- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
p a t u l i
Sadece02matilda
@yaprakali
@Kutsalll BULUT
Monephe
Kızlar hepimizin bat aynı 13 ocak regl oldunuz mu merak ettim yazdysanz da unuttum galiba k. Bakmayin şimdiden
evet ben adet oldum yazmıştım ama göremedin demekkip a t u l i
Sadece02matilda
@yaprakali
@Kutsalll BULUT
Monephe
Kızlar hepimizin bat aynı 13 ocak regl oldunuz mu merak ettim yazdysanz da unuttum galiba k. Bakmayin şimdiden
Regle bir gün kala test yaptım canım,sabirsizliktan 2 saatlik çokta olmayan idrarla öğle vakti denemistim ve tertemiz negatifti.Adet döngüm 31-32 arasında değişirdi ve bugün 33.gun.Yarina kadar olmazsam test alıp çarşamba sabahı test yapicam..sence mümkün mü...Hayırlısı olsun kuzum bi daha ki ay aya insAllah
Var mi belirtti test falan yaotin mi hic
Hayrlisi olsun cnm bklm atesi pek anlamiom daha mi yuksektiBen henüz olmadım ama sabah ateşim 36.3’tü yani bugün olurum diye düşünüyorum
Gormedim kuzum hayrlisi bklmevet ben adet oldum yazmıştım ama göremedin demekki
Hadi hyrli haberlerini alirz ineAllahRegle bir gün kala test yaptım canım,sabirsizliktan 2 saatlik çokta olmayan idrarla öğle vakti denemistim ve tertemiz negatifti.Adet döngüm 31-32 arasında değişirdi ve bugün 33.gun.Yarina kadar olmazsam test alıp çarşamba sabahı test yapicam..sence mümkün mü...
benim de 13 ocaktı ve herzamnki şaşmadı ve oldummp a t u l i
Sadece02matilda
@yaprakali
@Kutsalll BULUT
Monephe
Hayrlisi olsun cnm vakti gelmemis demek ki nasipbenim de 13 ocaktı ve herzamnki şaşmadı ve oldumm
Demekki vardır herşeyde hayır önümüzdeki ptesi rahim filmine gidiyorum ona biraz güveniyorum ardından hemen hamile kalan çokmuş umarımmm bende de aynen öyle olurHayrlisi olsun cnm vakti gelmemis demek ki nasip
InsAllah cnm bende oyle duydum Hayrlisyla grlir insAllah bebisinDemekki vardır herşeyde hayır önümüzdeki ptesi rahim filmine gidiyorum ona biraz güveniyorum ardından hemen hamile kalan çokmuş umarımmm bende de aynen öyle olur
İnşallahhh...Daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bakalım nasıl bi sonuç alıcamInsAllah cnm bende oyle duydum Hayrlisyla grlir insAllah bebisin
Canım ben yazmıştım gözden kaçırdın sanırım regl olmuştum 3 gün öncesinden :) yeni bat 5 şubatp a t u l i
Sadece02matilda
@yaprakali
@Kutsalll BULUT
Monephe
Hayrlisi olsun cnm bklm atesi pek anlamiom daha mi yuksekti
Başlarda bakmadım bu sabah baktım ama genelde 36.3 36.2 gibi olunca adet oluyorum.Sizde durum nedir ?
Canım sen tekrar gebelik testi yaptın mı idrar?içimden bir ses değerin yukselicek diyor..inşallah yanılmam..InsAllah cnm bende oyle duydum Hayrlisyla grlir insAllah bebisin
iyi canım dr kötü bişey görmemiş , kg kaç senin boyla orantılı mı .kızlar merhaba ben doktora gittim cumartesi günü özele.
bi kaç soru sordu işte adetin düzenlimi diye evet saat gibi tıkır tıkır dedim
ağrı olurmu dedi adetliyken evet dedim iyi bişey ağrı olması dedi.
sağlıklı bi çifti anlatıyosunuz güzel dedi.
işte 8 ayda 3 kez kimyasal yaşadığımı sööledim bu iyi bişey hamile kalabiliyosun dedi.
eşimden sperm testi vs istemedi gerek yok gibi duruyo dedi. 3 kimyasalı duyunca
ultrasonda baktı gayet güzel dedi aama sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var dedi ilerlememesi lazım dıkkat et kg alma şekeri kes dedi.
adetmin 2. günüydü aç karnına gittim
tsh prolaktin androstenedion ve insülin direnci testleri istedi kan verdim.
3 günde çıkıyomuş bitanesi. o yüzden çarsamba gidip göstercem.
bakalım ne dicek
ilk defa doktora gittim :) bu konu için
yok canım orantılı değil maalesef boy 170 kg 80 falan oldum.iyi canım dr kötü bişey görmemiş , kg kaç senin boyla orantılı mı .
inşallah sonuçların da temiz çıkar canım inşallahh
Aynı durumdayızz hsg yolları taştannBen de adet oldum arkadaşlar.Artık bu ay hsg çektireceğim kaçış yolu kalmadı
masallah hayırlıısı olsun :) allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin :)Kızlar bu sabah test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?