- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Eee test yapan arkadaşa noldu. Yaptı mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin süreç baya zorlu geçmiş canim rabbim tekrardan nasip etsin tez zamandaSen araştırdin mı
Hmm o zaman sen erkenden öğrenmeye bak. Şüphen varsa hemen tahlil yaptır iğneye baslaSenin süreç baya zorlu geçmiş canim rabbim tekrardan nasip etsin tez zamanda
Evet bende bir genimde kanka pihtilasmasi cikti simdi kanka sulandırıcı hap iciyorum gebe kalinca da igne başlayacağı inşallah sifa olur
Benimde çok çok düşük kan pıhtılasma çıktı çok önemli değil dediler yinede hap kullanıyorum. Genetikci,prof kadın doğum ve kadın doğum uzmanı gördü hepsi ayňi şeyi söyledi. Zaten 22 haftalık kaybettim ve gelişimleri kiloları çok iyiydi. Hafta olarak önden gidiyorlardı. Pihtilasma ciddi olsaydı o kadar gelismezlerdiSenin süreç baya zorlu geçmiş canim rabbim tekrardan nasip etsin tez zamanda
Evet bende bir genimde kanka pihtilasmasi cikti simdi kanka sulandırıcı hap iciyorum gebe kalinca da igne başlayacağı inşallah sifa olur
Ben gece 11de kalkıp test yaptım ateş basması yüzünden, eşim gelip öptü ve "ateşin mi var senin?" dedi ve ben de kalkıp test yaptım, bingo.Sabah ölçülen yumurtlama için sanırım, döllendikten sonra beni sürekli ateş basıyordu ve tabii ben şimdi anladım. Çünkü ben yazın 35 derece sıcağında bile adet olmadan önce üşüyen insanım.
Hadi bekliyoruz:)
Varmi evde test yap cnm hadiii
Canım üzülme bundada bi hayır vardır :) dediğn gibi belki o geciktirmiştir en azndan ümitlenmemiş oldn sıkma canınıKızlar yaptım test ve negatif çıktı.. azcık üzülüp geldimönümüzdeki aylara inşallah stres yaptığımdan adet olmuyor olabilrim yoksa bir şey umarım en kısa zamanda adet olurum.. vajinal fitil kullanmıştım bu ay acaba o mu geciktirdi bilemedim
Canm 4 2 1 kala peşpeşe atarmışım bi varsa bakayım kuzumKızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baskazaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
Böyle canımCanm 4 2 1 kala peşpeşe atarmışım bi varsa bakayım kuzum
Valla koyulaşma var basbaya hamilesin koyulaşıyor gitgide hadi gözün aydın darısı basimaBöyle canım
Hamilesinnnnnnnn yippiii:)Kızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baskazaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
Hamilesinnnnnnnn yippiii:)
Kızz maşallahh Allah tamamına erdirsin.. Gözün aydın olsunn![]()
Kızlar yarn adet olmazsam tamamdır bu işValla koyulaşma var basbaya hamilesin koyulaşıyor gitgide hadi gözün aydın darısı basima
Cok erken belkide çöp kokusu yaptı cnmGünaydın kızlar,
Gamzeli Bebiş hayırlı olsun canım. Nur topu gibi hamilesin.True white daha öğürmek için erken değil mi canım, bilemedim. Benim şu an hiç bulantım yok, tabii ki herkesin farklı da. Ben de cumartesi doktora gidicem, keseyi görücez inş.
Bildiğin gebesin canım sen ya..Kızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baskazaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
ben kız daha cok bulandırıo diye duydumSabah oguruyor gibi oldm çöpün yanından geçerken kadının biri naneli sakız alalim gelin dedi yoldayim markete girdik dediki gebelik mi sanırım dedim kiz o zaman dedi :) nasıl anladınız dedim erken başlamış kızda ogurme kusma ınsss sağlıklı olsunda ama bir oğlum var birde kixim olsa sağlıklı ins:)