Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilesin bence ve geçen adetinden kalma olabilir, bayağı koyu çünkü. Hayırlısı olsun inşallah, belki de erken döllendiği için bulantın filan vardır canım senin. Ne zaman kan vericeksin?
Merhaba, geçen adetinden kalma ne demek oluyor??Öyle bir şey mümkün mü??Kızlar kusura bakmayın yeniyim yeni öğreniyorumm bu hamişlik konularını soruyorum hepp:KK49:

Merhaba, geçen adetinden kalma ne demek oluyor??Öyle bir şey mümkün mü??Kızlar kusura bakmayın yeniyim yeni öğreniyorumm bu hamişlik konularını soruyorum hepp:KK49:
Canım vücudumuzun her zaman net bir dengesi yok, arkadaşım son adet günü hamile kaldı. Adetleri de düzenli, sebebini açıklayamam ama her zaman olasılık vardır.

Adetim 9 haziranda oldu az geldi gelmedi 10 unda pihti kan düştü acile gittim hatta kanda bişey yoktu ve adet 4 gün sürdü 8 gün surerdi sonra 17 sinde ilişkim oldu 20 22 24 bilmiyorumki hiç bu ay takip etmedim ins vardır kizlar dua edinnn

00840A30-84D0-4ABC-A1B1-83B33BD9A382.jpeg
bu topic doğurtan topic hanımmmmmmmmmm :KK70: :KK70: :KK70: gelin

semiks sen hamilemiydin ? gün beklemiyomusun sen ben öle hatrlıyom
İdrar testinde çıktı sana foto atayım bata 4 gün kala ve 3 gün kala yaptıklarım. Bata 3 günüm var. Valla hiç ümidim yoktu. Mart annelerine hiç uğramadım bile hayal kırıklıklığı yaşarım diye. Senden ümitlendim test yaptım çıktı. Bana da şans getirdin maşallah:)

Eki Görüntüle 2162306
İdrar testinde çıktı sana foto atayım bata 4 gün kala ve 3 gün kala yaptıklarım. Bata 3 günüm var. Valla hiç ümidim yoktu. Mart annelerine hiç uğramadım bile hayal kırıklıklığı yaşarım diye. Senden ümitlendim test yaptım çıktı. Bana da şans getirdin maşallah:)
ay doğruya testi hatrladm atmıştın :) kusura bakma bi çok kişiyle konuşuyoz gnde kaçtane teste bakıyozya kafa kalmadı :D
hayırlısı olsn canım ikimiz içinde

Back