• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetine 4 gün kala kahwerengi leke gelmeye başladı.Ara ara geliyor yerlşme kanaması olabilir mi? Dün çok sancım vardı geçti. bugün alt karnımda şişlik var gibi hissediyorm. Bir de bu yerleşme kanaması kaç gün sürer?

Kızlar adetine 4 gün kala kahwerengi leke gelmeye başladı.Ara ara geliyor yerlşme kanaması olabilir mi? Dün çok sancım vardı geçti. bugün alt karnımda şişlik var gibi hissediyorm. Bir de bu yerleşme kanaması kaç gün sürer?
tam olarak yerleşme kanaması mı değil mi diye anlamanın yolu sanıyorum adet trihinde adet olmayı beklemektir diye düşünüyorum çünkü bende de adetten 3-4 gün önce bu şekilde oluyor sonra adet başlıyor bununa birlikte hassas olan erken gebelik testini deneyebilirsiniz.

tam olarak yerleşme kanaması mı değil mi diye anlamanın yolu sanıyorum adet trihinde adet olmayı beklemektir diye düşünüyorum çünkü bende de adetten 3-4 gün önce bu şekilde oluyor sonra adet başlıyor bununa birlikte hassas olan erken gebelik testini deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim. Evde erken gebelik testim var onu yapm o zaman

geçtiğimiz ay erken gebelik testi yapmıştım 4 gün önce doğru sonucu vermişti,hayırlı haberleriniz olur umarım:)
niye bilmiyorm icimde kotu bi his var :( bu ay da olmadı gibi geliyor 11. Ayim her ay ayni seyi yasiyorum. Umarim bende birgun hayirli haberler verebilirim. :110:

bende hiç belirti yok düngece rüyamda bi erkek çocugunun suya düştügünü görüyorum telaşlanıyorum sonra tanımadıgım biri ama komşum muş bir bebeği var banada senin bbeğinde hayırlı olsun bizimkine yetiştın diyo

Ay kızlar benim belirti bi değişik aklımda deli fikirler şindi benim altı yaşında bi kızım var ona kardeş istyoruz ama benim her ay kahverengi akıntım olur bştek kızıma hamile kaldığım ay olmamıştı ve bide bu ay acaba hamikemiyim daha 1vhaftam var

Ay kızlar benim belirti bi değişik aklımda deli fikirler şindi benim altı yaşında bi kızım var ona kardeş istyoruz ama benim her ay kahverengi akıntım olur bştek kızıma hamile kaldığım ay olmamıştı ve bide bu ay acaba hamikemiyim daha 1vhaftam var
KIZLAR ACİL YARDIM YA LÜTFEN :( şimdi Ben regl oldum bitti 4 ünde oldum 7 sinde bitti(normal) bugün lavobaya girdim çok hafif kahve rengi leke ve sildiğim zamanda hafif böyle pembenimsi akıntı gelmiş nedir yA deliricem :(

KIZLAR ACİL YARDIM YA LÜTFEN :KK43: şimdi Ben regl oldum bitti 4 ünde oldum 7 sinde bitti(normal) bugün lavobaya girdim çok hafif kahve rengi leke ve sildiğim zamanda hafif böyle pembenimsi akıntı gelmiş nedir yA deliricem :KK43:
Gittinmi doktora tatlım neymiş merak ettim

Gittinmi doktora tatlım neymiş merak ettim
Gittim canım yumurtam çatlamış :) ondan dolayıymış olurmuş. Bebek oluşmuşsa bile göremem zaten sesi doktorumda benim Prof. Türkiye'de ilk 100 e girmiş bi doktor ama istanbulda. Günler tutmuyor dedi çünkü Egelimden 4,5 gün sonra çatlamam oluşuyormuş.öyle 14 gün say çıkar falan hikaye yani regl bitiyor 5 gün sonra çatlıyormuş

Gittim canım yumurtam çatlamış :) ondan dolayıymış olurmuş. Bebek oluşmuşsa bile göremem zaten sesi doktorumda benim Prof. Türkiye'de ilk 100 e girmiş bi doktor ama istanbulda. Günler tutmuyor dedi çünkü Egelimden 4,5 gün sonra çatlamam oluşuyormuş.öyle 14 gün say çıkar falan hikaye yani regl bitiyor 5 gün sonra çatlıyormuş
Benim için geçerli tabi bu

Anladim canim bi sessizlik olmus artık kimse düşünmüyor artik kafaya takmamaya bakiyoruz bakalim hamis olursak toplasiriz yineeeee

Anladim canim bi sessizlik olmus artık kimse düşünmüyor artik kafaya takmamaya bakiyoruz bakalim hamis olursak toplasiriz yineeeee
Aynen canımm ya valla doktorada gittim hiç bi sorun yok dedi artık gram takmıyorum Allah ne zaman nasip ederse :))

Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. BAT'a 2 günüm var fakar 3 gün önce ve bu akşam beyaz akıntı ile birlikte peçeteye hafif pembemsi kan geldi. Sizce hamilelik belirtisi midir ilk kez oluyor. Yaşayan arkadaşlar var mı?

Yerleşme kanaması olabilir yani öyle duymustum

Back