- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Haklisin 6ydi ama ben konunu baz aldimaşk olsn iyi takip etmiyosun 6 kaladan beri yapıom D:
tamam mazeretin geçerliHaklisin 6ydi ama ben konunu baz aldim
Yok canım ya inan alakası yok. Hem hamileyken hem değilken özellikle baktım farkı yok çok guvenme. Hatta bir ara o tortuyu görünce hamileyim diye dolasmistim test yaptım negatif:)) enfeksiyonla alakasi var diyorlarKizlar idrardaki kokudan ve idrarın tortulu (bulutlu) olusundan da anliyorlar oyle farklılık fark ettiniz mi ? :)
Evet ya ben 10yil öncesini bile okudum bazi konularda ama en cok sonuca baglamamalarina sinir oluyorum :))eğer ben hamileysem yıllar snra şuan bizim eski konuları okudugumuz gibi birileri bunları okuyck sabırla her sayfasını :) :)
not : amma geyik yapmışsın sadede gel demeyin olurmu içinizden
yada onca sayfayı okuduk bi cacık cıkmadı dmeyin
hadi ya o zaman her wcye gittiğimde incelemeye almayimYok canım ya inan alakası yok. Hem hamileyken hem değilken özellikle baktım farkı yok çok guvenme. Hatta bir ara o tortuyu görünce hamileyim diye dolasmistim test yaptım negatif:)) enfeksiyonla alakasi var diyorlar
aynen aynenEvet ya ben 10yil öncesini bile okudum bazi konularda ama en cok sonuca baglamamalarina sinir oluyorum :))
Ben test ettim onayladim:)) sende farklı etki yaratıyorsa bilemeyecegim. Bardağa koyup baktım yani o kadar ciddiye almıştım fos ciktihadi ya o zaman her wcye gittiğimde incelemeye almayim
Benim diger gebeligimde buluttan anlamjstim ama ama ondan once hic bakip incelememistim :) bakalim bunu takip edeyim umut dünyasıBen test ettim onayladim:)) sende farklı etki yaratıyorsa bilemeyecegim. Bardağa koyup baktım yani o kadar ciddiye almıştım fos cikti
Anlıyorum benimde 2 yıldır yapmadığım kalmadı. O umut dünyası çok derin bir çukur dibi dibi gorunmuyor:))Benim diger gebeligimde buluttan anlamjstim ama ama ondan once hic bakip incelememistim :) bakalim bunu takip edeyim umut dünyası
Evet kiz burnum kokusu aliyor aha hamileyim kokusu hassasiyetin artti diyorumAnlıyorum benimde 2 yıldır yapmadığım kalmadı. O umut dünyası çok derin bir çukur dibi dibi gorunmuyor:))
Şuanda aşırı derecede basım agriyor hamileyim hissiyle dolaşıyorum bende:)) beyaz akintim filanda var arada kasık ağrısı çok hafif göğüs agrisi. Ben 2 defa hamile kalidm ilkinde adetim aşırı duzensizdi goguslerim çok agrimisti oradan şüphelendim ama adetimle ilgili yorum yapamıyorum. İkinci de ikizlere hamile kaldım hiç belirti yoktu diyebilirim. Hamile değilim diyerek test yapmistim.Evet kiz burnum kokusu aliyor aha hamileyim kokusu hassasiyetin artti diyorum
Ateşi sabah ilk uyanmadan oLC cnm ins bebistirKızlar Bugün bat günümdü ama olmadım kasık ağrım ve bel ağrım var ateşim az önce ölçtüm 37 gösteriyor bilmiyorum ya çok karamsarım bi an ümitleniyorum bi an kendime kızıyorum çıkmazdayım ya ben adeti beklerken ateş kafamı karıştırdı
Test yapmadınzmı :)Kızlar Bugün bat günümdü ama olmadım kasık ağrım ve bel ağrım var ateşim az önce ölçtüm 37 gösteriyor bilmiyorum ya çok karamsarım bi an ümitleniyorum bi an kendime kızıyorum çıkmazdayım ya ben adeti beklerken ateş kafamı karıştırdı
olsunkuzum hedef temmuz durmak yoküzülme
Bata 4 gün kala yapmıştım çıkmamıştı bir şey o yüzden ümidi kesmiştim garip ya klimalı ortamdayım birde (bilmiyorum etkisi olur mu)öylesine yaptığım test neler düşündürdü banaTest yapmadınzmı :)
Aynen öyleYok canım üzülmedim, daha ilk denemeydi piskolojimin saglam olmasi gerek
Geç dollenmedir belki bence test yapın tekrarBata 4 gün kala yapmıştım çıkmamıştı bir şey o yüzden ümidi kesmiştim garip ya klimalı ortamdayım birde (bilmiyorum etkisi olur mu)öylesine yaptığım test neler düşündürdü bana
Bata kac var ki canim :) bunlarin hepsi senin hamile olduğunu gosteriyorŞuanda aşırı derecede basım agriyor hamileyim hissiyle dolaşıyorum bende:)) beyaz akintim filanda var arada kasık ağrısı çok hafif göğüs agrisi. Ben 2 defa hamile kalidm ilkinde adetim aşırı duzensizdi goguslerim çok agrimisti oradan şüphelendim ama adetimle ilgili yorum yapamıyorum. İkinci de ikizlere hamile kaldım hiç belirti yoktu diyebilirim. Hamile değilim diyerek test yapmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?