• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Döllenme İle Gebe Kalanlar?

Adet gununu bekle gwrcekten cok yipratici ve yorucu bi donemden geciyoruz adetten oncede test cok yaptum adet oncesi 1 gun kanamam geldi pempe yerlesme kanamasi diye yorumladim suan det gecikmesi 5gunumdeyim ama kismet sonuc beklicez
Teşekkür ederim yorumunuz icin insallah hamilesinizdir

merhaba benim de regl 15 gün gecikti. testler hep negatif , siz nasıl öğrendiniz acaba, anlatır mısınız? :KK43:((
Benim pcosum var geç döllenme için en büyük nedenlerden biri pcos
Benimde başta evdeki testlerde negatifti 16. Gün silik çizgi çıktı kaşık ağrım ve koku hassasiyetim vardı kan testi verdin pozitif çıktı

Pko'lı olduğum için gebeliklerim geç döllenme olarak gerçekleşmiş...Hiçbir problem olmuyor..Adet tarihinizi 1 hafta ileri ya da geri çekiyorlar hepsi bu..Önemli olan bebeğin ultrasondaki gelişimi..
Bir şey merak ediyorum. Bende pcosluyum. Doktorum 5 Aralık'ta 20 mm folikül gördü ilişki önerdi. 13 gün oldu. Bundan önce 3 Ekim'de kürtaj olduğum için beklediğim bir adetim de yok. Ne zaman test vermeliyim sizce henüz adet olmadım.

Benim pcosum var geç döllenme için en büyük nedenlerden biri pcos
Benimde başta evdeki testlerde negatifti 16. Gün silik çizgi çıktı kaşık ağrım ve koku hassasiyetim vardı kan testi verdin pozitif çıktı
bende açıkçası pcos va rmı bilmiyorum çünkü ilk kez 15 gün gecikme var. reglimde 1 2 gün oynardı. testlerde nagtif gördükçe moralim bozuluyor. burada yorumları gördükçe hala adet söktürücü içmek istemiyorum. allahım bana da nasip etsin. işallah size de sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve evlat nasip etsin. isteyen herkesin kucağını doldursun allahım. cevap için teşekkürler :)

merhabalar ben adetim 6 gün gecikince test yapıp hamile olduğumu öğrendim betam 211 idi. Son adet tarihim 20 Ekim. Daha sonra iki günde bir kan verdim 28inde 702 30unda 1677 diye gitti beta değerlerim. bugün ilk doktor kontrolüme gittim. ultrasonla bakıldı kese göründü. doktor kese olması gerektiği gibi güzel yerleşmiş vs dedi ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyormuş. 10 gün sonra bebeği görmek için çağırdı. yine aynı olursa adet tarihimi değiştirecekmiş. bu durumda endişelenmem gereken bir durum yok değil mi? aynı duruma yaşayanlar var ise bilgi almak isterim. kesenin görüntüsünü de ekliyorum bakabilir misiniz 8 mm normal midir 5 hafta için? 🙏🏼
Merhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok

Benim de 10gun gecti kan verdim bugun negatif 1.20 cikti deger yaron doktora gidicem sizin ne guzel keske hepimizin ayni olsa
İnsallah en güzel zamanda nasip olur umarım benimkide sağlıklı bi gebeliktir ilk bebeğimin 8. Haftada kalbi durdu tekrar aynı şeyleri yasamaktan çok korkıyorum

Adetim 10. Gün gecikmesinde negatifti bidaha 10 gün sonra yaptım pozitifti
Pcos dan dolayı mı anlatabilir misin
Bende de pcos var çok tedavi gördüm olmadı ilk defa adetim 1 hafta gecikti kaset testlerim negatif kan versem mi diye düşünüyorum sonra bazgeçiyorım olsaydı çıkardı diye

Bende de pcos var çok tedavi gördüm olmadı ilk defa adetim 1 hafta gecikti kaset testlerim negatif kan versem mi diye düşünüyorum sonra bazgeçiyorım olsaydı çıkardı diye
Ben 1.5 yıldır evliyim şeker hastasıyım çocuk istedim korunmayı bıraktım ozaman şeker için hap kullanıyordum 3 ay olmadı kadın doğuma gittim hormon testi verdim pcos dendi ama ben her ay regl olurdum günümde bi vitamin kullandım sonraki ay hamile kaldım her şey çok yolundaydı hatta doktora pcos olanlar zor hamile kalıyor ben nasıl kaldım dedim hem 24 yaşındasın hemde zayıfsın hemde her au regl oluyorsun ondan dedi 8. Haftada kalbi durmuş kürtaj oldum sonra bir regl geçirdim korunmayı bıraktık 2. Reglimi bekliyordum 10 gün geciktim ama hep negatif çıkınca ihtimal bile vermedim17. Gün test yaptım Pozitif kan verdim 350 çıktı nasıl oldu bende bilmiyorum geç döllenme ama benim ki 3 hafta sonra daha doktora gitmedim haftaya gideceğim insallah her şey yolundadır sağlıklı gebeliktir.
Ama forumda okuduğum kadarıyla regl olamayan pcoslılar 3 ay önce regl olup hamile kalan bile var mucize diyeceğiz benim ilki regle bir gün kala beta hcg 650 idi çok iyi artış vermişti ama rabbim nasip etmedi o yüzden akışına bıraktım simdi

Ben degilim normal hersey bende dr gittim 5mm kist olusmus yumurtam catlamamis oyuzden

Back