Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, mesajlarınızı tek tek okudum hepiniz çoook tatlısınız
Benim de bugün itibariyle bat 8.
Eşimle 2 yıldır evliyiz ve ilk denememiz.
İnşallah regl olmam
hoşgeldiniz:)
inşallah olmazsınız bnde inşallah olmam yarın
8 den 1 e geldm hakkımdır olmamak

İnşallah canım daha adet günüm gelmediği için tedirginim kimyasal olursa diye. Daha 3 günüm var inşallah olmam. Allah isteyen herkese versin
Amin Ancak kimyasal gebelik, düşük..vs tarzı durumları çok kafaya takmamakta yarar var, stres yapıyoruz daha başına gelmeden gelmiş gibi üzülüyor insan

Kızlar bat a 8 kala ne gibi belirtileriniz oldu hamişler veya hamiş kalanlar aşırı yorgunluğu olan oldu mu??
canm n 6 kaladan beri test yapıyorm görmüşsündür .
pozitif gibi duruyor şuan bnde diğer belirtiler var ama öyle aşırı yorgunluk uyku hali vs yok. arada uykum gelio ama böle bitkin değilim :) bn hamileysem eğer bütün kendimde olanlarıyazcam zaten derleyip toplayıp

İğneden sonraki 13. Gün canım. Benim akıntım genellikle böyle başlıyor adete dönüyor. Artık bir daha ki aya olur inşallah...
Benim iğneden sonra 16.gune kadar idrarda pozitif gösterdi canım hatta 12.gun kan verdim 5 çıktı 16.gune kadar idrarda hep pozitifti 19.gun adetim geldi. Bu igneyi hiç sevmiyorum boşuna umitlendiriyor en az 15 gün bekle bence

Canım bende ilk iğne olduğumda 18. gün geldi, sonraki ay iğneye gerek kalmadan kendi çatladı. Bu ay da iğne oldum bugün 14. günüm kahve akıntı gelmeye başladı, yarın yada öbürü gün adetim başlar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…