- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Kiz çok hos sun ya :)))o zmn verme bn olsam bnde üşenirdim:)
Bende yaparım test ci başıbn senin yerine yaptırtırım biliyosun test bnm işim
İkiz mi acaba :)Ben iğne tedavisi gördüm ya iğneye göre regl'ime bir gün kala yaptığım kan 100.7 iki gün sonrası da 416.7 çıkmıştı..
Ama normal regl tarihime gör dündü :) 4 kat artması normal dediler hep ama soruyorum soruyorum genel olarak yeni yaptıreanların hep 2 kat artmış :)
Olabilir ikiz :)İkiz mi acaba :)
Bat kacSizden ozenip bende yaptım aslında umutluydum da ufak belirtiler vardı maalesef koca bir negatif.
6 ama bir erken birde geç olmak üzere 2 defa yumurtladim. İlk yumurtam tutmuş olsaydı cikardi ikinci yumurta catlayali bir hafta olacak. Bakalım haftaya onun sonucuda netlesir. İnsallah o tutar. Rahimde kalınlaşma var demişti doktorBat kac
Yerlesme kanamasi olabilir canimm duymustm onu ben yumurtlamadan sonra olduysa yerlesme diye dusunuyormmYumurtladıktan 7 gün sonra bata 9 gün kala sulu pembemsi damla damla az bi kanama oldu. Bu bir yerleşme kanaması olabilir mi ? Yoksa adet zamanımı yerleşme kanaması olur sadece ?
amiiiin canim insallah :)))benim de geçen ay adetten 10 gün önce beta 74 çıktı. Adetten 10 gün öncesi olur mu diyo insan ama oluyor işte. Kimyasal gebelikti gerçi ben de tesadüfen öğrenmiştim.
Maşallah size, sağlıkla dünyaya gelsin.. artık darısı bizlerin başına
Ayy insallah olmazsin cnm test yaptn mi tekrar??Ay kızlar kasık ağrım var ara ara. 10 gündür vardı ama yarn adet günü olunca insan tedirgin oluyo
Yappmadım canım almadım test yarın belli olcakAyy insallah olmazsin cnm test yaptn mi tekrar??
Ay cok heyecanlandim senin adina insallah olmazsinYappmadım canım almadım test yarın belli olcak
Maşlahhh canım tam cıkmışKızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baskazaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
iyi de 10 gün önceden adet ağrısı mı olur.. başka ağrıdır o.. dur bakalım yarın olsun hele.. yarın benim de bat günümAy kızlar kasık ağrım var ara ara. 10 gündür vardı ama yarn adet günü olunca insan tedirgin oluyo
tesekkr ederm canm yrın bat gunum nolcsk bakalımmMaşlahhh canım tam cıkmış
inşallah canım yaa yarın buyuk gun :) sende olma bnde olmiyimiyi de 10 gün önceden adet ağrısı mı olur.. başka ağrıdır o.. dur bakalım yarın olsun hele.. yarın benim de bat günüm
kış kış kırmızılar kış kış
hayır yanarım yanarım içtiğim soğan suyuna ve civanperçemi çaylarına yanarıminşallah canım yaa yarın buyuk gun :) sende olma bnde olmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?