- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
benim de geçen ay adetten 10 gün önce beta 74 çıktı. Adetten 10 gün öncesi olur mu diyo insan ama oluyor işte. Kimyasal gebelikti gerçi ben de tesadüfen öğrenmiştim.öyle ben normal testte ogrenmıstım hamıle oldugumu şaşırtıcı annem bıle yanlıstır dedıde cıktı ama hatta 38 fılan cıktı adet gunumde 1406 cıkmıstı şaşırdım bende :))
Benim geçen sene bi boş gebeliğim oldu, sonra diş tedavisi gördüm o sırada korundum. Mart ayından beri deniyoruz şu an 4 ay oldu...
4ay olmuş daha bu kdr ümitsiz olma burda yıllardır uğrasanlar var. hem doktorlar 1 seneye kdr normal sayıyor bekleyin diyor. bide geçen sene kalabilmişsiniz hamile demekkki kalabiliyorsunuz. belki verimli günleri kaçırıyorsunuzdur :) ovu testi fln kullanıyormusunuzBu ay oldu sanıyordum, her adetten önce leke gelirdi, bu kez olmadı diye sevinirken bugün adet oldum. Pes ettim artık. Kabullendim ben anne olamıyacağım.
4 ay çok değilmiş. benim de 2 ay oldu ama sanki 2 yıl gibi geliyor. Çok garip zaman kavramım değişti resmenBenim geçen sene bi boş gebeliğim oldu, sonra diş tedavisi gördüm o sırada korundum. Mart ayından beri deniyoruz şu an 4 ay oldu...
canm yine cizgiler görünüor evet senin kaç kaldı bata ? ama bnce ovulasyn testleriyle değilde ucuz normal testlerle yap bn hep onlarla yaptm:)Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar tek olanda gebelik testim dunki
Elimde ondan vae cnm o yüzden 4 tEmmuz ins gebeliktir :)canm yine cizgiler görünüor evet senin kaç kaldı bata ? ama bnce ovulasyn testleriyle değilde ucuz normal testlerle yap bn hep onlarla yaptm:)
minnoşum senin önümüzdeki ay bebiş gelicek :)4 ay çok değilmiş. benim de 2 ay oldu ama sanki 2 yıl gibi geliyor. Çok garip zaman kavramım değişti resmen
7 gun var :) olabilir bnm 5 varken cok cok belirsiz silik çizgi vardı blki seninde 7 varken cıkıyor olablr. bnce kan ver bnm kuzenm 7 varken fln kan verdi değeri 24 tü doktor kesin gebesin dedi ve doğurduda..E
Elimde ondan vae cnm o yüzden 4 tEmmuz ins gebeliktir :)
Kullanmadım, sadece yumurtlama günlerimi telefondaki programlardan takip ediyorum4ay olmuş daha bu kdr ümitsiz olma burda yıllardır uğrasanlar var. hem doktorlar 1 seneye kdr normal sayıyor bekleyin diyor. bide geçen sene kalabilmişsiniz hamile demekkki kalabiliyorsunuz. belki verimli günleri kaçırıyorsunuzdur :) ovu testi fln kullanıyormusunuz
Hayirlisi olsun cnm bebis geliyo :)Eki Görüntüle 2162223 Üstteki bu sabah bata 3 gün kala alttaki de dün sabahtan bata 4 gün kala. Bana koyulaşma var gibi geldi sizce ?
bnde pepaap tan takip ediyrum. bozma moralini olucak zamanı vardır :)Kullanmadım, sadece yumurtlama günlerimi telefondaki programlardan takip ediyorum
evet koyulaşmış canım tebrkler:)Eki Görüntüle 2162223 Üstteki bu sabah bata 3 gün kala alttaki de dün sabahtan bata 4 gün kala. Bana koyulaşma var gibi geldi sizce ?
kaç kaldı bata canım ? bazen hamile kadınlar akıntısı oldugunuda söylüo amaKızlar bunay benden de ümit yok akıntım gelmeye başladı adet olacağımadet olunca doktor çağırmıştı gideyim de şu rahim filmini çeksin artık ne yapim
E
Elimde ondan vae cnm o yüzden 4 tEmmuz ins gebeliktir :)[/QUBenim 3 temmuz var mı belirtin filan yakınız haberleşelim.
İğneden sonraki 13. Gün canım. Benim akıntım genellikle böyle başlıyor adete dönüyor. Artık bir daha ki aya olur inşallah...kaç kaldı bata canım ? bazen hamile kadınlar akıntısı oldugunuda söylüo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?