- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Ay canım ne biliyim yaCanim bence bariz gec dollenme oluyor olabilir adet gunun koyulasicak bence saglik ocagina gidip hemen kan vermelisin ona gore onlemini alirsin en azindan tutunmasi icin ilac verir doktor sana bana oyle demisti tutunma orani azsa ilac vericem demisti oluyormus oyle bence git derim
Ne pekiGec dollenme degil canim bu..
tamam moral bozmuyorum :) biz daha yeni deniyorz bu 2.ay ilk ay kimyasal olunca yinemi kimyasal yinemi gol değil diyorumneyse 2 gn kaldı eğer perşembe adet olmazsam kan vercem :) olursamda sağlık olsun dicem ama bi sonraki denememde kesinlikle bu kadar didiklemiycem
Hamilesin iste gec dollenme olsa ne idrarda ne kanda cikar. Hayirlisi bakalim. E ama olmuyorr boyle hani iyi dusuncektik iyi olacakti.Ne peki
Aynen siirkiz ben de ikisi de var, açık canlı idrar rengi, ne kadar su içersen iç sarı, hafif kokulu ve bulutlu. Her seferinde de farkettim bunu.Kizlar idrardaki kokudan ve idrarın tortulu (bulutlu) olusundan da anliyorlar oyle farklılık fark ettiniz mi ? :)
Kac gun vardi senin?Kizlar ben testi yaptim productor ikinci cizgi hemen çıktı ovulasyonlar koyu idi ya
Testin üstü de çizikler varmış Sansima
pikiHamilesin iste gec dollenme olsa ne idrarda ne kanda cikar. Hayirlisi bakalim. E ama olmuyorr boyle hani iyi dusuncektik iyi olacakti.
evet 2. cizgi görülüyor ama senin adete daha cok var nası olur buKizlar ben testi yaptim productor ikinci cizgi hemen çıktı ovulasyonlar koyu idi ya
Testin üstü de çizikler varmış Sansima
olsunkuzum hedef temmuz durmak yokBen kirmiziyi gordum bugun, yani ovulasyon gununu yanlis hesaplamis oldumtemmuza kaldi
Siljk zatwn daha koyu değil ki siljk pembe gözle daha net ne biliyim erken oldu demekki :)evet 2. cizgi görülüyor ama senin adete daha cok var nası olur bu
yemin ediyorm gunde 3 3.5 ltre su icmeme rağmen farkettm hala sarı ve test ypmk için kaba aldgmda üstünde beyaz şeyler yüzüo rengide bazen bana canlı gelio bazen matAynen siirkiz ben de ikisi de var, açık canlı idrar rengi, ne kadar su içersen iç sarı, hafif kokulu ve bulutlu. Her seferinde de farkettim bunu.
Evet artik butun olumsuzlukları atiyorsun kafandan :) saglikli gebelik geçirdiğini dusun artikKzlar şimdi yaptm koyulaşmış geldi bana :)
İkiz mi geliyor yoksa canim :) senin bata kaç gün vardi belirti var mi sende ? Beni de heveslendirdin ya :)Siljk zatwn daha koyu değil ki siljk pembe gözle daha net ne biliyim erken oldu demekki :)
sanada koyulşmış geldimi :) inş öyledr canmEvet artik butun olumsuzlukları atiyorsun kafandan :) saglikli gebelik geçirdiğini dusun artik
Evet daha da netlesmissanada koyulşmış geldimi :) inş öyledr canm
İkizmi ne Ayy :) neden öyle dedin cnm inanamıyorum halaİkiz mi geliyor yoksa canim :) senin bata kaç gün vardi belirti var mi sende ? Beni de heveslendirdin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?