Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin süreç baya zorlu geçmiş canim rabbim tekrardan nasip etsin tez zamanda
Evet bende bir genimde kanka pihtilasmasi cikti simdi kanka sulandırıcı hap iciyorum gebe kalinca da igne başlayacağı inşallah sifa olur
Hmm o zaman sen erkenden öğrenmeye bak. Şüphen varsa hemen tahlil yaptır iğneye basla

İyi akşamlar kızlar. Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Benim sormak istediğim şey şu yumurta döllendikten sonra ilişkiden sonraki gün yani lekelenme yaşayan var mı benim gibi? Geçen ay hamile kaldığımda ilişkiden sonra lekelenmem olmuştu ama yerleşme kanaması değil. Adetim bittikten sonra 4 5 gün geçti ama bugün bir ara kanla karışık akıntı gelince hem korktum hem kafam karıştı. Bu kimyasal gebelikten kaynaklanan adet kanamasının devamı mı başka bir şey mi bilemedim. :KK43:

Senin süreç baya zorlu geçmiş canim rabbim tekrardan nasip etsin tez zamanda
Evet bende bir genimde kanka pihtilasmasi cikti simdi kanka sulandırıcı hap iciyorum gebe kalinca da igne başlayacağı inşallah sifa olur
Benimde çok çok düşük kan pıhtılasma çıktı çok önemli değil dediler yinede hap kullanıyorum. Genetikci,prof kadın doğum ve kadın doğum uzmanı gördü hepsi ayňi şeyi söyledi. Zaten 22 haftalık kaybettim ve gelişimleri kiloları çok iyiydi. Hafta olarak önden gidiyorlardı. Pihtilasma ciddi olsaydı o kadar gelismezlerdi

Ben gece 11de kalkıp test yaptım ateş basması yüzünden, eşim gelip öptü ve "ateşin mi var senin?" dedi ve ben de kalkıp test yaptım, bingo.Sabah ölçülen yumurtlama için sanırım, döllendikten sonra beni sürekli ateş basıyordu ve tabii ben şimdi anladım. Çünkü ben yazın 35 derece sıcağında bile adet olmadan önce üşüyen insanım.
Hadi bekliyoruz:)

Varmi evde test yap cnm hadiii

Kızlar yaptım test ve negatif çıktı.. azcık üzülüp geldim :( önümüzdeki aylara inşallah stres yaptığımdan adet olmuyor olabilrim yoksa bir şey umarım en kısa zamanda adet olurum.. vajinal fitil kullanmıştım bu ay acaba o mu geciktirdi bilemedim

Kızlar yaptım test ve negatif çıktı.. azcık üzülüp geldim :KK43: önümüzdeki aylara inşallah stres yaptığımdan adet olmuyor olabilrim yoksa bir şey umarım en kısa zamanda adet olurum.. vajinal fitil kullanmıştım bu ay acaba o mu geciktirdi bilemedim
Canım üzülme bundada bi hayır vardır :) dediğn gibi belki o geciktirmiştir en azndan ümitlenmemiş oldn sıkma canını

Kızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baska :D zaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu

Eklentiler

• 2E0C6FD5-7585-4C5E-9CCA-0EE436E3C47C.jpeg
    2E0C6FD5-7585-4C5E-9CCA-0EE436E3C47C.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baska :KK70: zaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
Canm 4 2 1 kala peşpeşe atarmışım bi varsa bakayım kuzum

Kızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baska :KK70: zaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
Hamilesinnnnnnnn yippiii:)

Sabah oguruyor gibi oldm çöpün yanından geçerken kadının biri naneli sakız alalim gelin dedi yoldayim markete girdik dediki gebelik mi sanırım dedim kiz o zaman dedi :) nasıl anladınız dedim erken başlamış kızda ogurme kusma ınsss sağlıklı olsunda ama bir oğlum var birde kixim olsa sağlıklı ins:)

Günaydın kızlar,
Gamzeli Bebiş hayırlı olsun canım. Nur topu gibi hamilesin.:KK54:True white daha öğürmek için erken değil mi canım, bilemedim. Benim şu an hiç bulantım yok, tabii ki herkesin farklı da. Ben de cumartesi doktora gidicem, keseyi görücez inş.

Ayyyyy Allahimmm cok mutlu oldummmm Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin INSALLAHH kuzummm benim :)

Günaydın kızlar,
Gamzeli Bebiş hayırlı olsun canım. Nur topu gibi hamilesin.:KK54:True white daha öğürmek için erken değil mi canım, bilemedim. Benim şu an hiç bulantım yok, tabii ki herkesin farklı da. Ben de cumartesi doktora gidicem, keseyi görücez inş.
Cok erken belkide çöp kokusu yaptı cnm

Bugunki testimde bu
Bildiğin gebesin canım sen ya..
Kan ver artık çatlatma bizi burda:)))
Ben o regl sancılarını 5-6 gündğr halka çekiyorum daha bugün hafifledi :)

Sabah oguruyor gibi oldm çöpün yanından geçerken kadının biri naneli sakız alalim gelin dedi yoldayim markete girdik dediki gebelik mi sanırım dedim kiz o zaman dedi :) nasıl anladınız dedim erken başlamış kızda ogurme kusma ınsss sağlıklı olsunda ama bir oğlum var birde kixim olsa sağlıklı ins:)
ben kız daha cok bulandırıo diye duydum :D inş sendede bndede vardr kızdır inşalalh :)

Back