- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Benm yumurtalamadan beri hic gecmedi bu ay o yüzden biraz umidim var, yoksa adet belirtilerim olmus olacakinşallah
Bel kasık ağrısı benim hiç yok. Yarını merakla bekliyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm yumurtalamadan beri hic gecmedi bu ay o yüzden biraz umidim var, yoksa adet belirtilerim olmus olacakinşallah
Cok cok silik var gibi degil mi ? Kizlaaar da baksinÖnce suya tuttum baya sonra öyle cektim
Gogus hassasiyetim suan yok ama benim gaz ve ara ara kasik agrim var ay hadi insallah guzel haberler ver insallah hamilesindir canimMerhaba benm adet günüm yarin inşallah olmam, bu ay cok farklı seyler yaşadım yumurtalama döneminde başlayan kasik bel ve göğüs ağrısı cok şiddetliydi hepsi, yumurtlama bitmesine ragmen kasigimda değil ama gobek deligimin hemen altında sol tarafta 2 gün iğne batmasi sizisi oldu o kadar rahatsız ediciydi ki elimde mesaj yapiyrdm, sonra sag tarafımda ayni yerde bir gun ayni olay oldu, iki gündür sag kasigimda bacağımla birleşen yerde daha önce hic görmediğim farketmdigm kocaman kalin bir damar belirdi hala.duruyr ayrica gaz cikarttm acayip derece memede yanma sizlama kasinma göbeğimde de oldu ustune yatamiyrm. 5 gun kala test yaptım negatif cikti yarin adet günüm belim ortadan ayrılacak gibi normalde aşırı siser karnim ve sancim olur adetli iken kasiklarimda. bu ay sanci yok belimde ve memelerde agri aci sizlama var ve suan azar azar su gibi akıntı geliyor bazen de pecete ile silince sari gibi oldugunu görüyorum ama camasirima sanki isemisim gibi oluyr bunlar umarım genelik belirtisidir ve adet olmak istemiyorummmmm
Gogus hassasiyetim suan yok ama benim gaz ve ara ara kasik agrim var ay hadi insallah guzel haberler ver insallah hamilesindir canim
Ayyy inşallah canım sen de ya, bende de cok gaz oldu çoğu seyi heyecandan yazmayi bile unutmusum iki üç gündür gazim azaldi bitti gibi mesela dis eti kanamam vardi gecen haftalarda smdi durdu o daGogus hassasiyetim suan yok ama benim gaz ve ara ara kasik agrim var ay hadi insallah guzel haberler ver insallah hamilesindir canim
Yumurtlama ve oncesini degerlendirebildik . Umudum yoktu tek tupluyum ben bide dis gebelik ameliyati oldum. Ama yumurtlamadan sonra agrim gazim gecmediAyyy inşallah canım sen de ya, bende de cok gaz oldu çoğu seyi heyecandan yazmayi bile unutmusum iki üç gündür gazim azaldi bitti gibi mesela dis eti kanamam vardi gecen haftalarda smdi durdu o da
Aynen canım ama bi kaç saat sonra cıktı işte adeti beklicemCok cok silik var gibi degil mi ? Kizlaaar da baksin
Ilk 10 dk icinde cikan sonuc gecerli diyorlar canim ama ben gordum insallah vardir bekle bakalim :)Aynen canım ama bi kaç saat sonra cıktı işte adeti beklicem
Aynen canım hayırlısı inşallahIlk 10 dk icinde cikan sonuc gecerli diyorlar canim ama ben gordum insallah vardir bekle bakalim :)
Canım bak benm goruncemlerden neler duydum kist var olmaz diyeni mi rahminin yarisi yok diyeni mi, yumurtasinin biri alınıp biriyle cok zor diyeni mi bir tanıdığıma kolunu kessen çocuğun olmaz diyen doktorlar, şuan bu kisilerin ucer dörder cocugu var bunun icin üzülme benim de çikolata kistim var mesela ama o sekilde düşünmüyorum adetlerim dayanılmaz agrili sancili geciyr, tek ümidim bubay yumurtlama oncesi ozel bitkisel macun aldim kist icin agrim olmasn diye onu yedim ve bu ay esimde ben de cok cerez yedik yüksek değerli ve yumurtalamamdan beri bu belirtileri yaşayıp hala geçmemesi beni umitlendirdi biraz nasipten öte yol yok ama umidini yitirme ben suan adet olacaksn ondan agrin sancin diyor diğer yanım inkar ediyor bakalim yarin ak mi kara mi belli olacakYumurtlama ve oncesini degerlendirebildik . Umudum yoktu tek tupluyum ben bide dis gebelik ameliyati oldum. Ama yumurtlamadan sonra agrim gazim gecmedi
Ayrica psikoljik mi bilmem aksam yemeğimi büyük bir iştahla hazirladm, sonra sofrayi kurmak icin mutfaga girdim koku midemi bulandırdi bütün istahim gitti zorla yemegin sadece suyunu ekmege batırıp yiyebildm yedikçe midem bulandı, simdi de çayla birlikte cerez yiyeym dedim bademi ağzını attim midem kalkti hala midem kalkiyr ara ara ve bayılacaksm gibi hissediyorum ve ben bu ay acayip ölü gibi uyuyrm 12 saat uyuyrm nerdeyse 5 gun kala test yaptım negatif hayal kırıklığına ugradm tabi ama hala adet görene kadar (yarin) unidim var yine deYumurtlama ve oncesini degerlendirebildik . Umudum yoktu tek tupluyum ben bide dis gebelik ameliyati oldum. Ama yumurtlamadan sonra agrim gazim gecmedi
Haklisin canim. Yeter ki Rabbim ol desin . Haber ver olur mu insallah gonlune gore olsun insallahh❤Canım bak benm goruncemlerden neler duydum kist var olmaz diyeni mi rahminin yarisi yok diyeni mi, yumurtasinin biri alınıp biriyle cok zor diyeni mi bir tanıdığıma kolunu kessen çocuğun olmaz diyen doktorlar, şuan bu kisilerin ucer dörder cocugu var bunun icin üzülme benim de çikolata kistim var mesela ama o sekilde düşünmüyorum adetlerim dayanılmaz agrili sancili geciyr, tek ümidim bubay yumurtlama oncesi ozel bitkisel macun aldim kist icin agrim olmasn diye onu yedim ve bu ay esimde ben de cok cerez yedik yüksek değerli ve yumurtalamamdan beri bu belirtileri yaşayıp hala geçmemesi beni umitlendirdi biraz nasipten öte yol yok ama umidini yitirme ben suan adet olacaksn ondan agrin sancin diyor diğer yanım inkar ediyor bakalim yarin ak mi kara mi belli olacak
Umudu kaybetmek yokk .Ayrica psikoljik mi bilmem aksam yemeğimi büyük bir iştahla hazirladm, sonra sofrayi kurmak icin mutfaga girdim koku midemi bulandırdi bütün istahim gitti zorla yemegin sadece suyunu ekmege batırıp yiyebildm yedikçe midem bulandı, simdi de çayla birlikte cerez yiyeym dedim bademi ağzını attim midem kalkti hala midem kalkiyr ara ara ve bayılacaksm gibi hissediyorum ve ben bu ay acayip ölü gibi uyuyrm 12 saat uyuyrm nerdeyse 5 gun kala test yaptım negatif hayal kırıklığına ugradm tabi ama hala adet görene kadar (yarin) unidim var yine de
Insallah canim❤Merhaba arkadaşlar benimde 16 nisan umarım herkez istediğine kavusur
Aynen canim, haber ederim inşallah hepimiz icin hakkimizda hayırlısıHaklisin canim. Yeter ki Rabbim ol desin . Haber ver olur mu insallah gonlune gore olsun insallahh❤
Canim az önce kahverengi lekem geldi çamaşırıma sonra tuvalete gittim peceteye cok açık kırmızı pembemsi kan geldi en son birlikteligimizn bugün 8. Günü keske bu yerleşme kanaması olsa hala sol tarafımda göbeğimin altında batma sızı var kasigimda cok hafif sanci var hala belim kopacak gibiUmudu kaybetmek yokk .
Canim az önce kahverengi lekem geldi çamaşırıma sonra tuvalete gittim peceteye cok açık kırmızı pembemsi kan geldi en son birlikteligimizn bugün 8. Günü keske bu yerleşme kanaması olsa hala sol tarafımda göbeğimin altında batma sızı var kasigimda cok hafif sanci var hala belim kopacak gibiinşallah