• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim çok şükür 2 çocuğum var. Şimdilik gebelik pilanım yok. Buraya sadece size dua etmek için yazıyorum işallah RABBİM gebeliği dört gözle bekleyen herkese biran önce hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder.sıkmayın canınızı Allah ne zaman isterse ozaman olur. 9 sene çocuğu olmayıpta ard arda çocuk doğuranları tanıyorum. Dua edin işallah RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE HEPİNİZE O DUYGUYU NASİP EDER. AMİN....
Amin Allah razi olsun ❤

Ah canım bnmde bat 5 nisan 21_22 de yumurtlama gördüm değerlendirdk ama catlamadan 5-6 gun boyunca sağ kasiğim çok ağrıdı dün yaptığım test negatif çıktı adeti bekliyorum
Benim de 5 ya da 6 sı. Pazartesiye kadar lekelenme falan olmazsa Pazartesi tekrar test yapacağım.

Ah canım bnmde bat 5 nisan 21_22 de yumurtlama gördüm değerlendirdk ama catlamadan 5-6 gun boyunca sağ kasiğim çok ağrıdı dün yaptığım test negatif çıktı adeti bekliyorum
5 nisanda veya 4 nisanda yap canm daha saglam olur dusurme moralini hemen ..Benimde ozellikle bugun acaip sekilde kasıklarım zonkluyor ve igne batiyormus gibi oluyor...bat 8 nisan..

bat a 3 gun kaldi. ama ne hamilelik belirtisi ne de adet belirtisi var. normalde adete 1 hafta kala göğüs hassasiyeti ve kasık agrilarim baslardi. hicbir sey yok sanki adet olmayacakmisim gibi. ama gebelik belirtileri de yok:( ayin 5 ini merakla bekliyorum ama umidim de yok:( cunku pazartesi gunu progesterona baktirdigimda 6 cikmisti. 6 ile de hamile kalinamayacagini ogrendim. hayirlisi

bat a 3 gun kaldi. ama ne hamilelik belirtisi ne de adet belirtisi var. normalde adete 1 hafta kala göğüs hassasiyeti ve kasık agrilarim baslardi. hicbir sey yok sanki adet olmayacakmisim gibi. ama gebelik belirtileri de yok:( ayin 5 ini merakla bekliyorum ama umidim de yok:( cunku pazartesi gunu progesterona baktirdigimda 6 cikmisti. 6 ile de hamile kalinamayacagini ogrendim. hayirlisi
Moralini bozma hemen canim Rabbim ol derse olur 🙏

bat a 3 gun kaldi. ama ne hamilelik belirtisi ne de adet belirtisi var. normalde adete 1 hafta kala göğüs hassasiyeti ve kasık agrilarim baslardi. hicbir sey yok sanki adet olmayacakmisim gibi. ama gebelik belirtileri de yok:KK43: ayin 5 ini merakla bekliyorum ama umidim de yok:KK43: cunku pazartesi gunu progesterona baktirdigimda 6 cikmisti. 6 ile de hamile kalinamayacagini ogrendim. hayirlisi
Bende senin gibiyim canım eğer sıfır belirtiyle hamile kalırsam çok şaşırırım 🥺

Back