Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ovulasyon testi sipariş ettim kızlar birde bu ay onunla deneyelim bakalım daha önce kullanmamıştım.

Kızlar bende pko olduğu için ne zaman yumurtlama olduğumu bilmiyorum. Sizin yumurtlama belirtileriniz neler. Birde kürtaj olduktan 40 gün sonraki muayenede yani ilk adette doktorum pko görünmediğini söyledi. Bilginiz var mi pko kürtaj sonrası geçebiliyor mu.

Yalan soyleyeceksin kuzum. 1 yildir ariyoruz yada 3 yıldır ariyoruz cocuk ama olmuyor deyiver
:) doğru söylüyorsun. Benim eşimde de problem çıktı canım birkaç ay daha deneyip ondan sonra tekrar doktora gideceğiz. İnşallaj düzelmiştir eşimin problemleri.

Cnm ne yaptın son durum ne? Benim yakın arkadaşıma da doktor gebe kalmadan başla haplara demiş onun da pıhtılaşması var

Olsun öncesi geçmş şimdi geleceğe bakmak lazım en güzel yanı tedavisiz hamile kalabiliyorsun çok şükür demek ki tedavilik bir durumun yok ve her an hamile kalabilirsin :)

Olsun öncesi geçmş şimdi geleceğe bakmak lazım en güzel yanı tedavisiz hamile kalabiliyorsun çok şükür demek ki tedavilik bir durumun yok ve her an hamile kalabilirsin :)

Evet o avantajımız var Allaha şükür. Gerçekten iyi geldi cok sagol canim

Hayirlisi olsun ama kist gitsin bi an evvel testler normal ciksin yoksa hep boyle olmaz ki :)

Insallah normal cikarda yormaz :)
Engelde degildir insallah biseye
Gebelik dusundugun icin mi dogum kontrol hapi onermedi kist icin?Yoksa daha tahliller vs olmadi mi?yeni mi basladi yani takibin?

Insallah normal cikarda yormaz :)
Engelde degildir insallah biseye
Gebelik dusundugun icin mi dogum kontrol hapi onermedi kist icin?Yoksa daha tahliller vs olmadi mi?yeni mi basladi yani takibin?

Kan testi istedi ve cok ufak dedi. Hap vs vermedi cokta iyiydi. Ilgili sekilde muayene etti. Sag tarafta cok cok ufak birsey var ama kist mi emin de degilim bi detaylı bakilsin ultrasonda dedi. Gebelige zarari var demedi hatta gebelikten şüphelendi test yapti beta hcg 1.2 cikti. Adetim yarin dedim ona ama aslinda 1 hafta var. 1 hafta bar desem bakmazdi hic

Yumurtlama ile alakali birseydir insallah canım
Cok tezcanlı davranma yine de beta hcg herkeste degisir 1 haftada neler yapar bu minikler hic belli olmaz :)

Yumurtlama ile alakali birseydir insallah canım
Cok tezcanlı davranma yine de beta hcg herkeste degisir 1 haftada neler yapar bu minikler hic belli olmaz :)

Inşallah hakkimizda hayirlisi olur. Sokturme islerini adet gelmezse yapacağım artik . Simdi bu konuyu rafa kaldıracağım. Yumurta catlamayabiliyormus daha once de oldu bana. Hamile kalmadan once kist vardi tam o ay hamile kaldim kistte buyudu kese kadar oldu hatta onu bile gecti. Sonra kurtaj sonrasi atildi

Evet zaten yumurta hazirlanirken kist gb olurmus gebelik oluncada atmazmis iste kendini.
Benimde sagda var 5cm.Buyudude beta hcg ile.Ama dış gebelik yasadim malesef uzunca bi sure geciyor tedavi icinde.
Daha degerimde sifirlanmadi kistte duruyor,ilac kullaniyorum.Zaten korunmak gerektigi icinde simdilik kisti takipteyiz :) insallah gider bakalim bu ay.

Ertelemene sevindim insallah guzel haberler alirsin♡

Benim bu olay daha once olduğunda 4 mm idi. Ama sizinki garkli mi ki acaba korunma gerektiren bi durum bende hic olmadi cunku. O ay da doktor kist var bu atilir gider gitmezse de kalsin birsey olmaz dogumdan sonra cikar yada eritici ilac beririm dedi. Simdi de doktor bu sorun degil dedi cok ufak kisye benzeyen birsey dedi. Belki de yumurtam o benim olgunlaştı catmaladi oda belli degil ultrason olsaydi detayli görecektik. Doktorun odasindaki ancak bu kadar gosterdi. Ama bana hic korun vs demedi ki beta hcg de negatif cikti

Beni hamisler etiketinden çıkar cnm üzgünüm Allahım daha zamanı var dedi
Gecmis olsun canim uc ay sonra hemencecik kavusursun insallah. Bizde de var kan uyusmazligi dusugemi neden oluyormus????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…