Evet cnm geçmiş tarihi ne zaman almistinKızlar gebelik testi almıştım
Sizce tarihi mi geçmiş
sanirim adet geliyor kahwerengi leke geldi bi damlaHayırlısı olsun kuzum batı bekle yine de inşallah süpriz yapar bebişin
Olabilir de olmayabilir de canım ben ilk gebeliğim de aşırı akıntım oluyodu bu ay gebelik testlerim pozitif ama akıntım günde iki üç defa oluyor en fazla
Canım çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden kaybolanlardandır değilse ilaçla kayboluyor
Evet onu duymuştum canım kist varsa pozitif gösteriyormuş. Kist için soğan suyu iyi geliyormuş istersen bir dene canım. Birde kist Yok diye güvenmeye gelmiyor galiba geçen ay gidiyorsun muayenede temiz kist Yok bu ay yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyor sürekli kontrol. Birde doktorlar rahat davranmaz mı acele etmeyin daha çok başındasınız. Sanane ya atıyorum 1 yıl bebek istemedim şimdi bebek için ölüyorum hemen tedavi neyse olmak istiyorum başla iste. Yok gidin 6 ay normal deneyin sonra olmazsa tedaviye başlarız
Inşallah kendiliğinden geçer kuzum 24 ekime kadar bitki çayı falan iç bari arastir aktara bi sor inşallah tez zamanda geçer
Ayy bu doktorlarda bazen cidden bi tuhaf oluyor ya şimdi ultrasonda başka ilaç bisi verse 1 ay yanmamis olur yani 24 ultrasona gir ilaç kullan sonra tekrar çocuk için uğraş sinir bozulmasindan başka bisey değil benim doktor da bisey yok 1 sene olsun 3 ay sonra gel diyor ona da sinir olmuştum bazen özele gitmemek için tutuyorum kendimi
Yaptin mi canimYarın sabah yaparım herhalde canım
Yoo tam tersi düşük dozda benimki hematoloji doktoru vermeden bile olur rapor dedi doktorum ısrar ettiBen de de kan pıhtılaşması var canım ama doktor adetin üç dört gün geciksin kan curaltıcı öyle başlarız şimdi hiç bir şey içme Dedi. Senin pıhtılaşmam fazla mı acaba. Benim bir düşük oldu bu yüzden ve endişeleniyorum haliyle
Canım seninle batlarımız yakındı sanki. Adetten önce hep böyle kahverengi leke gelirmiki sendesanirim adet geliyor kahwerengi leke geldi bi damla
5 gun war daha adetime 2 aydir klomen kullaniyorm gecen ayda 4gun once gelmisti boyleCanım seninle batlarımız yakındı sanki. Adetten önce hep böyle kahverengi leke gelirmiki sende
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır iyi düşünelim iyi olsun5 gun war daha adetime 2 aydir klomen kullaniyorm gecen ayda 4gun once gelmisti boyleyine adettir diye dusunuyorm o yuzden
Kisttenmis kizlar ovulasyon kist sebebi ile pozitifmis
insallah adet gelene kadar ümit var demektir :)Canım inşallah yerleşme kanamasıdır iyi düşünelim iyi olsun
Canım bugün almıştımEvet
Evet cnm geçmiş tarihi ne zaman almistin
Benim eşimde başladı keçiboynuzu özünü yemeğe 4 gün felan oldu bakalım klomen ve neofortil de kullanıyo eşim hayırlisi Allahtan benim bu ay umudum yok çünkü yunurtlama gününde eşimle küstüm teni barıştim 4 gün oldu 19.günü eşimle yaptm o zamn da tutmaz yani kasim ayında inşallah olur Rabbim hepimizehayırlı evlatlar nasip etsinKistten dolayimi ovu testleri hep pozitifmiş ? Uzulm3 kuzum GasLLe de gitti negatif gördüm die kapatmış sanırım hesabını Rabbim ne zaman vercek bilmiyorum ama en kısa zamanda sağlıklı ewlatlar vermesini istiyorum beklemekten cidden bende çok yıprandım ve kv laflarindan ama umudumuzu yitirmeyelim keçi boynuzu özüne basladik eşimle inşallah faydasını görüruz umudunu kaybetme sende kuzum
Benim eşimde başladı keçiboynuzu özünü yemeğe 4 gün felan oldu bakalım klomen ve neofortil de kullanıyo eşim hayırlisi Allahtan benim bu ay umudum yok çünkü yunurtlama gününde eşimle küstüm teni barıştim 4 gün oldu 19.günü eşimle yaptm o zamn da tutmaz yani kasim ayında inşallah olur Rabbim hepimizehayırlı evlatlar nasip etsinKistten dolayimi ovu testleri hep pozitifmiş ? Uzulm3 kuzum GasLLe de gitti negatif gördüm die kapatmış sanırım hesabını Rabbim ne zaman vercek bilmiyorum ama en kısa zamanda sağlıklı ewlatlar vermesini istiyorum beklemekten cidden bende çok yıprandım ve kv laflarindan ama umudumuzu yitirmeyelim keçi boynuzu özüne basladik eşimle inşallah faydasını görüruz umudunu kaybetme sende kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?