Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar idrardaki kokudan ve idrarın tortulu (bulutlu) olusundan da anliyorlar oyle farklılık fark ettiniz mi ? :)
Yok canım ya inan alakası yok. Hem hamileyken hem değilken özellikle baktım farkı yok çok guvenme. Hatta bir ara o tortuyu görünce hamileyim diye dolasmistim test yaptım negatif:)) enfeksiyonla alakasi var diyorlar

Evet ya ben 10yil öncesini bile okudum bazi konularda ama en cok sonuca baglamamalarina sinir oluyorum :))

Kızlar Bugün bat günümdü ama olmadım kasık ağrım ve bel ağrım var ateşim az önce ölçtüm 37 gösteriyor bilmiyorum ya çok karamsarım bi an ümitleniyorum bi an kendime kızıyorum çıkmazdayım ya ben adeti beklerken ateş kafamı karıştırdı

Evet kiz burnum kokusu aliyor aha hamileyim kokusu hassasiyetin artti diyorum
Şuanda aşırı derecede basım agriyor hamileyim hissiyle dolaşıyorum bende:)) beyaz akintim filanda var arada kasık ağrısı çok hafif göğüs agrisi. Ben 2 defa hamile kalidm ilkinde adetim aşırı duzensizdi goguslerim çok agrimisti oradan şüphelendim ama adetimle ilgili yorum yapamıyorum. İkinci de ikizlere hamile kaldım hiç belirti yoktu diyebilirim. Hamile değilim diyerek test yapmistim.

Ateşi sabah ilk uyanmadan oLC cnm ins bebistir

Test yapmadınzmı :)

Bata kac var ki canim :) bunlarin hepsi senin hamile olduğunu gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…