- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
- #521
Pazar günü veya pazartesi olması gerekiyor.Adet günün tam olarak ne zamandır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü veya pazartesi olması gerekiyor.Adet günün tam olarak ne zamandır?
Belkide psikolojiktir bilmiyorum.Geçen ay korumasız iliskiye başladık bizde. Geçen ay bende öyleydim hissiyat olarak falan. ama olmamis nasip tabi.
InsAllah bebeğiniz sizinledir
Benim de 4 günüm kaldı reglime. Geçen ay olan o belirtilerin hiç birini yaşamadımBelkide psikolojiktir bilmiyorum.Koku hassasiyetimde var.İnşallah çekimledir 3 gün var adetine olmazsam hemen test yapicam. Sizde bu ay nasıl peki?
Tekrar test yaptırin kan testi kadın doğum uzmanına gitmediniz mi normalde 5 ve üzeri degeri gebelik derler 2 güne bi tahlil yapılır değerin yükselmesine bakarlar. 2 katına cikması gerekiyormuş her seferindeMerhabalar. Aylardır takip ediyorum siteyi ama şimdi üye olup yazmak nasip oldu. Size bir sorum olacak. Yaklaşık 1 haftadır hastaydım ve bitki çayları ile iyileşemeyince doktora gittim. Doktor ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptı. Reglime 6 gün kala beta hcg 5,0 çıktı. Bu ne demek bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı acaba?
Yok kadın Doğuma gitmedim. Aslında hastahanedeyken 5 in yüksek bir değer olduğunu bilmiyordum. Sonrasında etrafımdakiler söyledi ve bende çok merak ettim. Buraya yazmak istedim belki bir fikri olan vardır diye.Tekrar test yaptırin kan testi kadın doğum uzmanına gitmediniz mi normalde 5 ve üzeri degeri gebelik derler 2 güne bi tahlil yapılır değerin yükselmesine bakarlar. 2 katına cikması gerekiyormuş her seferinde
Hg cnm aramiza vala hic bilgim yok ama ovuamlasyon zmninda hcg testi pozitif cikmasi ilginc kan mi versenz acabaMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim.14 aralik hafif pembe lekelenmem oldu daha sonra siyah akintilarim 16 tam normalden az olsada adet oldum. Doktorumu degisdim ve yeni doktorum folik asitten basqa birsey kullanma dedi.31 aralik bayram iste test yapayom dedim iki cizgide belirgin sekilde cikti normalde ovulyasyon donemindi sonra yaptigim testler gitdikce soldu sizde hamilelik testleri ovulyasyon doneminde ikinci cizgi cikarmi? Batim 14u
JnsAllag güzelliklerle sonuclanir ruyalarinArkadaşlar öncelikle merhaba,
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. 1 buçuk yıllık evliyim.:) Bu ay korumasız ilişki yaşadık. Özellikle buradaki ufak rüyalara göre hareket ettin. Telefonda kulllandığım programa göre adet bitiminden itibaren yumurtlama günümüne kadar değerlendirdik bu sürede kasıklarımda ve belimde ağrılar oldu.Sonra hafifledi. Yumurtlama günü sonrasında da değerlendirdik şimdi 3 günüm var adetine bekliyorum.Göğüs uçlarım inanılmaz acıyor,uykum geliyor sürekli halsizim ve ara ara kasıklarım ağrıyor ama regl dönemimden de olabilir bilmiyorum. Sizlerle birlikte bende bekliyorum gecikmem olacak mı acaba? 3 haftadır sürekli hamile olduğumu görüyorum rüyamda::)
Canim 5 ve uzeri gebelik var demek aslndaMerhabalar. Aylardır takip ediyorum siteyi ama şimdi üye olup yazmak nasip oldu. Size bir sorum olacak. Yaklaşık 1 haftadır hastaydım ve bitki çayları ile iyileşemeyince doktora gittim. Doktor ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptı. Reglime 6 gün kala beta hcg 5,0 çıktı. Bu ne demek bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı acaba?
Ama doktorun tahlili yenilrmeni soylrmemesi de ilginc yani supheli deger cunki 5 bence bi yenile tahliliYok kadın Doğuma gitmedim. Aslında hastahanedeyken 5 in yüksek bir değer olduğunu bilmiyordum. Sonrasında etrafımdakiler söyledi ve bende çok merak ettim. Buraya yazmak istedim belki bir fikri olan vardır diye.
Canım adet günün nezaman hastaneye bugün mü gittinYok kadın Doğuma gitmedim. Aslında hastahanedeyken 5 in yüksek bir değer olduğunu bilmiyordum. Sonrasında etrafımdakiler söyledi ve bende çok merak ettim. Buraya yazmak istedim belki bir fikri olan vardır diye.
Adet günüm 17 Ocak. Evet Bugün gittimCanım adet günün nezaman hastaneye bugün mü gittin
Hg cnm aramiza vala hic bilgim yok ama ovuamlasyon zmninda hcg testi pozitif cikmasi ilginc kan mi versenz acaba
JnsAllag güzelliklerle sonuclanir ruyalarin
Canim 5 ve uzeri gebelik var demek aslnda
Ama doktorun tahlili yenilrmeni soylrmemesi de ilginc yani supheli deger cunki 5 bence bi yenile tahlili[/QUO
Hadi hayırlısı az kaldıBuarada merhaba benimde bat 13 aralik klomen geciktrmezse çünkü geçen ay öyle oldu
Hayırlısı insAllah cnm ama bi bildiği vardır belki de şüpheli görmedi belki ne bilim başka değerlerine göreHoş buldum :) o kadar garip hissediyorumki ne olduğuna anlam veremiyorum gerçekten gebelik var mı olabilir mi? Gittiğim doktor dahiliye doktoruydu sanırım pek fazla da bilgisi yoktu gebelik vs konularında.
Bakalım adet olmazsak birlikte test yapalım bat sonrası ilk gün:)Benim de 4 günüm kaldı reglime. Geçen ay olan o belirtilerin hiç birini yaşamadım
İştahı olmayan zayıf birisiyim ama bu ay aşırı bı iştah açılması vsr birde gögüs hassasiyeti işin enteresani adet belirtim de yok hafta başı sivilce belirmeye başlamıştı tamam dedim adet olacağım onlar da geçti gitti
5 ve üzeri gebelik değil miydi?Hg cnm aramiza vala hic bilgim yok ama ovuamlasyon zmninda hcg testi pozitif cikmasi ilginc kan mi versenz acaba
JnsAllag güzelliklerle sonuclanir ruyalarin
Amin sağol canım
Canim 5 ve uzeri gebelik var demek aslnda
Ama doktorun tahlili yenilrmeni soylrmemesi de ilginc yani supheli deger cunki 5 bence bi yenile tahlili
Hadi hayırlısı az kaldı
Evet az kaldı ama goguslerdeki hassasiyet geçti bende herzaman böyle olur bata 10 gün kala hassaslaşir sonra bir iki gün kala geçer yani yine olmadı sanırım![]()
Evet var demek aslinda ama kesin var demiyorlar ilk tahlilde iki gün sonra yenileniyor tahlil güzel artmışsa gebelik var diolsr belli bi değeri gecmeden kesin konuşmuyorlar5 ve üzeri gebelik değil miydi?
Bakalım adet olmazsak birlikte test yapalım bat sonrası ilk gün:)[/QUOTE
Hayirlisi bakalım insAllah :)
Evet canım 10 un uzerindeyse gebelik varmış benim ablam hemşireEvet var demek aslinda ama kesin var demiyorlar ilk tahlilde iki gün sonra yenileniyor tahlil güzel artmışsa gebelik var diolsr belli bi değeri gecmeden kesin konuşmuyorlar