• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet oldum. Neyse bunada şükür çünkü acaba klomenden dolayı kist mi oluştu diye korkmuştum. Hayırlısı artık :KK43: inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Bende oldum canim artik birdahaki aya inşallah bebisimiz bizimle olur artık iliskide kafama takmicam sizde öyle yapin dusunmeyin hatta girmeyi dusunmuyorum buraya dahada kendimi ariyorum

Bende oldum canim artik birdahaki aya inşallah bebisimiz bizimle olur artık iliskide kafama takmicam sizde öyle yapin dusunmeyin hatta girmeyi dusunmuyorum buraya dahada kendimi ariyorum
Üzülme canım.sabah çok ağladım sonra mezarlığa gitmiştik babalarımızı ziyarete,mezarlıkta bebek mezarları gördüm.ikiz bebeklerin mezarı vardı bir aylıkken vefat etmişler.nasıl ağladım anlatamam.eşim bak hayırlısı de Allah geç versin beş yıl sonra versin ama ömürleri uzun sağlıklı olsun dedi.çok doğru canım beterin beteri var.insanlar çok daha ağır şeylerle sınanıyor.sabredelim Allah herşeyi zamanında verecek

Kızlar benimde bata son 2 akintim mevcut sut kesiği gibi ve su gibi karışık yani beklemeyedeyim inşallah güzel haberler veririm

Üzülme canım.sabah çok ağladım sonra mezarlığa gitmiştik babalarımızı ziyarete,mezarlıkta bebek mezarları gördüm.ikiz bebeklerin mezarı vardı bir aylıkken vefat etmişler.nasıl ağladım anlatamam.eşim bak hayırlısı de Allah geç versin beş yıl sonra versin ama ömürleri uzun sağlıklı olsun dedi.çok doğru canım beterin beteri var.insanlar çok daha ağır şeylerle sınanıyor.sabredelim Allah herşeyi zamanında verecek
Haklisin canim aynen olsun dedgin gibi zaten bizde tam birliktelik olmuyor yani benim hamis kalmam mucize hayatgan tat alamaz oldum bayram yapamiyorum esimle birlikte olamıyorum ona mi yanayim 1 senedir ne olcam ben dusunmekden kafayı yemezsen iyi

Haklisin canim aynen olsun dedgin gibi zaten bizde tam birliktelik olmuyor yani benim hamis kalmam mucize hayatgan tat alamaz oldum bayram yapamiyorum esimle birlikte olamıyorum ona mi yanayim 1 senedir ne olcam ben dusunmekden kafayı yemezsen iyi
Vajinismus gibi bi durum mu var canım

Kizlar ben hala hastalanmadim. Dün geç saatte yemek yedim. Sabaha karşı uyanıp istifra ettim. Midem hazmedemedi sanırım. Pazartesiye kadar adet olmazsam salı doktora kontrole gideceğim.

Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• _20170902_184212.JPG
    _20170902_184212.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 42
Öncekiler 11 haziran 9 temmuz 4 ağustos Regl tarihlerim en iyisi 4 eylülü beklemek değil mi

Back