- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Ya çok heyecanlanıyorum öyle düşününce ama bence değildir canım..İkiz mi acaba :)
Yumurtladıktan sonra yumurta döllendiyse 5-6 gün içinde rahime inip yeerleşmeye başlıyor tam da o günlerde olmuş kanaman.. Muhtemelen yerleşme kanamasıdır başka sorunun yoksa.. İnşallah bakalım :)Yumurtladıktan 7 gün sonra bata 9 gün kala sulu pembemsi damla damla az bi kanama oldu. Bu bir yerleşme kanaması olabilir mi ? Yoksa adet zamanımı yerleşme kanaması olur sadece ?
olacak olacakhayır yanarım yanarım içtiğim soğan suyuna ve civanperçemi çaylarına yanarım
3 damla cnm neden sordun :)True white canim selam kac damla damlattin teste?
canm bnde okuduklarmdan hep yumurtlamadan 6 7 gn snra yerleşme oluor die okumuştum :)Yumurtladıktan 7 gün sonra bata 9 gün kala sulu pembemsi damla damla az bi kanama oldu. Bu bir yerleşme kanaması olabilir mi ? Yoksa adet zamanımı yerleşme kanaması olur sadece ?
bence yerleşme kanamasıdır.Yumurtladıktan 7 gün sonra bata 9 gün kala sulu pembemsi damla damla az bi kanama oldu. Bu bir yerleşme kanaması olabilir mi ? Yoksa adet zamanımı yerleşme kanaması olur sadece ?
hadi inşallah bakalım. sen bugün mü kan veriyosun?olacak olacak
bilmem bugun mu vereyim yarınımı bekkliyim :)hadi inşallah bakalım. sen bugün mü kan veriyosun?
Hala yarın mı veriyim diyor ya saçını başını yolcam şimdi :))bilmem bugun mu vereyim yarınımı bekkliyim :)
bn adet oclagm zaman ya bi önceki akşamdan lekelenme olarak yada o sabah uyadgmda olurdum :)
olmadım hala hiç gün içinde oldugumu hatrlamıyorum:)
akşama kdr bekliyim bakim olmazsam gider veririrm heralde :)
Testte(idrar testi) pozitif sonuç yanıltmaz. Bekleyebilirsen bekle yarın daha yükselir değerin. Ama sabredemiyorum dersen de ver gitsin.bilmem bugun mu vereyim yarınımı bekkliyim :)
bn adet oclagm zaman ya bi önceki akşamdan lekelenme olarak yada o sabah uyadgmda olurdum :)
olmadım hala hiç gün içinde oldugumu hatrlamıyorum:)
akşama kdr bekliyim bakim olmazsam gider veririrm heralde :)
canım biraz kızarmış sanki fazla damlatılmış geldi de ondan sordum.. umarım vardır bebişş güzel habeerlerini bekliyorum3
3 damla cnm neden sordun :)
yanıltanlar oluyor kuzum.. ama gamzeli nin testlerine tanıklık ettik ondan eminiz nerdeyseTestte(idrar testi) pozitif sonuç yanıltmaz. Bekleyebilirsen bekle yarın daha yükselir değerin. Ama sabredemiyorum dersen de ver gitsin.
Hala yarın mı veriyim diyor ya saçını başını yolcam şimdi :))
buTestte(idrar testi) pozitif sonuç yanıltmaz. Bekleyebilirsen bekle yarın daha yükselir değerin. Ama sabredemiyorum dersen de ver gitsin.
bn yaptm 90 tane test hangisi yanlış olsunyanıltanlar oluyor kuzum.. ama gamzeli nin testlerine tanıklık ettik ondan eminiz nerdeyse
"Olmayacak ben de inandım" dedi.. Hay çok şükürbuperikanadi yolacak beni tamam eğer olmazsam (ki olmayacak bende inandım artık ) iş çıkışı gidip vercem :) 6 da yani
niye kız gelmiyon akşamalrı sen"Olmayacak ben de inandım" dedi.. Hay çok şükür
Ben artık yarın sabah öğrenirim toopikten sonucunu akşam gelemiyorum :)
Eşim gibi bir psikopat varken mi heleeeeee :))))niye kız gelmiyon akşamalrı senakşam noldu kızlar anneme gittim. annemle bnm evimin arası 2-3 sokak. görümcemle ve kayınvalidemle aynı binadayım. neyse giderken camları açık bırakmıştm ev havalansın diye. bn annemdeyken yağmur başladı görümcemi aradım camları kapatrmısın diye. snra aklıma dank etti bn çıkarken anneme göstermek için son testi yanıma almk için banyoya girdim testlerimde banyo dolabındaydı hepsi yanyana alırken kapağı açık bırakmışım görümcemde bni aradı banyonun ve yatak odasının ışığını bilerekmi açık bıraktın kapatimmi die kapatmış sağolsun hepsini. aama adım kdr eminim bütün testleri görmüştür demiştir bizim gelin manyak onların hiç bişeyden haberi yok bu arada testten cocuk istedgimizden fln. eminim herkese duyurmuştur kötü oldu
hahahahaaEşim gibi bir psikopat varken mi heleeeeee :))))
..
O panikle unuttun tabi..
Kadın bence şoka girmiştir görünce..
Demiştir herhalde 1 senedir test yapıyor hepsini saklıyor
hahahahaakadının 2 cocugu var toplam o kdr test yapmamıştr eminim
olsun kız psikopat kocişin işe gidince öğrenirsin bnm değerimi girip nete
böylelikle bn etrafımdaki hiç kimseye süpriz yapamamış olcam kızlar size yapim bari unutun herşeyi sonra söyliyim şaşırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?