- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Aynı şeyler bendede var benmde alıntım var ama çok az benm karnim alt tarafı agiriyor
benim de oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyler bendede var benmde alıntım var ama çok az benm karnim alt tarafı agiriyor
Bunu ne zaman yaptın canmKizlar ovulasyon testı ne göre hamilemiyim çatlama oldu 5 gun once sanırım tam bilmiyorumda
Bugun şimdi yaptim cnmBunu ne zaman yaptın canm
normal test yokmu :) bn bu testlerden hiç yapmadm bilenler yormlasn ama çizgi var belli :) adete kaç vardı seninKizlar ovulasyon testı ne göre hamilemiyim çatlama oldu 5 gun once sanırım tam bilmiyorumda
Ay normal test için yapicam varda 9 gün kaldı :)normal test yokmu :) bn bu testlerden hiç yapmadm bilenler yormlasn ama çizgi var belli :) adete kaç vardı senin
Canm sanki diğer ovu testi daha koyuydu bence ovu testleri bırak normal gebelik testi ile yap canmBugun şimdi yaptim cnm
6 gün öncesi test var 9 gün kaldı bekliyim i Ayy heyecan sardıCanm sanki diğer ovu testi daha koyuydu bence ovu testleri bırak normal gebelik testi ile yap canm
6 gün öncesi test var 9 gün kaldı bekliyim i Ayy heyecan sardı
Yok cnm şimdi ikisinde baktım ama fark yokmu ne ötekine ayniCanm sanki diğer ovu testi daha koyuydu bence ovu testleri bırak normal gebelik testi ile yap canm
bnm 6 kala erken gebelk tesmi bile bomboştu canımbata 8 gun kala idrar testinte cikar mi?
en iyisi birkac gun daha beklemek ama sabirsizlaniyorumbnm 6 kala erken gebelk tesmi bile bomboştu canım
Dunki testim ile ayni bakin
Ah zaten biz kadınlarda sabır olsa birazen iyisi birkac gun daha beklemek ama sabirsizlaniyorum
acaba ovumu alsam diye dusundumAh zaten biz kadınlarda sabır olsa biraz![]()
ovulasyon testi ya..ooo baya cift cizgi
Ovulasyon ıkisideooo baya cift cizgi