• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik testi almıştım
Sizce tarihi mi geçmiş

Eklentiler

• IMG_20171011_163217.jpg
    IMG_20171011_163217.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 184
Hayırlısı olsun kuzum batı bekle yine de inşallah süpriz yapar bebişin

Olabilir de olmayabilir de canım ben ilk gebeliğim de aşırı akıntım oluyodu bu ay gebelik testlerim pozitif ama akıntım günde iki üç defa oluyor en fazla
sanirim adet geliyor kahwerengi leke geldi bi damla :(

Evet onu duymuştum canım kist varsa pozitif gösteriyormuş. Kist için soğan suyu iyi geliyormuş istersen bir dene canım. Birde kist Yok diye güvenmeye gelmiyor galiba geçen ay gidiyorsun muayenede temiz kist Yok bu ay yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyor sürekli kontrol. Birde doktorlar rahat davranmaz mı acele etmeyin daha çok başındasınız. Sanane ya atıyorum 1 yıl bebek istemedim şimdi bebek için ölüyorum hemen tedavi neyse olmak istiyorum başla iste. Yok gidin 6 ay normal deneyin sonra olmazsa tedaviye başlarız :kızgın:

Yalan soyleyeceksin kuzum. 1 yildir ariyoruz yada 3 yıldır ariyoruz cocuk ama olmuyor deyiver

Inşallah kendiliğinden geçer kuzum 24 ekime kadar bitki çayı falan iç bari arastir aktara bi sor inşallah tez zamanda geçer

Amin kuzum allah razı olsun maydanoz filan yiyeyim bol bol. Beta hcg 7 gunde tavan yapamayacağına göre rahatca sokturucu seylere yoneleyim

Ayy bu doktorlarda bazen cidden bi tuhaf oluyor ya şimdi ultrasonda başka ilaç bisi verse 1 ay yanmamis olur yani 24 ultrasona gir ilaç kullan sonra tekrar çocuk için uğraş sinir bozulmasindan başka bisey değil benim doktor da bisey yok 1 sene olsun 3 ay sonra gel diyor ona da sinir olmuştum bazen özele gitmemek için tutuyorum kendimi

Kadin sanki hemen olacak ultrason gibi veriverdi kagidi bi baktim en erken 24 une randevular benimki 24 ekim

Kızlar benim sol kasığımda sızlanma var böyle arada geliyor iğne gibi sızlıyor geçiyor

Ben de de kan pıhtılaşması var canım ama doktor adetin üç dört gün geciksin kan curaltıcı öyle başlarız şimdi hiç bir şey içme Dedi. Senin pıhtılaşmam fazla mı acaba. Benim bir düşük oldu bu yüzden ve endişeleniyorum haliyle
Yoo tam tersi düşük dozda benimki hematoloji doktoru vermeden bile olur rapor dedi doktorum ısrar etti
Kullan diyor ama ben nasıl vurgulayan her ay.hadi gebe olsam neyse
Ben vurulmasını hocam diyecgm
Bana hap versin
Gebe kalınca kullanmaya başlanır benim bildigm yoksa çok yıpratıcı olur.
Doktorum da iyi bir hekim tecrübeli kafamdaki soru işaretini çözeceğim bu akşam insalhh.folik asit falan da bitti birde ultrasonla baktıracagm bakarsa
Bakalım kısmet

Kistten dolayimi ovu testleri hep pozitifmiş ? Uzulm3 kuzum GasLLe de gitti negatif gördüm die kapatmış sanırım hesabını Rabbim ne zaman vercek bilmiyorum ama en kısa zamanda sağlıklı ewlatlar vermesini istiyorum beklemekten cidden bende çok yıprandım ve kv laflarindan ama umudumuzu yitirmeyelim keçi boynuzu özüne basladik eşimle inşallah faydasını görüruz umudunu kaybetme sende kuzum
Benim eşimde başladı keçiboynuzu özünü yemeğe 4 gün felan oldu bakalım klomen ve neofortil de kullanıyo eşim hayırlisi Allahtan benim bu ay umudum yok çünkü yunurtlama gününde eşimle küstüm teni barıştim 4 gün oldu 19.günü eşimle yaptm o zamn da tutmaz yani kasim ayında inşallah olur Rabbim hepimizehayırlı evlatlar nasip etsin

Kistten dolayimi ovu testleri hep pozitifmiş ? Uzulm3 kuzum GasLLe de gitti negatif gördüm die kapatmış sanırım hesabını Rabbim ne zaman vercek bilmiyorum ama en kısa zamanda sağlıklı ewlatlar vermesini istiyorum beklemekten cidden bende çok yıprandım ve kv laflarindan ama umudumuzu yitirmeyelim keçi boynuzu özüne basladik eşimle inşallah faydasını görüruz umudunu kaybetme sende kuzum
Benim eşimde başladı keçiboynuzu özünü yemeğe 4 gün felan oldu bakalım klomen ve neofortil de kullanıyo eşim hayırlisi Allahtan benim bu ay umudum yok çünkü yunurtlama gününde eşimle küstüm teni barıştim 4 gün oldu 19.günü eşimle yaptm o zamn da tutmaz yani kasim ayında inşallah olur Rabbim hepimizehayırlı evlatlar nasip etsin

Back