• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde aksıyor mu hiç günün regl geçmeden ya da bi belirti olmadan test yapsanda çıkmıyor camım ya hormonlar değişmemiş oluyor çünkü
Yok canım aksamaz hiç. En fazla 1 gün aksar. Bugün normalde son günü olması lazımdı.

Kızlar ya birşey sormak istiyorum biz esimle ilişkiye girdigimizde benden bir sürü beyaz akıntı geldi yani fazlasıyla islakti nedendir acaba ? Ben ilk defa o kadar gördüm içinde birikmiş çıkamamış olabilir mi ?

Kızlar ya birşey sormak istiyorum biz esimle ilişkiye girdigimizde benden bir sürü beyaz akıntı geldi yani fazlasıyla islakti nedendir acaba ? Ben ilk defa o kadar gördüm içinde birikmiş çıkamamış olabilir mi ?
Canım yumurtlama dönemin olabilir yumurtlama döneminde çok fazla akıntın olur ya da adet günün yaklaşmış olabilir. En yakın şey de boşalmış olabilirsin onu akıntı sanmışsınız. Orgazm olmak yani. :) Normal...

Canım yumurtlama dönemin olabilir yumurtlama döneminde çok fazla akıntın olur ya da adet günün yaklaşmış olabilir. En yakın şey de boşalmış olabilirsin onu akıntı sanmışsınız. Orgazm olmak yani. :) Normal...
Yada içine boşalmışsa eşin ondan gelen sıvı olabilir

Aaa adet günü yaklaşınca öyle mi oluyor yarin çünkü ama hasta olmak istemiyorum: (((

Cnm baya bir araştırdım Candida vajinit diye birşey var mantar hastaligiymis :((( belirtiler falan aynı büyük ihtimal buna yakalandim daha once hic basima gelmemisti oluşma sebepleri arasında gebelik durumu da varmis inşallah bu yüzdendir diyorum

Cnm baya bir araştırdım Candida vajinit diye birşey var mantar hastaligiymis :KK43:(( belirtiler falan aynı büyük ihtimal buna yakalandim daha once hic basima gelmemisti oluşma sebepleri arasında gebelik durumu da varmis inşallah bu yüzdendir diyorum
Canım o hastalık dediğin şey böyle akıntında koku da oluyor soğan gibi böyle değişik bende olmuştı ilk evlendiğim zamanlarda doktor fitil veriyor 6 gün onu kullanıyorsun, ilişkiye sadece fitilden önce girebilirsin doktor yasak diyor ama fitilden önce girebiliyorsun ve mutlaka prezarvatifle. Oldu ki çocuk tuttu ciddi tehlikeleri var fitilin bebişe, o yüzden sen bi doktora git mutlaka senden simir testi falan alıcakları yaptır hepsini

Canım o hastalık dediğin şey böyle akıntında koku da oluyor soğan gibi böyle değişik bende olmuştı ilk evlendiğim zamanlarda doktor fitil veriyor 6 gün onu kullanıyorsun, ilişkiye sadece fitilden önce girebilirsin doktor yasak diyor ama fitilden önce girebiliyorsun ve mutlaka prezarvatifle. Oldu ki çocuk tuttu ciddi tehlikeleri var fitilin bebişe, o yüzden sen bi doktora git mutlaka senden simir testi falan alıcakları yaptır hepsini
Öyle mi cnm ya valla kendimi kotu hissettim doktora gitmek için zamanım yok desem yeridir yani is yerinden izin yok ay başlarında bu hafta gidemem sonraki haftaya kalır ancak yarın regli olacak miyim çocuk ihtimali var mi kafamda deli sorular :( Tsk ederim cnm bilgilerin icin simdilik sürekli temiz ve kuru tutmaya bakayım

Öyle mi cnm ya valla kendimi kotu hissettim doktora gitmek için zamanım yok desem yeridir yani is yerinden izin yok ay başlarında bu hafta gidemem sonraki haftaya kalır ancak yarın regli olacak miyim çocuk ihtimali var mi kafamda deli sorular :KK43: Tsk ederim cnm bilgilerin icin simdilik sürekli temiz ve kuru tutmaya bakayım
Evet canım tuvalet kağıdı falan koyma mantarı azdırır, ıslak mendil vs sakın kullanma sabunla yıkayabilirsin.kaşıntı falan varsa bi krem var bende onun ismini yarın veriyim 1 saaate geçiriyor kaşıntıyı ama dediğim gibi akıntı için mantarsa eğer fitil kullanman lazım, ki regl döneminde çok normal akıntın olması gebelikte çok daha fazla oluyor tabi. Canımm inşallah bebiş gelir dualarım seninle sende bana dua et.benimde 6 gün var regl me . öpüyorum seni

KIZLAR YARDIM EDİN YA, 8 inde bat günüm.ama belim bildiğin hasta olacakmışım gibi ağrıyor hamilelikle regl belirtisi tıpa tıp benzer mi ya mide bulantım falan ekstra bişeyim Yok :( of bu ay da mı olmadı

Kizlar ben hala hastalanmadim. Dün geç saatte yemek yedim. Sabaha karşı uyanıp istifra ettim. Midem hazmedemedi sanırım. Pazartesiye kadar adet olmazsam salı doktora kontrole gideceğim.
Sanırım benim bu ayda pembeler geliyor afedersiniz hafif pembemsi bişey gelmişti ve belim yerinden kopacak gibi ağrıyor of yine olmadı yine olmadı :(

Evet canım tuvalet kağıdı falan koyma mantarı azdırır, ıslak mendil vs sakın kullanma sabunla yıkayabilirsin.kaşıntı falan varsa bi krem var bende onun ismini yarın veriyim 1 saaate geçiriyor kaşıntıyı ama dediğim gibi akıntı için mantarsa eğer fitil kullanman lazım, ki regl döneminde çok normal akıntın olması gebelikte çok daha fazla oluyor tabi. Canımm inşallah bebiş gelir dualarım seninle sende bana dua et.benimde 6 gün var regl me . öpüyorum seni
Çok Tsk ederim cnm valla çamaşırım sürekli battigi için dışarı çıktığımda iç çamaşırım batıyor diye arada tuvalet kağıdı koyuyordum gunluk ped koymam da yasak artik tuvalet kagidini da hic koymam. Bugün biraz daha normal herşey bakalım benimde bugün regl günüm ama hiçbir belirti yok normalde sabahına olurum ben ağrıyla uyanirim hatta kalkamaz yatarim işten de izin alırsın bizimkiler de alışmıştı ama suanlik hicbir belirti yok heyecanla bekliyorum. Cnm sen ilaç falan kullandın mi regl bu kadar erkenden gelmez ama ayrıca regl ile hamilelik birebir benzeyen de var

Emcos Emcos ayrıca sende dualarimdasin cnm Tsk ederim güzel dileklerin için sende canını skma bu ay olmazsa bir daha ki aya Rabbim ne zaman izin verirse o zaman kavusacagiz meleklerimize :)

Benimde bat 1 eylül hala olmadım ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi

Emcos Emcos ayrıca sende dualarimdasin cnm Tsk ederim güzel dileklerin için sende canını skma bu ay olmazsa bir daha ki aya Rabbim ne zaman izin verirse o zaman kavusacagiz meleklerimize :)
Akıntı için sadece fitil kullandım, canım bugün oldum ben adet normalde 8 inde son 2 aydır böyle devamlı erken geliyor. Şuan kahverengileri gördüm inşallah kırmızıya dönmez umuduylayım yerleşme falandır diye :) ama sanmıyorum çok ağrım var bel karın :(((

Back