Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım 1 gun bile gecse heemen gidicem yeterki geçsin :) :)
Valla çok merak ediyorsan git, benim de değerim 2 gün kala 134 çıkmıştı. En azından idrar testiyle uğraşmıyosun. Sonuçta adetten sonra da gitsen sanırım çok geçmediği için gene 2 gün sonra betaya bakarlar.

Valla bnm tek korkum adet olmak kimyasal yaşamak şuan o yüzden kan için adeti beklicem hala ümitlenemiyorum. Bi 10 dk snra böle oldu bak nerdeyse iki çizgi aynı koyuluğa yaklaştı buraya atnca cok belli olmasada elimdeyken ikisi birbirne cok yakın

Eklentiler

• EDDA858B-432C-48FC-9337-B4C0F0FE82C1.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
Koyulaşma çok net kuzum, ben de rahat bir şekilde görüyorum. İnsan korkuyor, etkileniyor biliyorum. Ben de artışı görene kadar çok korktum, adetimde 1 hafta geçince rahatladım biraz ama yok kese, yok kalp atışı, hep bir bekleme içinde olacağımız için kendini rahatlatmaya çalış biraz.

doğru söylüorsun ama insanın basına geçen ay kmyasal gelnce bu ay yine olurmu diye düşünmeden edemiyor :) baakalım sabahki testim nsıl olcak tek ümidim bu sfer testimin geçen aya göre daha koyu çıkması geçen ay 2 gun kla ilk idrarla aynı marka testle cok silikti :) bugun bu saatte bu kdr koyu cıkmsı tek tesellim :)

Ben hiç yaşamadan bayağı telaşlandım burada okuduklarımdan, senin hissettiklerin çok doğal.Ama bence sağlıklı hamilesin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…