- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Allah bitirmeyi nasip etmesin inşallahKz 50 taneyi nssı bitircengerçi bizim gibilere az bile bnmde evde var iki tane ceratin mrka bugun 2 tnede roll mara alcam bata kdr ypcam
ne zaman çıkacakmış sonuçlarınız.. devlete mi gittiniz özele miİğne olduğum için iğneye göre yarın regl günüm canım.
Özelde verdim canım kanı..ne zaman çıkacakmış sonuçlarınız.. devlete mi gittiniz özele mi
Canım benim doğru zor vallaayyy doğrudur canım benim kıyamam kolay mı.. İnşallah güzel haberlerimizi alıcaz birbirimizin.
Belki de hiç gelmez. Olamaz mı?Canım benim doğru zor valla
Allah razı olsun
Aminn inşallah canım 1. adetim gelsin de hala gelemedi..
diye diye kaçırdım galiba
ay olmasın yaa! sadece 1 defa birliktelik oldu 20.günde o da geri çekilmeli, ondan da olmaz yani daha rahim toparlanmadan.. Allah büyük ne diyim bilemedim canım? 15. gündü galiba test yaptım hala çizgi çıkıyordu.. e ben nasıl ayırt edicem acaba, kürtajdan dolayı mı gelmiyor, yoksa hamile olabileceğim için mi? ne kadar beklemem gerek?Belki de hiç gelmez. Olamaz mı?
Ayy canım hayırlı uğurlu olsunSonuç çıktı kızlar..
Bat'a bir gün kala 100.7 :)
Amin aminnnn çok teşekkür ederim en önemlisi de kucağımızda görmek zaten..Ayy canım hayırlı uğurlu olsunkendi haberimi almis gibi seviniyorum boylb haberlere Allah kucağına almayı da nasip etsin
hayırlı olsun canım...Sonuç çıktı kızlar..
Bat'a bir gün kala 100.7 :)
bilemiyorum kaça kadar çıkmıştı beta değerin? Benim 74'dü ilk ölçüldüğümde 3 gün sonra 13'e düştü ondan 7 gün sonra da 1,20 yani sıfırlandı..ay olmasın yaa! sadece 1 defa birliktelik oldu 20.günde o da geri çekilmeli, ondan da olmaz yani daha rahim toparlanmadan.. Allah büyük ne diyim bilemedim canım? 15. gündü galiba test yaptım hala çizgi çıkıyordu.. e ben nasıl ayırt edicem acaba, kürtajdan dolayı mı gelmiyor, yoksa hamile olabileceğim için mi? ne kadar beklemem gerek?
Bilenler bir fikri olanlar yardım edin ?
Eşime iki gündür sinirliyim ki..hayırlı olsun canım...söyledin mi eşine yoksa sürpriz mi yapacaksın
bende rüya gordum gogsumden sut gelıyordu :)Kızlar günaydn naptnz ben dün akşam aldm testleriama yapmadım daha :) bugn bata 7 var cumartesi sabahı erken olanı yapmayı planlıyorm bata 5 kalmış olcak. Diğerlerinide 3 kala 2 kala fln dün cok ilginç bi rüya gördüm kızlar sol göğsümüü sıkıyodum ve süt geliodu kuzenimin oğlu var şakadan ona gel em diyodum snra kuzenime diyodum iyi bari benimki doğnca rahat etcem süt var bayaa diyodum baya fışkırıodu hayrlara gitsin kızlar bilen varsa yorumlayabrmi :)
2 test yapıldı bana sonuncu 657 idi 5 haftalıkken.. 6.haftada da keseyi görmüştük, bilmiyorum ne kadar yükseldi.. gelmezse haftaya kan veriyim diyorum.. hayırlısı bakalım. canım sağol.bilemiyorum kaça kadar çıkmıştı beta değerin? Benim 74'dü ilk ölçüldüğümde 3 gün sonra 13'e düştü ondan 7 gün sonra da 1,20 yani sıfırlandı..
Benim doktorum 10 gün sonra gel de değerin sıfırlandığını görelim demişti.
İğneye göre bat'ı hesaplarsam bat'tan 3 gün önce görmüştüm canım sen erken mi yaptın?perikanadi günaydın tatlım işler yoğundu giremedim bu saate kdr anca okudum msjları cok sevindim
allah tamamına erdirsin inşallah :) sen ilk silik çizgiyi bata kaç varken görmüştün ben bugun yaptım negatifti
@Selinselinselin30 mrb hoşgeldin :))) baska belirtin yokmu onun dışında ? valla bnde cok rüya gördm hamile olduguma dair bu ay inş ikimize hamişizdirbnmde 28 hazirn bat 2 gün var aramzda
minnos26 bncede tatlım inş bitirmeden 50 taneyi işin biter onlarla vieoyuda izlicem ilk fırsatta suan odada birileri var
can09e bildiğm kadaryla kürtajdan snra beta hcg nın sıfırlanması uzun sürüyormuş adet düzenin vs de bozulmuş olablr ama bellimi olur belki tek ilşkyle olmştr allah biliyor :)
Aleynanur41 süt gördüğün aymı hamile kaldın :) :) bide cinsiyeti bellimi süt görenin kızı olur diyolar
bugun benm bata 6 vardıİğneye göre bat'ı hesaplarsam bat'tan 3 gün önce görmüştüm canım sen erken mi yaptın?
Ooooo..bugun benm bata 6 vardısabrszlgn bu kadarı
ay ne biliym ya o kdr belirti olunca testte elmin altnda olnca yapim dedimOoooo..
Hakikaten çok sabırsızsın hele ya.. :)
Bekle bekle ..
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?