Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar tek olanda gebelik testim dunki

Eklentiler

• 20180627_115523.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 35
  • 20180626_214705.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 39
öyle ben normal testte ogrenmıstım hamıle oldugumu şaşırtıcı annem bıle yanlıstır dedıde cıktı ama hatta 38 fılan cıktı adet gunumde 1406 cıkmıstı şaşırdım bende :))
benim de geçen ay adetten 10 gün önce beta 74 çıktı. Adetten 10 gün öncesi olur mu diyo insan ama oluyor işte. Kimyasal gebelikti gerçi ben de tesadüfen öğrenmiştim.
Maşallah size, sağlıkla dünyaya gelsin.. artık darısı bizlerin başına

Benim geçen sene bi boş gebeliğim oldu, sonra diş tedavisi gördüm o sırada korundum. Mart ayından beri deniyoruz şu an 4 ay oldu...
Bu ay oldu sanıyordum, her adetten önce leke gelirdi, bu kez olmadı diye sevinirken bugün adet oldum. Pes ettim artık. Kabullendim ben anne olamıyacağım.
4ay olmuş daha bu kdr ümitsiz olma burda yıllardır uğrasanlar var. hem doktorlar 1 seneye kdr normal sayıyor bekleyin diyor. bide geçen sene kalabilmişsiniz hamile demekkki kalabiliyorsunuz. belki verimli günleri kaçırıyorsunuzdur :) ovu testi fln kullanıyormusunuz

Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar tek olanda gebelik testim dunki
canm yine cizgiler görünüor evet senin kaç kaldı bata ? ama bnce ovulasyn testleriyle değilde ucuz normal testlerle yap bn hep onlarla yaptm:)

Kullanmadım, sadece yumurtlama günlerimi telefondaki programlardan takip ediyorum

Kızlar bunay benden de ümit yok akıntım gelmeye başladı adet olacağım adet olunca doktor çağırmıştı gideyim de şu rahim filmini çeksin artık ne yapim

Teşekkür ederim kızlar bu arada bende 3 gün kala hiç akıntı yok kupkuruyum hala akıntınız olmazsa ümidinizi kesmeyin yani. Ben de yarın sabah kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…