- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
saol canm inşallah ya :) kese kaçıncı haftada görünüyormuş noramGünaydın kızlar,
Gamzeli Bebiş hayırlı olsun canım. Nur topu gibi hamilesin.True white daha öğürmek için erken değil mi canım, bilemedim. Benim şu an hiç bulantım yok, tabii ki herkesin farklı da. Ben de cumartesi doktora gidicem, keseyi görücez inş.
saol balım inşallah yaa hepimize :)Ayyyyy Allahimmm cok mutlu oldummmm Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin INSALLAHH kuzummm benim :)
yarn akşam vercem bebemBildiğin gebesin canım sen ya..
Kan ver artık çatlatma bizi burda:)))
Ben o regl sancılarını 5-6 gündğr halka çekiyorum daha bugün hafifledi :)
canım benim hayırlı olsun sonunda beklenen mutlu sona ulaştıkKızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baskazaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
eben kız daha cok bulandırıo diye duyduminş sendede bndede vardr kızdır inşalalh :)
hepinizin ağzından bal damlıo inşallah olmamcanım benim hayırlı olsun sonunda beklenen mutlu sona ulaştıkAdet olmazsın canım adetini bekleme artık
Valla canım tam bilmiyorum ama 5.5 haftalıkken kesin görünüyor. Cumartesi de ben 5+3 olucam. Muhtemelen şu an görünüyordur. 4.5 haftalıkken filan da görülüyomuş.saol canm inşallah ya :) kese kaçıncı haftada görünüyormuş noram
yani adetten 10 gün sonra :) vay halimizeValla canım tam bilmiyorum ama 5.5 haftalıkken kesin görünüyor. Cumartesi de ben 5+3 olucam. Muhtemelen şu an görünüyordur. 4.5 haftalıkken filan da görülüyomuş.
Ay ben kızlarda 3 buçuk ay kafamı yerden kalldiramiyodum kızmaktan yiyememektenben kız daha cok bulandırıo diye duyduminş sendede bndede vardr kızdır inşalalh :)
Yani ben baya çektim ya bildiğin şiddeti de artıyordu akşamları :)yarn akşam vercem bebem
he iyi o zaman sancıdan korkmama gerek yok yani :)
Hayirlisi olsun cnm ins bebis vardirYani ben baya çektim ya bildiğin şiddeti de artıyordu akşamları :)
İlla yarın akşam diyor..
O zaman ben teeeee cuma sabahı öğrencem :)
napim kuzum ya testler böle çıksa bile ya adet olursam diom hala :)Yani ben baya çektim ya bildiğin şiddeti de artıyordu akşamları :)
İlla yarın akşam diyor..
O zaman ben teeeee cuma sabahı öğrencem :)
Canım ben bu ay iğne ile klomen tedavisi gördüğüm için biraz aceleci çıktım çoktan kan testi vs verdim şükür şiimdilik gebeyim kalp atışını da duyarsam tamamdır ben gamzeli için dedim şimdi taa yarın akşam kan verirse ben cuma sabahı ancak öğrenirim diye demiştim :)Hayirlisi olsun cnm ins bebis vardir
O bilinçaltını yerim seninnapim kuzum ya testler böle çıksa bile ya adet olursam diom hala :)
bilinçaltı işte
hahahaCanım ben bu ay iğne ile klomen tedavisi gördüğüm için biraz aceleci çıktım çoktan kan testi vs verdim şükür şiimdilik gebeyim kalp atışını da duyarsam tamamdır ben gamzeli için dedim şimdi taa yarın akşam kan verirse ben cuma sabahı ancak öğrenirim diye demiştim :)
O bilinçaltını yerim senin
beyaz şeyler dediğin ne? bende de var internetten baktım enfeksiyon diyo, ben de onu araştırıyodumyemin ediyorm gunde 3 3.5 ltre su icmeme rağmen farkettm hala sarı ve test ypmk için kaba aldgmda üstünde beyaz şeyler yüzüo rengide bazen bana canlı gelio bazen mat
böle minncak bişiler yüzüo gibi gelio bna içinde. ama belki normal gündede olan bişeydir bilemiomki :)beyaz şeyler dediğin ne? bende de var internetten baktım enfeksiyon diyo, ben de onu araştırıyodum
Aa ne guzel ins hayırlısı sağlıkla al kucağına bebeğini cnmCanım ben bu ay iğne ile klomen tedavisi gördüğüm için biraz aceleci çıktım çoktan kan testi vs verdim şükür şiimdilik gebeyim kalp atışını da duyarsam tamamdır ben gamzeli için dedim şimdi taa yarın akşam kan verirse ben cuma sabahı ancak öğrenirim diye demiştim :)
O bilinçaltını yerim senin
belki farklı şeylerdir canım bahsettiğimiz beyaz minik şeylerböle minncak bişiler yüzüo gibi gelio bna içinde. ama belki normal gündede olan bişeydir bilemiomki :)
bilmiomkibelki farklı şeylerdir canım bahsettiğimiz beyaz minik şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?