- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi mavilihayat00
Tamam canımAy hahah çok iyi yailk işin buraya atmak olsun merak ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımAy hahah çok iyi yailk işin buraya atmak olsun merak ederim
![]()
Ovulasyonla bir kere takip yaptım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti şansımaKöpürmediama ben çok sıvı aldım seyreltilmiş de olabilir bilemiyorum. Dua edin ovulasyonla ilk denemem. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasil etsin
![]()
Nasıl köpürmedi ya herkeste köpürüyor dediler bi daha yap kuzuKöpürmediama ben çok sıvı aldım seyreltilmiş de olabilir bilemiyorum. Dua edin ovulasyonla ilk denemem. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasil etsin
![]()
Köpürdü ama kimisinin bardağın azına kadar taşacak gibi olmuş benimki öyle olmadıNasıl köpürmedi ya herkeste köpürüyor dediler bi daha yap kuzuamin canım amin inşallah
![]()
bende 3 yıl önce kimyasal geçirdim daha da çocuk düşünmedim bu zamana kadar. 3 aydır ovulasyon kullanıyorum bendeOvulasyonla bir kere takip yaptım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti şansıma![]()
Beklediğini sağlıkla kucağına alasın inşaALLAHOvulasyonla bir kere takip yaptım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti şansıma![]()
Baya uzun sürmüş toparlaman ben iki ay ara verdim sadecebende 3 yıl önce kimyasal geçirdim daha da çocuk düşünmedim bu zamana kadar. 3 aydır ovulasyon kullanıyorum bende
Senin sonucuda merak ettim şimdi şu zaman bi geçsin çatlamadanKöpürdü ama kimisinin bardağın azına kadar taşacak gibi olmuş benimki öyle olmadı![]()
Amiiiin hepimiz alalım sağlıkla hayırlısıyla inşallahBeklediğini sağlıkla kucağına alasın inşaALLAH
Rabbim hepimize beklediğini sağlıkla göstersinbende 3 yıl önce kimyasal geçirdim daha da çocuk düşünmedim bu zamana kadar. 3 aydır ovulasyon kullanıyorum bende
Bende de olmadı öyle üstü kapandı sadeceSenin sonucuda merak ettim şimdi şu zaman bi geçsin çatlamadan![]()
Toparlanmak değil kuzu ya bir çocuğum olmasına hazır değilmişim o zamanlar öyle hissettim yeni çocuk aşkım başladı daha. Benimde 6.ayım denemelerde hayırlısı olsun inşallahBaya uzun sürmüş toparlaman ben iki ay ara verdim sadeceüstünden beş ay geçti hala olmadı ama
![]()
Allah en güzel zamanda nasip etsin hepimize inşallahToparlanmak değil kuzu ya bir çocuğum olmasına hazır değilmişim o zamanlar öyle hissettim yeni çocuk aşkım başladı daha. Benimde 6.ayım denemelerde hayırlısı olsun inşallah![]()
Merhaba orkide hoş geldin hadi sende Bi çamaşır suyu testi yap gelMerhaba kızlarr ben de katıldım aranıza![]()
Olumlu haberler veririm inşaAllah siz de bilgilendirin biziSenin sonucuda merak ettim şimdi şu zaman bi geçsin çatlamadan![]()
Hahah yapan var mı aranızdaMerhaba orkide hoş geldin hadi sende Bi çamaşır suyu testi yap gel![]()
Eveeet ikimizinkide köpürdüHahah yapan var mı aranızda![]()
Ciddi misinizEveeet ikimizinkide köpürdü![]()