- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
İdrar dami cnm ne anlamadım :)böle minncak bişiler yüzüo gibi gelio bna içinde. ama belki normal gündede olan bişeydir bilemiomki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar dami cnm ne anlamadım :)böle minncak bişiler yüzüo gibi gelio bna içinde. ama belki normal gündede olan bişeydir bilemiomki :)
evet canım idrarda sanki beyaz bişiler yüzüo ama ne bilmiyomİdrar dami cnm ne anlamadım :)
teste kaç damla damlatıyosunevet canım idrarda sanki beyaz bişiler yüzüo ama ne bilmiyom
Aa ne guzel ins hayırlısı sağlıkla al kucağına bebeğini cnm
O kadar çok test yaptı ki mübarek artık idrarın bileşenini çözmek üzere kendileri, gözleriyleevet canım idrarda sanki beyaz bişiler yüzüo ama ne bilmiyom
3 dmla bebemteste kaç damla damlatıyosun
hahahaha iş yernde kendi kendime güüüldm deli gibiAmin inşallah öyle olur canım..
Dualarım isteyen her kadın için..
Rabbim aratmadan nasip etsin..
..
O kadar çok test yaptı ki mübarek artık idrarın bileşenini çözmek üzere kendileri, gözleriyle![]()
Ewt o bende de var neden acaba :)evet canım idrarda sanki beyaz bişiler yüzüo ama ne bilmiyom
Sen hamilesin canım şimdilik rahat ol ama o beyaz şeyler hamile değilsen de gorunuyor:)) ben bizzat gozlemledim. Hamilelikle çok ilgisi yok, değilsen de görünüyorevet canım idrarda sanki beyaz bişiler yüzüo ama ne bilmiyom
inş öyleyimdir canım :) zaten nolur nolmaz diye dikkat ediyorm herşeye oalbilirim die :)Sen hamilesin canım şimdilik rahat ol ama o beyaz şeyler hamile değilsen de gorunuyor:)) ben bizzat gozlemledim. Hamilelikle çok ilgisi yok, değilsen de görünüyor
hahahaha iş yernde kendi kendime güüüldm deli gibievet cok rahat bi laboratuvarda çalışabilrim D:
![]()
![]()
![]()
Kesin hamilesin ona şüphe yok inşallah sağlıklı bir şekilde devam edip mutlu sonla tamamlanır.inş öyleyimdir canım :) zaten nolur nolmaz diye dikkat ediyorm herşeye oalbilirim die :)
amin canım allah razı olsun :)Kesin hamilesin ona şüphe yok inşallah sağlıklı bir şekilde devam edip mutlu sonla tamamlanır.
Benım 3 haftalık gözüktü :))Valla canım tam bilmiyorum ama 5.5 haftalıkken kesin görünüyor. Cumartesi de ben 5+3 olucam. Muhtemelen şu an görünüyordur. 4.5 haftalıkken filan da görülüyomuş.
Öyle mi? Benim 3.5 haftalıkken görülmedi ama kan değerim 134.88 di, sizin değerleriniz yüksekti sanırım. İnşallah ben de bu hafta görürüm.Benım 3 haftalık gözüktü :))
3 haftalıkken hamile olduğunuzu öğrenmeniz bile şans.. bana sanki erken döllenmedir gibi geldi.Benım 3 haftalık gözüktü :))
aynen canım işteÖyle mi? Benim 3.5 haftalıkken görülmedi ama kan değerim 134.88 di, sizin değerleriniz yüksekti sanırım. İnşallah ben de bu hafta görürüm.
Ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz?Bu ay oldu sanıyordum, her adetten önce leke gelirdi, bu kez olmadı diye sevinirken bugün adet oldum. Pes ettim artık. Kabullendim ben anne olamıyacağım.
öyle ben normal testte ogrenmıstım hamıle oldugumu şaşırtıcı annem bıle yanlıstır dedıde cıktı ama hatta 38 fılan cıktı adet gunumde 1406 cıkmıstı şaşırdım bende :))3 haftalıkken hamile olduğunuzu öğrenmeniz bile şans.. bana sanki erken döllenmedir gibi geldi.
Benim geçen sene bi boş gebeliğim oldu, sonra diş tedavisi gördüm o sırada korundum. Mart ayından beri deniyoruz şu an 4 ay oldu...Ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz?