- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Zor ya Rabbim umudumzu boşa cikarmasinGeçmiyor vallahisanki yokmuş gibi hissediyorum bir de bu aralar işle güçle çok yoruldum sanki bunlar engellermiş gibi hissediyorum
Takipte kal, acaba yerlesmemi ?Canim az önce kahverengi lekem geldi çamaşırımasonra tuvalete gittim peceteye cok açık kırmızı pembemsi kan geldi en son birlikteligimizn bugün 8. Günü keske bu yerleşme kanaması olsa hala sol tarafımda göbeğimin altında batma sızı var kasigimda cok hafif sanci var hala belim kopacak gibi
Takipte kal, acaba ye
Ahhh keske öyle olsa, ara ara midem bulanıyor ve tekrar gaz basladi. Ayrica benim çikolata kistim var genelde hep gecikir adetim beklenen günün birkaç gun sonrasina bazen, ilk kez bir gün önce oldum erken, bir deyerlesme kanamasi ile.ilgili yazilar okudum netten şimdi, adetten genelde bir gün önce oluyrms adet kanaması ile karistiriliyrms ve akma değil leke seklinde oluyrms normalde ben tuvalete oturunca akar şimdilik öyle birşey yok dua ediyorum inşallah yerlesmedirTakipte kal, acaba yerlesmemi ?
Insallah yerlesmedir. Kanama sürrkli olmuyo 1 2 damla 1 ve ya 2 gün sürüyo diyolar öyle duydum. güzel düsün güzel olsunAhhh keske öyle olsa, ara ara midem bulanıyor ve tekrar gaz basladi. Ayrica benim çikolata kistim var genelde hep gecikir adetim beklenen günün birkaç gun sonrasina bazen, ilk kez bir gün önce oldum erken, bir deyerlesme kanamasi ile.ilgili yazilar okudum netten şimdi, adetten genelde bir gün önce oluyrms adet kanaması ile karistiriliyrms ve akma değil leke seklinde oluyrms normalde ben tuvalete oturunca akar şimdilik öyle birşey yok dua ediyorum inşallah yerlesmedir
Suan benimki damla şeklinde değil afedersn peceteye silince geliyor akma yok rengi acik ve sanki yoğun bir akıntıyle birlikte geliyorInsallah yerlesmedir. Kanama sürrkli olmuyo 1 2 damla 1 ve ya 2 gün sürüyo diyolar öyle duydum. güzel düsün güzel olsun
İmplantasyon kanaması hafif lekelenme - sildiğinizde ortaya çıkan kan - veya bir astar veya hafif ped gerektiren hafif, tutarlı bir akış olarak görünebilir. Kan, servikal mukus ile karıştırılabilir veya karıştırılmayabilirInsallah yerlesmedir. Kanama sürrkli olmuyo 1 2 damla 1 ve ya 2 gün sürüyo diyolar öyle duydum. güzel düsün güzel olsun
Canim az önce kahverengi lekem geldi çamaşırımasonra tuvalete gittim peceteye cok açık kırmızı pembemsi kan geldi en son birlikteligimizn bugün 8. Günü keske bu yerleşme kanaması olsa hala sol tarafımda göbeğimin altında batma sızı var kasigimda cok hafif sanci var hala belim kopacak gibi
Hayırlısı olsun inşallah canım bnmde 8 Nisan düntest yaptım dayanamayıp ama çok tuhaf çıktı anlıyamadım t nin altında minik bir nokta çıktı çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırızMerhaba canım benimde 8 nisanİnsallah Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip eder bizlere
Kesinlikle öyle suan hâlâ devam eden bir kanamam yok gibi ama bakalım yarina kadar artacak miinşallah yerleşme kanamasıdır
Sonuç ne olursa olsun hayırlısı böyleymiş demeliyiz. Sağlıklı olsun tüm süreç.
Sonrasındaki olumsuzluklar daha kötü etkiliyor insanı
İnşallah canım bekleyelim bakalım5 nisanda veya 4 nisanda yap canm daha saglam olur dusurme moralini hemen ..Benimde ozellikle bugun acaip sekilde kasıklarım zonkluyor ve igne batiyormus gibi oluyor...bat 8 nisan..
İyi akşamlarİnşallah canım bekleyelim bakalım
Canin yerlesme olabilir mi ?Canim az önce kahverengi lekem geldi çamaşırımasonra tuvalete gittim peceteye cok açık kırmızı pembemsi kan geldi en son birlikteligimizn bugün 8. Günü keske bu yerleşme kanaması olsa hala sol tarafımda göbeğimin altında batma sızı var kasigimda cok hafif sanci var hala belim kopacak gibi
Ayy bilemedm ki bende sabahlari cok idrara sıkışık uyanıyorum bata 9 gün var amaMerhaba kızlar ben bu sabah rahimde batma hissiyle uyandım sebebi ne olabilir?
Bat ne zman diMerhaba kızlar ben bu sabah rahimde batma hissiyle uyandım sebebi ne olabilir?
Bat 8 nisan canım bi de çatlatma iğnesi vuruldum ben bugün 12. GünüBat ne zman di
bende de var ya o. Baya tutuyorum hatta uykumdan gözümü açamadığım içinAyy bilemedm ki bende sabahlari cok idrara sıkışık uyanıyorum bata 9 gün var ama
Suan benimki damla şeklinde değil afedersn peceteye silince geliyor akma yok rengi acik ve sanki yoğun bir akıntıyle birlikte geliyor
Suan benimki damla şeklinde değil afedersn peceteye silince geliyor akma yok rengi acik ve sanki yoğun bir akıntıyle birlikte geliyor
Devam ediyormu kanaman ? Merak ettmKesinlikle öyle suan hâlâ devam eden bir kanamam yok gibi ama bakalım yarina kadar artacak mi
Bnnmde negatif malesefİyi akşamlarsiZde sanıırm naturallen kullandınız bende bu ay kullandım yumurtlam dan 13 gün sonra negatif çıktı ama bata 8 gün kala yapmıştım yani ve hala bir umut var içimde bat 6 Nisan sizin durumunuz noldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?