- 24 Ağustos 2017
- 126
- 53
- 13
- 31
Ya hasta olmadan kesin bişey demeyin belkş tuttu, rabbim hayırlısını versinKizlar sonuç çıktı. 0,100 hamile değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hasta olmadan kesin bişey demeyin belkş tuttu, rabbim hayırlısını versinKizlar sonuç çıktı. 0,100 hamile değilim
Amin amin, mübarek günler rabbim çifte bayram yaşatsın HAYIRLISIYLAİyi bayramlar günü geçenler inşallah bebiş vardir cifte bayram yaşarsanız inşallah
Geç döllenme nasıl oluyoradetin gelmemiş derken kırmızılari görmedin demek istedim :) geç döllenme olabilir sen umudunu kaybedip stres olma hemen bence
Yumurtam geç catladi diye düşünüyorum. Eğer öyleyse pazar günü 14. Gün olacak. Bekliyorum adet olana kadarYa hasta olmadan kesin bişey demeyin belkş tuttu, rabbim hayırlısını versin
GEBELikle adet belirtileri aynı KUZUm fark Yok..Benim adet belirtileri başladı kızlar umut 0
yumurta geç catladiysa geç döllenme oluyor adet tarihinden baya sonra çıkıyor hamile oldugunGeç döllenme nasıl oluyor
Bhcg iki gün önce 0.1di benim imkansız yaniGEBELikle adet belirtileri aynı KUZUm fark Yok..
Canim acele etme. Kendini üzme Allah nasip ederse olurmuş. Kan değerinde çıkmayıp hamile olan çok var. Mesela ben öyle oldum. Sen sabret hasta olana kadar bekle.
Insallaaah bebeğim olablr inşallah umidini kesme
Benim de 0.2 [/QU
Cnm skmayin canınızı bu ay olmasada çalışmalara devam inşallah demek ki nazlı olacaklarKizlar sonuç çıktı. 0,100 hamile değilim
Günaydın ve iyi bayramlar kızlar. Henüz gelen giden birşey yok. Test de yapamadım elbette. Beklemedeyim. Gelen olursa haber vereceğim :)
Iyi bayramlar herkeseeee ve bendede pembeler devam ara ara herhlde yerlesiyor bebeğim aksam.acile gdcez nasip bakalim heyecanliyim
Kizlar sonuç çıktı. 0,100 hamile değilim
Hayir daha olmadmmm canim leke gelms ic camasirima pembe tonlari hala azcik damla damla o ara sira geliyor sanirim yerlesme aksam gdcez acile simdi kurban ile uğraşacagz bakalimmm
Kızlar adet oldum. Neyse bunada şükür çünkü acaba klomenden dolayı kist mi oluştu diye korkmuştum. Hayırlısı artık inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Desteğin için teşekkür ederim canım. Umarım en kısa zamanda bebisini kucağına alirsin sen de.Cnm skmayin canınızı bu ay olmasada çalışmalara devam inşallah demek ki nazlı olacaklar
Hadi hayırlısi :)Son 10 kizlar cok heycanliyim insallah hamileyizdir. Belirti olarak suan sadece gogus uclarimda hassasiyet ve sizlama var dokununca cok agriyor. Umarim hamileliktendir
Hayırlısı olsun canım ya.Hayırlı zamanda gelsin bebişler öyle diyelim.
Malesef hasya oldum ağridan oluyordum hap ictim kendime geldim adet li bir bayanim bayrama regalle girdim ya namazlarim kaldi tekbir getremedimmmYaaa haber ver çok heyecanlı :)
Sokuldu bebegim sokulduuuuuuuBence seninki yerleşme olabilir .Öteki türlü olsa adetin sökülürdü.