Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ne yaptın son durum ne? Benim yakın arkadaşıma da doktor gebe kalmadan başla haplara demiş onun da pıhtılaşması var
Gunaydin hepinize
Ben dün doktora gittim akşam saat 20:30 da benim doktor yoktu başka onun doçenti vardı.doktor kullanma gebelik öncesi iğne kalınca hemen başla dedi carspirin verdi onu içmeye başlayacağım bugün
Filika ait aldım kalmamıştı
Yalnız bir gelişme var doktor kan testi yapalım dedi bekliyor musunuz korunmayı bıraktım dedim denedik bu ay
Yapalım dedi benim hiç niyetim yoktu
Tamam dedim gittim kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler bakmadım eve gidince uykum geldi yattım sabah test sonucuna baktım
Beta: 39.45 sizce ben hamile miyim ??

Bence hamilesin canımmm tebrik ederim 20'nin üzeri hamile olarak kabul ediliyor bata kaç günün var. Hayırlısıyla yükselsin bu değerin inşallah.

Bence hamilesin canımmm tebrik ederim 20'nin üzeri hamile olarak kabul ediliyor bata kaç günün var. Hayırlısıyla yükselsin bu değerin inşallah.
ayyy allahım valla dün ne heyecanlandım yıllar sonra verirken beta
sabah baktım kırmızı okla yuksek işareti
hiçbir belirtimde yok
sok oldum ve bu deger kabul sayılırmı eminde degilim bakalım hayırlısıyla yüce rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin herkese
ve içi sırada banada
adete 3 gün var
bat:15 ekim benim

İnşallah vardır canım benimde bat 16 ekim banada nasip etsin rabbim

İnşallah vardır canım benimde bat 16 ekim banada nasip etsin rabbim
valla saskınlık içindeyim banada tersim yaa
gebelik testinde görmezsem hamile degilim gibi geliyor:))
dün eczaneye ugradım akam folik asit ve aspirin için almaya
test hiççç aklıma gelmedi alsaydım sabah yapardım
akşam eşim alacak
bakalım yarın sabah yapacagm
ben adet gecikmeden yapmamaya yemin içtim ama
kan testi beni bir umudun içine attı
haydi bismillah diyelim allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Yarın yap bakalım canım. Dediğin gibi kan testinde böyle çıktıysa inşallah vardır içini ferah tut sakin ol rahat ol. Bunu diyen ben senin için çok heyecanlandım. Kısmetse bende adet geçmeden yapmayacam.

Yarın yap bakalım canım. Dediğin gibi kan testinde böyle çıktıysa inşallah vardır içini ferah tut sakin ol rahat ol. Bunu diyen ben senin için çok heyecanlandım. Kısmetse bende adet geçmeden yapmayacam.
TŞK LER temennin için
evet yarın sabah bir yapıp bakayım
inan hiçbir belirti falan yok kendimi normal hissediyorm
saskınım cokkkkk hemde

TŞK LER temennin için
saskınım cokkkkk hemde

gunaydın benim Bat 9 ekim hala olmadım test yaptım sabah oda bozuk çıktı bı test daha alıp yarın sabah tekrarlıycam

TŞK LER temennin için
saskınım cokkkkk hemde
Genelde zaten herkes normal hissettiğini söylüyor. Benimde sadece sabah ve akşamları olan kasık ve bel ağrım var sonra olmuyor çok ilginç

Canim kistten dolayi degil dış gebelik sebebiyle korunmak gerekiyor.Daha beta hcg degerlerim sifirlanmadi onu bekliyoruz.Zaten tedavi icin igne vuruldugumdan onunda vucuttan atilmasi bekleniyor.
Canını sıkma hicbi etkisi yoktur belkide kaybolmustur bile ya da gebelik vardir :)
Benim 3 küsür ciktiginda yeni yeni olusuyor olabilir ya da sonlanabilir ama takip etmeliyiz demisti.

Ortalama degerler 5 ya da 10 uzeri yapilan laboratuvarlara gore :)
Hamilesin valla :)
200 kusurleri bulur adeti atlatmanla sanirim.Belli olmaz miniklrin isleri :)

Canımm hayırlı olsun çok sevindim:))

Hayırlı olsun canım inşallah kat kat katlanır bebişin değeri sağ salim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…