- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Evet canimVajinismus gibi bi durum mu var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimVajinismus gibi bi durum mu var canım
Ah bebegim.umarom devam edmiyodur bitmisdir adet fln gormuyorum hamileuim dersin insalllahAkıntı için sadece fitil kullandım, canım bugün oldum ben adet normalde 8 inde son 2 aydır böyle devamlı erken geliyor. Şuan kahverengileri gördüm inşallah kırmızıya dönmez umuduylayım yerleşme falandır diye :) ama sanmıyorum çok ağrım var bel karın ((
Umutlar birdahaki ay a maalesef yine olmadı psikolojim alt üst oldu resmen isyan etmekte istemiyorum ama 9 aydır ne böyle dene dene Yok ya olmuyo. Hiç bi sorunumuz da Yok. Eylül e kadar olmazsa gel dedi doktor bakalım 4. Günümde yine doktora gidicemAh bebegim.umarom devam edmiyodur bitmisdir adet fln gormuyorum hamileuim dersin insalllah
Ya şuan psikoloji halt safada benim adet görmüş hamile kalanda cokmus simdi onu aradriorum cunku adetim az di ve bitti gibi birşey yani kahveler geliyor ya zaten ilk olmadan sabah akintimda cizik kanlar vardi pembemsi gibi sonra baya bir saat sonra pembelee geldi o gun oyle akinti geldi o gun otke bitti adet 1 gun gecikti ve pembe yine geldi sonra adet oldum tam bayram sabahı neyse sonra 2 gun oyle devam etti simdi kahveler fln geliyor ne blym yaUmutlar birdahaki ay a maalesef yine olmadı psikolojim alt üst oldu resmen isyan etmekte istemiyorum ama 9 aydır ne böyle dene dene Yok ya olmuyo. Hiç bi sorunumuz da Yok. Eylül e kadar olmazsa gel dedi doktor bakalım 4. Günümde yine doktora gidicem
Valla benimde sabah işte kahverengi geldi tamamen, tuvalete gidince 1,2 damla geliyor onun dışında şuan ağrım Yok pedimede bişey gelmiyor( bugün deli gibi yürüdüğüm halde) hayırlısı ya ne diyim çok moralim bozuluyorYa şuan psikoloji halt safada benim adet görmüş hamile kalanda cokmus simdi onu aradriorum cunku adetim az di ve bitti gibi birşey yani kahveler geliyor ya zaten ilk olmadan sabah akintimda cizik kanlar vardi pembemsi gibi sonra baya bir saat sonra pembelee geldi o gun oyle akinti geldi o gun otke bitti adet 1 gun gecikti ve pembe yine geldi sonra adet oldum tam bayram sabahı neyse sonra 2 gun oyle devam etti simdi kahveler fln geliyor ne blym ya
Insallaaah canim allah gonlumuze gore versin insallahValla benimde sabah işte kahverengi geldi tamamen, tuvalete gidince 1,2 damla geliyor onun dışında şuan ağrım Yok pedimede bişey gelmiyor( bugün deli gibi yürüdüğüm halde) hayırlısı ya ne diyim çok moralim bozuluyor
Insallaaah canim allah gonlumuze gore versin insallahValla benimde sabah işte kahverengi geldi tamamen, tuvalete gidince 1,2 damla geliyor onun dışında şuan ağrım Yok pedimede bişey gelmiyor( bugün deli gibi yürüdüğüm halde) hayırlısı ya ne diyim çok moralim bozuluyor
Umutlar birdahaki ay a maalesef yine olmadı psikolojim alt üst oldu resmen isyan etmekte istemiyorum ama 9 aydır ne böyle dene dene Yok ya olmuyo. Hiç bi sorunumuz da Yok. Eylül e kadar olmazsa gel dedi doktor bakalım 4. Günümde yine doktora gidicem
Kızlar adet oldum. Neyse bunada şükür çünkü acaba klomenden dolayı kist mi oluştu diye korkmuştum. Hayırlısı artık inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Bhcg iki gün önce 0.1di benim imkansız yani
Cnm kafaya onu koyunca hic istek olmuyor ki zaten yapmak için yapiyorsunMerhaba şu 2 gündür takıldı kafama acaba orgazm oluyormusunuz ovulasyon günü olan beraberliklerinizde yoksa siz de benim gibi bebek sitresiyle zevk almadan sexmi yaşıyorsunuz. Bundanmıdır acaba sebepsiz infertilite.?. Bir yerde okudum dün. Bir prof araştırmasında bu sebep olabilir demiş.
Benim de 9 gun var ve su gibi akintim.var normalde en kuru donemimdi ..birde ne yersem yiyim.agzim hep aci tat var...bakalim ..test yaptinizmiMrb kızlar benimde adetime 1 hafta var ama hiç bi belirti yok sanırım yine yok bu ay
Yok yapmadım korkuyorum yapmaya hüsrana uğrarım diyeBenim de 9 gun var ve su gibi akintim.var normalde en kuru donemimdi ..birde ne yersem yiyim.agzim hep aci tat var...bakalim ..test yaptinizmi
Ayy iyi dayaniorsun cnm ben bile kendimi zor tutuyorumYok yapmadım korkuyorum yapmaya hüsrana uğrarım diye
Valla bende öyle zor tutuyorum ama umudum yok dediğim gibi çünkü sadece sol kasığımda ağrıyor buda adet belirtisi sanırımAyy iyi dayaniorsun cnm ben bile kendimi zor tutuyorum