- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Hg cnm ins bebis vardir da ondan regl olmazsın yoksa regl olmamakta kötüKızlar merhaba, mesajlarınızı tek tek okudum hepiniz çoook tatlısınız
Benim de bugün itibariyle bat 8.
Eşimle 2 yıldır evliyiz ve ilk denememiz.
İnşallah regl olmam
test yapmadnmı hiç :)İğneden sonraki 13. Gün canım. Benim akıntım genellikle böyle başlıyor adete dönüyor. Artık bir daha ki aya olur inşallah...
Hayırlı olsun, forumda okuduklarıma göre bebiş geliyorEki Görüntüle 2162223 Üstteki bu sabah bata 3 gün kala alttaki de dün sabahtan bata 4 gün kala. Bana koyulaşma var gibi geldi sizce ?
hoşgeldiniz:)Kızlar merhaba, mesajlarınızı tek tek okudum hepiniz çoook tatlısınız
Benim de bugün itibariyle bat 8.
Eşimle 2 yıldır evliyiz ve ilk denememiz.
İnşallah regl olmam
Hoşbulduk valla siz bence olmayacaksınız çok dirayetli istikrarlı bir biçimde testlerinizi yapmıştınız her gün okuduğum kadarıyla inşallah bebişleniriz hepimizzzhoşgeldiniz:)
inşallah olmazsınız bnde inşallah olmam yarın
8 den 1 e geldm hakkımdır olmamak
Yok canım yapmadım, yapmicam da... bir yıldır negatif görmek istemiyorum artık...test yapmadnmı hiç :)
HbHg cnm ins bebis vardir da ondan regl olmazsın yoksa regl olmamakta kötü
İnşallah canım daha adet günüm gelmediği için tedirginim kimyasal olursa diye. Daha 3 günüm var inşallah olmam. Allah isteyen herkese versinHayırlı olsun, forumda okuduklarıma göre bebiş geliyor
İnş cnmHb, benim hep düzenlidir reglim onun için eğer gününde olmazsam direk test yapacağım
Aminİnşallah canım daha adet günüm gelmediği için tedirginim kimyasal olursa diye. Daha 3 günüm var inşallah olmam. Allah isteyen herkese versin
Ewt olumsuz düşünmeyin bence çağırmayın kötü leri :)AminAncak kimyasal gebelik, düşük..vs tarzı durumları çok kafaya takmamakta yarar var, stres yapıyoruz daha başına gelmeden gelmiş gibi üzülüyor insan
inşalalh canım yaaa sende olma inşallahHoşbulduk valla siz bence olmayacaksınız çok dirayetli istikrarlı bir biçimde testlerinizi yapmıştınız her gün okuduğum kadarıyla inşallah bebişleniriz hepimizzz
Hamişler veya hamiş kalmak isteyenler demek istedimKızlar bat a 8 kala ne gibi belirtileriniz oldu hamişler veya hamiş kalanlar aşırı yorgunluğu olan oldu mu??
Canım önümüzdeki ay yumurtlama günlerinde pek müsait değil gibiyiz. Misafirlikte olduğumuz haftaya denk geliyorminnoşum senin önümüzdeki ay bebiş gelicek :)
aaaaCanım önümüzdeki ay yumurtlama günlerinde pek müsait değil gibiyiz. Misafirlikte olduğumuz haftaya denk geliyorO yüzden bu ay geldi geldi.. yoksa 2 ay atar takvim
canm n 6 kaladan beri test yapıyorm görmüşsündür .Kızlar bat a 8 kala ne gibi belirtileriniz oldu hamişler veya hamiş kalanlar aşırı yorgunluğu olan oldu mu??
Evet hayırlısı.Belirti yok gibi bilmem sabsh bi çöp kenarından geçiyodum kötu koktu kadın sakız verdi ogurdum ama erken daha vnm ya kız bebek de erken olurmus hersey hayirlisu diyorum
Benim iğneden sonra 16.gune kadar idrarda pozitif gösterdi canım hatta 12.gun kan verdim 5 çıktı 16.gune kadar idrarda hep pozitifti 19.gun adetim geldi. Bu igneyi hiç sevmiyorum boşuna umitlendiriyor en az 15 gün bekle benceİğneden sonraki 13. Gün canım. Benim akıntım genellikle böyle başlıyor adete dönüyor. Artık bir daha ki aya olur inşallah...
Canım bende ilk iğne olduğumda 18. gün geldi, sonraki ay iğneye gerek kalmadan kendi çatladı. Bu ay da iğne oldum bugün 14. günüm kahve akıntı gelmeye başladı, yarın yada öbürü gün adetim başlar galiba.Benim iğneden sonra 16.gune kadar idrarda pozitif gösterdi canım hatta 12.gun kan verdim 5 çıktı 16.gune kadar idrarda hep pozitifti 19.gun adetim geldi. Bu igneyi hiç sevmiyorum boşuna umitlendiriyor en az 15 gün bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?