- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Amin canım inşallah. Ben yarın kan testi vereceğim bakalımay doğruya testi hatrladm atmıştın :) kusura bakma bi çok kişiyle konuşuyoz gnde kaçtane teste bakıyozya kafa kalmadı
hayırlısı olsn canım ikimiz içinde
bnde yarnmı versem biraz dahamı beklesem kararsızım :)Amin canım inşallah. Ben yarın kan testi vereceğim bakalım
Bence verbnde yarnmı versem biraz dahamı beklesem kararsızım :)
bakim adet olmazsam yarn veriyim :)Bence ver
Tabi kimyasal büyük hayal kırıklığı ben de yaşadım üstelik 2 gün gecikmeli adet oldumbakim adet olmazsam yarn veriyim :)
Senin adetin geçti mi değerin kaç canım?Hepiniz kan verin ve iki gün sonra tekrarlayın bana da sonucunu söyleyin hee..
Paylaşın bizimle..
Kendi değerlerimle kıyaslama yapıcam hatunlar :)
bn yarn olmazsam verrcemHepiniz kan verin ve iki gün sonra tekrarlayın bana da sonucunu söyleyin hee..
Paylaşın bizimle..
Kendi değerlerimle kıyaslama yapıcam hatunlar :)
HmmmCanım vücudumuzun her zaman net bir dengesi yok, arkadaşım son adet günü hamile kaldı. Adetleri de düzenli, sebebini açıklayamam ama her zaman olasılık vardır.
Ben iğne tedavisi gördüm ya iğneye göre regl'ime bir gün kala yaptığım kan 100.7 iki gün sonrası da 416.7 çıkmıştı..Senin adetin geçti mi değerin kaç canım?
Ay yok canım vermicem ya..bn yarn olmazsam verrcem
sen bidaha vermicekmisin :) 5 temmuzda dr gideene kdr
2 günde 2 ye katl iyi cnm değerAy yok canım vermicem ya..
Verim mi ki..
Dün verseydim o günden sonra yine tam iki gün geçmiş olacaktı o gün kaçtı artık..
Versem mi ki yine de..
Artışı çok da merak ediyorum yine 4 kat mı gidiyor diye aslında.
Normali öyle tabi canım benimki 4 e katlamış ya ondan merak ediyorum..2 günde 2 ye katl iyi cnm değer
cok merak ediyosan ver gitsin sanki ne :)Ay yok canım vermicem ya..
Verim mi ki..
Dün verseydim o günden sonra yine tam iki gün geçmiş olacaktı o gün kaçtı artık..
Versem mi ki yine de..
Artışı çok da merak ediyorum yine 4 kat mı gidiyor diye aslında.
Ya bilmiyorsun ya evime ve kuruma çok uzak hastane resmen üşeniyorumcok merak ediyosan ver gitsin sanki ne :)
o zmn verme bn olsam bnde üşenirdim:)Ya bilmiyorsun ya evime ve kuruma çok uzak hastane resmen üşeniyorum
Hahahh :))o zmn verme bn olsam bnde üşenirdim:)
bn senin yerine yaptırtırım biliyosun test bnm işimHahahh :))
Delisin ya..
En iyisi 5 temmuzu beklim çatlamazsam o güne kadar:)
Siz yaptırın ve iki gün sonra tekrarlayın aynen sizlerden gelecek değerleri bekliyorum ben öyle vakit geçireyim yoksa bu 9 gün geçmez:)bn senin yerine yaptırtırım biliyosun test bnm işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?