kadr test bu sebepten mi pozitif çıktı yaniKisttenmis kizlar ovulasyon kist sebebi ile pozitifmis
18 ekim benimde testlere göre hamileyim ama öyle çok bi belirtim yok o yüzden inanamıyorum halaHerkese iyi akşamlar6-7 ekim yumurtlama zamanımdı inşallah başarılı bir çalışma yapabilmişizdir. Bat 20 ekim beklemek ne kadar kötü bir şey, zaman geçmiyor hiçbir belirti falan da yok daha sizce herhangi bir şey hissediliyor mu yoksa daha erken mi ?
O kadr test bu sebepten mi pozitif çıktı yani
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda gebelik hberi verirsin sağlık sıhhatle
Ay olsun belirtiye gerek yok bebiş olsun yeter18 ekim benimde testlere göre hamileyim ama öyle çok bi belirtim yok o yüzden inanamıyorum hala
Bence kullanma adetin gelmezse bi daha test yapar öyle kullanırsın canım bir hafta uzun bir süre Allahın işi belli olmazInsallah kuzum Allah razi olsun beta hcg 1.2 cikti adetime 1 hafta var. 1 haftada söktürücü seyler deneyecegim ki adet bari gunundr gelsin
İnşallah canımm inşallah sende pozitifi görürsünAy olsun belirtiye gerek yok bebiş olsun yeterinşallah testlerin yanıltmıyordur
Ben de sabredebilirsem batın geçmesini beklicem test yapmak için :)
Bence kullanma adetin gelmezse bi daha test yapar öyle kullanırsın canım bir hafta uzun bir süre Allahın işi belli olmaz
Dur bismillah daha yeni başlamışsınız kız öyle hemen pes etme bekle batını dur bakalım gün doğmadan neler doğar :)Valla bu olay beni dibe vurdurdu. Denemeye basladik ilk ay olana bak . Kist cikiverdi. Canim sıkkın hevesim kacti
Satı,degere göre uyumu en basta dusunme canim
Genelleme olsada herkeste farkli cikiyor onlar sonra bebek olcumlerinde belli ediyor en iyisini
Suan degerin onemli farkli yerde olmus ama yine de az cok belli ederdi farki.Ama burdan bile artmis olanlarda var.
En iyi yine kan belirleyecek.
İnşallah olumlu olur sonucun♡
Valla bu olay beni dibe vurdurdu. Denemeye basladik ilk ay olana bak . Kist cikiverdi. Canim sıkkın hevesim kacti
Malesef şu an dusuk yapıyorum cnm sanırım kan uyuşmazlığından olmuş bebek tutanamadigi için düşük yapiyosun şu an dedi DR um yarın iğne olucam ilk gebeliğimde de 8haftada kalbi durdu kürtaj oldum sonraki gebelikte iğne oldum progestan kullandım çok şükür oğlum sağlıkla dünyaya geldi bu 3.gebelik oldu yine düşük ama çok şükür ki kendiliğinden dusuk oldu da kürtaj vs gerek yokmuş buna da şükür 3 ay bekliycem hayırlısı
Her kist kotu degil hamile olmanasa engel degil ki hem gebelik baslangicinda da kist gorulebilir normaldir.Doktorun ne dedi?
Ben reglden 3 gun once kan verdim 2kusurdu degerim 1 gun once verdim 6.64tu
Bence de bisy kullanma canim hemen
Benimkinin sonrasi kotu oldu gerci ama zaten senin batinada cok var daha.
Valla neler oluyor yasaniyor inan modunu dusurme hic Allah her zaman beterinden korusun.Hamile kalmakta,gebelikte oyle kolay degil inan normal bile ilerlese o yuzden anneligin ilk sarti sabır :)
Cok sukur yine de baska mudahaleye gerek kalmamis dedigin gb♡
Surpriz miydi?Bastan kullanmamissin ya merak ettim.Yoksa once boyle mi denenmek istendi
Amin canım ınşallah cumlemize umudunu kaybetme yinede belki yinede gelir melegin canım ❤ Bakalım bizde fayda olcak mı keçi boynuzu özü inşallah olur :)Benim eşimde başladı keçiboynuzu özünü yemeğe 4 gün felan oldu bakalım klomen ve neofortil de kullanıyo eşim hayırlisi Allahtan benim bu ay umudum yok çünkü yunurtlama gününde eşimle küstüm teni barıştim 4 gün oldu 19.günü eşimle yaptm o zamn da tutmaz yani kasim ayında inşallah olur Rabbim hepimizehayırlı evlatlar nasip etsin
Yinede maydanoz suyundan uzak dur kuzum bekle biraz arkadaşların mesajlarını okudum yukselen varmış belki senin değerde yükselirAmin kuzum allah razı olsun maydanoz filan yiyeyim bol bol. Beta hcg 7 gunde tavan yapamayacağına göre rahatca sokturucu seylere yoneleyim
Yoo istedik bu ay planliydi ama doğumdan sonra zaten bana iğne yapılmıştı ikinci gebeliğe hazırlık adı altında ben bir iğne olmam gerektiğini düşünmedim hic şu an da da düşük olduğu için iğne yapılacak uyuşmazlık zor kayıplar yaşıyorum diğeri 8 haftalikti daha acı oldu benim için bu çok şükür daha en basında oldu tabi yine sevinçler yarıda kaldı mı evet olsun hayırlısı
Yinede maydanoz suyundan uzak dur kuzum bekle biraz arkadaşların mesajlarını okudum yukselen varmış belki senin değerde yükselir
Dur bismillah daha yeni başlamışsınız kız öyle hemen pes etme bekle batını dur bakalım gün doğmadan neler doğar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?