- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Gayet belirgin canım gözün aydın :) kaç gün var bata?Kizlar test yaptim
Anamm senin baya çıkmış hadi gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah:)) kan verecek misinKizlar test yaptim
8 gün ovulasyon ve dün cikti ya kaset tipi aliyim dedim bide ins vardır yaGayet belirgin canım gözün aydın :) kaç gün var bata?
Yumurtladigin günü biliyor musunKizlar test yaptim
Ayy baya baya hamişsin gibi görüyorumm tebriklerrKizlar test yaptim
Cnm bu ay rahattim ve tatildeydik orda oldu sanırım :)Yumurtladigin günü biliyor musun
Amjn cnm ins inssssGözün aydııııııııııııın:))
Ohooo o kadar gün varken çıkmışsa kesin vardır8 gün ovulasyon ve dün cikti ya kaset tipi aliyim dedim bide ins vardır ya
İnş ya heyecandan olcem şimdi :)Ohooo o kadar gün varken çıkmışsa kesin vardıryani inşallah kesin vardır gözün atdın canım darısı başımıza...
Ben tahminen çarşamba perşembe gibi yumurtladim cuma yumurtam yoktu. Yumurtladiktan kaç gün sonra belli oluyor,ona bakacaktimCnm bu ay rahattim ve tatildeydik orda oldu sanırım :)
canm 7 8 gun varken nası olurda belli olr ama besbelli işte ordaKizlar test yaptim
Ay ne biliyim ya bende anlamadım inssss korkuyorum çok kan dancanm 7 8 gun varken nası olurda belli olr ama besbelli işte ordabnce kan ver ya kan değerini cok merak ediyorum senin :)
bnmkinden koyu resmen değerin kaç acaba ya :)))Ay ne biliyim ya bende anlamadım inssss korkuyorum çok kan dan
Kiz sende taktın He 8 gün kala aciyosun topik sonrada takiyorun :)))))bnmkinden koyu resmen değerin kaç acaba ya :)))
Senin geç dollenmedir belki bilmiyoruzkibnmkinden koyu resmen değerin kaç acaba ya :)))
Belirti yok gibi bilmem sabsh bi çöp kenarından geçiyodum kötu koktu kadın sakız verdi ogurdum ama erken daha vnm ya kız bebek de erken olurmus hersey hayirlisu diyorum
Merhaba benim basimdan 3 hamilelik gecti.ilki kalbi durdu alindi 2.cisi kizimi aldim kucagima.3.cude bu martta bis gebelikten kurtaj oldum.ben ücundede erken belirtiler yasayip anladim hamile oldugumu.kokuya hassasiywt erken basliyor bende ve doguma kadar oyle devam etti kizimda.benimde bata 9 gun var.bekliyorumBelirti yok gibi bilmem sabsh bi çöp kenarından geçiyodum kötu koktu kadın sakız verdi ogurdum ama erken daha vnm ya kız bebek de erken olurmus hersey hayirlisu diyorum
anlamadm bnm yüzümdenmi taktınKiz sende taktın He 8 gün kala aciyosun topik sonrada takiyorun :)))))
İkiz diye diye ikiz doğurtcak bana ins senin ikizin olurrranlamadm bnm yüzümdenmi taktınheycan yaptm kız ikizmi yoksa senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?