Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiyor vallahi sanki yokmuş gibi hissediyorum bir de bu aralar işle güçle çok yoruldum sanki bunlar engellermiş gibi hissediyorum
Zor ya Rabbim umudumzu boşa cikarmasin belirti var mi sendee ya benm kasiklarim cok geriliyor arada igne batiyormua gibi oluyor bu bir belirti mi acaba bilemiyrm

Takipte kal, acaba yerlesmemi ?

Benimde bat bugündü. Ama ovulasyon testi denedim bu ay on gün boyunca bu sürede yumurta çatlaması olmadı sonrasında diş tedavisi gördüğüm için takip etmedim. Bakalım ne olacak. O yüzden bir hafta falan geçse de test yapmicam. Birde gögüslerde hafif ağrı var

Takipte kal, acaba yerlesmemi ?
Ahhh keske öyle olsa, ara ara midem bulanıyor ve tekrar gaz basladi. Ayrica benim çikolata kistim var genelde hep gecikir adetim beklenen günün birkaç gun sonrasina bazen, ilk kez bir gün önce oldum erken, bir deyerlesme kanamasi ile.ilgili yazilar okudum netten şimdi, adetten genelde bir gün önce oluyrms adet kanaması ile karistiriliyrms ve akma değil leke seklinde oluyrms normalde ben tuvalete oturunca akar şimdilik öyle birşey yok dua ediyorum inşallah yerlesmedir

Insallah yerlesmedir. Kanama sürrkli olmuyo 1 2 damla 1 ve ya 2 gün sürüyo diyolar öyle duydum. güzel düsün güzel olsun

Insallah yerlesmedir. Kanama sürrkli olmuyo 1 2 damla 1 ve ya 2 gün sürüyo diyolar öyle duydum. güzel düsün güzel olsun
İmplantasyon kanaması hafif lekelenme - sildiğinizde ortaya çıkan kan - veya bir astar veya hafif ped gerektiren hafif, tutarlı bir akış olarak görünebilir. Kan, servikal mukus ile karıştırılabilir veya karıştırılmayabilir

inşallah yerleşme kanamasıdır
Sonuç ne olursa olsun hayırlısı böyleymiş demeliyiz. Sağlıklı olsun tüm süreç.
Sonrasındaki olumsuzluklar daha kötü etkiliyor insanı

Merhaba canım benimde 8 nisan İnsallah Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip eder bizlere
Hayırlısı olsun inşallah canım bnmde 8 Nisan düntest yaptım dayanamayıp ama çok tuhaf çıktı anlıyamadım t nin altında minik bir nokta çıktı çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırız

İnşallah canım bekleyelim bakalım
İyi akşamlar siZde sanıırm naturallen kullandınız bende bu ay kullandım yumurtlam dan 13 gün sonra negatif çıktı ama bata 8 gün kala yapmıştım yani ve hala bir umut var içimde bat 6 Nisan sizin durumunuz noldu acaba?

Canin yerlesme olabilir mi ?

Suan benimki damla şeklinde değil afedersn peceteye silince geliyor akma yok rengi acik ve sanki yoğun bir akıntıyle birlikte geliyor

Suan benimki damla şeklinde değil afedersn peceteye silince geliyor akma yok rengi acik ve sanki yoğun bir akıntıyle birlikte geliyor

Kesinlikle öyle suan hâlâ devam eden bir kanamam yok gibi ama bakalım yarina kadar artacak mi
Devam ediyormu kanaman ? Merak ettm

Bnnmde negatif malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…