- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Aynen gamzeli, koyulaşmış. hayırlısı olsun inşallah. Adet günün geçince kan testi yaptırmaya gidersin. Erken öğrenince de zaman geçmiyor:)Kzlar şimdi yaptm koyulaşmış geldi bana :)
hmn sabah olsn hemen yspimEvet daha da netlesmisyarin sabaha daha belirginleşir
ah canım 1 gun bile gecse heemen gidicem yeterki geçsin :) :)Aynen gamzeli, koyulaşmış. hayırlısı olsun inşallah. Adet günün geçince kan testi yaptırmaya gidersin. Erken öğrenince de zaman geçmiyor:)
canım senin bu kdr erken belrmesi ikizi düşündüreblrİkizmi ne Ayy :) neden öyle dedin cnm inanamıyorum hala
İkiz de beta hcg degeri daha çabuk yükseliyor canim o yuzden :)İkizmi ne Ayy :) neden öyle dedin cnm inanamıyorum hala
Hadi cnm :) gamze beraber olcak gebelik sürecimiz bende de varsa tabiiicanım senin bu kdr erken belrmesi ikizi düşündüreblr
ay burdaki tüm kızların olsun ve hepimiz bta değil doğuma geri sayalım cinsiyetlerini konuşslımHadi cnm :) gamze beraber olcak gebelik sürecimiz bende de varsa tabiii
İnş cnm ne güldün He allah daha da güldürsun emi :)ay burdaki tüm kızların olsun ve hepimiz bta değil doğuma geri sayalım cinsiyetlerini konuşslım
evet ya keskehmn sabah olsn hemen yspim
Valla çok merak ediyorsan git, benim de değerim 2 gün kala 134 çıkmıştı. En azından idrar testiyle uğraşmıyosun. Sonuçta adetten sonra da gitsen sanırım çok geçmediği için gene 2 gün sonra betaya bakarlar.ah canım 1 gun bile gecse heemen gidicem yeterki geçsin :) :)
Valla bnm tek korkum adet olmak kimyasal yaşamak şuanValla çok merak ediyorsan git, benim de değerim 2 gün kala 134 çıkmıştı. En azından idrar testiyle uğraşmıyosun. Sonuçta adetten sonra da gitsen sanırım çok geçmediği için gene 2 gün sonra betaya bakarlar.
Koyulaşma çok net kuzum, ben de rahat bir şekilde görüyorum. İnsan korkuyor, etkileniyor biliyorum. Ben de artışı görene kadar çok korktum, adetimde 1 hafta geçince rahatladım biraz ama yok kese, yok kalp atışı, hep bir bekleme içinde olacağımız için kendini rahatlatmaya çalış biraz.Valla bnm tek korkum adet olmak kimyasal yaşamak şuano yüzden kan için adeti beklicem hala ümitlenemiyorum. Bi 10 dk snra böle oldu bak nerdeyse iki çizgi aynı koyuluğa yaklaştı buraya atnca cok belli olmasada elimdeyken ikisi birbirne cok yakın
doğru söylüorsun ama insanın basına geçen ay kmyasal gelnce bu ay yine olurmu diye düşünmeden edemiyor :) baakalım sabahki testim nsıl olcak tek ümidim bu sfer testimin geçen aya göre daha koyu çıkması geçen ay 2 gun kla ilk idrarla aynı marka testle cok silikti :) bugun bu saatte bu kdr koyu cıkmsı tek tesellim :)Koyulaşma çok net kuzum, ben de rahat bir şekilde görüyorum. İnsan korkuyor, etkileniyor biliyorum. Ben de artışı görene kadar çok korktum, adetimde 1 hafta geçince rahatladım biraz ama yok kese, yok kalp atışı, hep bir bekleme içinde olacağımız için kendini rahatlatmaya çalış biraz.
Ben hiç yaşamadan bayağı telaşlandım burada okuduklarımdan, senin hissettiklerin çok doğal.Ama bence sağlıklı hamilesin hayırlısıyla.doğru söylüorsun ama insanın basına geçen ay kmyasal gelnce bu ay yine olurmu diye düşünmeden edemiyor :) baakalım sabahki testim nsıl olcak tek ümidim bu sfer testimin geçen aya göre daha koyu çıkması geçen ay 2 gun kla ilk idrarla aynı marka testle cok silikti :) bugun bu saatte bu kdr koyu cıkmsı tek tesellim :)
inşallah canım persembe öğrencez benm için hayrlısı neyse o olsun dha doğrusu hepimiz için :)Ben hiç yaşamadan bayağı telaşlandım burada okuduklarımdan, senin hissettiklerin çok doğal.Ama bence sağlıklı hamilesin hayırlısıyla.
Dur yapma sabah yaparsin diyecekken yapmissin bile koyu valla bikmadan sikilmadan yapiyorsun valla helal olsun.inşallah canım persembe öğrencez benm için hayrlısı neyse o olsun dha doğrusu hepimiz için :)
kız neynden bıkcam 5 dk lık işDur yapma sabah yaparsin diyecekken yapmissin bile koyu valla bikmadan sikilmadan yapiyorsun valla helal olsun.
Kiz deme oyle 8 kaladan berii ahahhaa. E tabi buna da usenilmez ya demi:))kız neynden bıkcam 5 dk lık iş
aşk olsn iyi takip etmiyosun 6 kaladan beri yapıom D:Kiz deme oyle 8 kaladan berii ahahhaa. E tabi buna da usenilmez ya demi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?