- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi mavilihayat00
Tamam canımAy hahah çok iyi ya ilk işin buraya atmak olsun merak ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımAy hahah çok iyi ya ilk işin buraya atmak olsun merak ederim
Ovulasyonla bir kere takip yaptım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti şansımaKöpürmedi ama ben çok sıvı aldım seyreltilmiş de olabilir bilemiyorum. Dua edin ovulasyonla ilk denemem. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasil etsin
Nasıl köpürmedi ya herkeste köpürüyor dediler bi daha yap kuzu amin canım amin inşallahKöpürmedi ama ben çok sıvı aldım seyreltilmiş de olabilir bilemiyorum. Dua edin ovulasyonla ilk denemem. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasil etsin
Köpürdü ama kimisinin bardağın azına kadar taşacak gibi olmuş benimki öyle olmadıNasıl köpürmedi ya herkeste köpürüyor dediler bi daha yap kuzu amin canım amin inşallah
bende 3 yıl önce kimyasal geçirdim daha da çocuk düşünmedim bu zamana kadar. 3 aydır ovulasyon kullanıyorum bendeOvulasyonla bir kere takip yaptım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti şansıma
Beklediğini sağlıkla kucağına alasın inşaALLAHOvulasyonla bir kere takip yaptım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti şansıma
Baya uzun sürmüş toparlaman ben iki ay ara verdim sadece üstünden beş ay geçti hala olmadı amabende 3 yıl önce kimyasal geçirdim daha da çocuk düşünmedim bu zamana kadar. 3 aydır ovulasyon kullanıyorum bende
Senin sonucuda merak ettim şimdi şu zaman bi geçsin çatlamadanKöpürdü ama kimisinin bardağın azına kadar taşacak gibi olmuş benimki öyle olmadı
Amiiiin hepimiz alalım sağlıkla hayırlısıyla inşallahBeklediğini sağlıkla kucağına alasın inşaALLAH
Rabbim hepimize beklediğini sağlıkla göstersinbende 3 yıl önce kimyasal geçirdim daha da çocuk düşünmedim bu zamana kadar. 3 aydır ovulasyon kullanıyorum bende
Bende de olmadı öyle üstü kapandı sadeceSenin sonucuda merak ettim şimdi şu zaman bi geçsin çatlamadan
Toparlanmak değil kuzu ya bir çocuğum olmasına hazır değilmişim o zamanlar öyle hissettim yeni çocuk aşkım başladı daha. Benimde 6.ayım denemelerde hayırlısı olsun inşallahBaya uzun sürmüş toparlaman ben iki ay ara verdim sadece üstünden beş ay geçti hala olmadı ama
Allah en güzel zamanda nasip etsin hepimize inşallahToparlanmak değil kuzu ya bir çocuğum olmasına hazır değilmişim o zamanlar öyle hissettim yeni çocuk aşkım başladı daha. Benimde 6.ayım denemelerde hayırlısı olsun inşallah
Merhaba orkide hoş geldin hadi sende Bi çamaşır suyu testi yap gelMerhaba kızlarr ben de katıldım aranıza
Olumlu haberler veririm inşaAllah siz de bilgilendirin biziSenin sonucuda merak ettim şimdi şu zaman bi geçsin çatlamadan
Hahah yapan var mı aranızdaMerhaba orkide hoş geldin hadi sende Bi çamaşır suyu testi yap gel
Eveeet ikimizinkide köpürdüHahah yapan var mı aranızda
Ciddi misiniz tuvalete gittiğimde ben de yapacağım inanmam böyle şeylere. efsane sanıyordum ama bakalımEveeet ikimizinkide köpürdü