- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Ovulasyon ıkiside
Yumurtluyormuyum aaaa tekrarmievet canim tahmin ettim ama gebesin ya da tekrar yumurtluyorsun bata 9 kalmis sonucta
Yumurtluyormuyum aaaa tekrarmi
İnş gebeliktir ozaman :)canim sonucta ovulasyon testi bu idrardaki oranlara gore sonuc veriyor, ikisinden biri bence
Bence yarın erken yap bunlarda çıkan ondada cikar6 gün öncesi test var 9 gün kaldı bekliyim i Ayy heyecan sardı
Ne biliyim var mı acaba bilemedim :)Bence yarın erken yap bunlarda çıkan ondada cikar
ben saldım artık test bile yapmıyorumAh zaten biz kadınlarda sabır olsa biraz
bnde bu ay hamile dğilsem sonraki aylar bu kadar kurcalamıycam kızlar aha sizde şahit olunben saldım artık test bile yapmıyorum
inşallah canımOvulasyon testleri koyu olursa hep hamile olma ihtimali yuksekmiiş kizlar :) benim iki gündür aynı tonda ıkiside ınsss yaa vardır bebiş
Varsa onlarda nasıl çıktıysa çıkar bundada canm yaNe biliyim var mı acaba bilemedim :)
canım senin silik çizgin var.kızlar oun
bnde bu ay hamile dğilsem sonraki aylar bu kadar kurcalamıycam kızlar aha sizde şahit olun
inş silik olarak kalmazcanım senin silik çizgin var.nazar değirmeyelim
inş silik olarak kalmaz
tamamyaa kötü şeyler düşünmüyoruuuuzz. evrene pozitif enerji yayıyoruzz
erken gebelik testi deneyin. predictor early iyi diyolar ben hiç denemedim gerçi amaOvulasyon testleri koyu olursa hep hamile olma ihtimali yuksekmiiş kizlar :) benim iki gündür aynı tonda ıkiside ınsss yaa vardır bebiş
Var cnm bekletiyor m onu daha yapmam beklesin :)erken gebelik testi deneyin. predictor early iyi diyolar ben hiç denemedim gerçi ama
inşallah canım ovulasyon testim olsa ben de yapıcam ama yokOvulasyon testleri koyu olursa hep hamile olma ihtimali yuksekmiiş kizlar :) benim iki gündür aynı tonda ıkiside ınsss yaa vardır bebiş
Canim bence bariz gec dollenme oluyor olabilir adet gunun koyulasicak bence saglik ocagina gidip hemen kan vermelisin ona gore onlemini alirsin en azindan tutunmasi icin ilac verir doktor sana bana oyle demisti tutunma orani azsa ilac vericem demisti oluyormus oyle bence git derimKızlar günaydın benim biraz ümidim kırıldı
Koyulaşmış ama az koyulaşmış gibi geldi. Sizede atiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?