Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç dollenmedir belki bence test yapın tekrar
Okurken bile yüzümü gülümsettiniz.. keşke ya keşke çok mutlu olurum öyle bir şey olursa ama genelde ateşi sabah ölçün derler akşam ölçtüm diye de ümidim yok sonra kendime diyorum ki ben nerdyse yatakta 4-5 saattir uzanıyorum uyuklayıp uyanıyorum sabah erken kalktım diye büyük ihtmal onu belirti sayamıyorum bile yarın sabah yapsam çıkar mı acaba kafamda neler neler allahımmm

Yap bence olabilir :) aklında kalicak ins ins süpriz olur

Adetiniz düzenlimiki ? Bnce yarn yada evde varsa şimdi bir daha yapın :)
Evet düzenli hatta genelde iki gün önce olurdum ya da tam bat gününde evet var iki tane ama şimdi yapsam çıkar mı ki acaba yarın sabahı bekleyebilirim sanırım bilemedim yaaa bu arada sizin yazdıklarınızı da okumuştum tebrik ederimmm şimdiden hiç ümitsizliğe kapılmayın üzmeyin kendinizi olumlu düşünün olumlu olsun

Tesekkr ederm canm bak bnm 2 gun var ve akşam yaptm cıktı yine sabah olan cizgi bide senin günün gelmiş bnce yap hadi bekliyorz:)

Ben gece 11de kalkıp test yaptım ateş basması yüzünden, eşim gelip öptü ve "ateşin mi var senin?" dedi ve ben de kalkıp test yaptım, bingo.Sabah ölçülen yumurtlama için sanırım, döllendikten sonra beni sürekli ateş basıyordu ve tabii ben şimdi anladım. Çünkü ben yazın 35 derece sıcağında bile adet olmadan önce üşüyen insanım.

Sen ne zaman test yapacaksin baya yakınmış ya
Eşim izin vermiyor okullar kapandığı için evde, ondan gizli yapamıyorum :)) olmayınca çok üzülüyorum onun için adetini bekle diyor hayal kırıklığı çok ağır oluyor. 2 defa hamile kaldım ama üçünü de kaybettim psikolojik olarak olumsuzlukları kadirqmiyorum, en iyisi beklemek, negatifse onu göreyim önce pozitif gormeyeyim

Benim de ayni canim 2sini de kaybettim bakalim inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebisler
Nedenini öğrenebildin mi

Benim de ayni canim 2sini de kaybettim bakalim inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebisler
Nedenini öğrenebildin mi
İlki normal dediler ikizlerim enfeksiyon sebebiyle gittiler onları dogurdum. Gerekli araştırmalar yapıldı bişi cikmadi nasip değilmiş demek ki. 3 aydır tedavi görüyorum gelen giden bişi yok bu ay da olmazsa rahim filmi ve iğne tedavisine gececegiz. Adetimin 3.gunu10mm yumurtam vardı 16.gun o kaybolmuş 15mm başka yumurta vardı, doktor tekrar çağırdı 20.gun o yumurta da kaybolmuş rahimde kalınlaşmis doktor cok guzel belki dollenmistir dedi. Bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…