- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
İnşallah canım Allah bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsinSüper var işte masallah hamilesin bebis geliyorrrrrr
Amin cnm :)İnşallah canım Allah bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Normal canım beş ay önce kimyasal olmuştu bu sağlıklı olur inşallahsenin 4 kala benimknden belirgin masallah :) normal yollamı senin yoksa iğne ilaç vs varmı :)
İnş cnm sağlıkla ılerlesın hamileliğinNormal canım beş ay önce kimyasal olmuştu bu sağlıklı olur inşallah
8 gün var cesaret edemiyorum tatlım gaSen yaptın mı test canım
Olmazsın olmazsın insallah ayyy darısı başıma inslalhyaTeşekkür ederim 4 gün var canım günüme daha cumartesi bat günüm olmam inşallah
Çıkmama ihtimali yüksek canım daha. Benim beş gün kala hayalet çizgi çıktı 4 gün kala böyle çıktı 8 gün çok erken boşuna moralini bozarsın. Benim 7 gün önce tamamen negatifti8 gün var cesaret edemiyorum tatlım ga
Bende 4 3 gün kala yaparım artık peki senin kasik agrın sureklimi bide alt karin agrisi sizisida varmi canm akıntı falanÇıkmama ihtimali yüksek canım daha. Benim beş gün kala hayalet çizgi çıktı 4 gün kala böyle çıktı 8 gün çok erken boşuna moralini bozarsın. Benim 7 gün önce tamamen negatifti
Evet kasık ağrım sürekli karın ağrısı arada sırada var. Akıntım hiç yok kupkuruyum. Kupkuru olduğum için de çok ümitsizdim ama şükürBende 4 3 gün kala yaparım artık peki senin kasik agrın sureklimi bide alt karin agrisi sizisida varmi canm akıntı falan
bende aynen öyle kupkuruyum bakalım nlcak ikmizinde soucu. kimyasal geçirdiğim ay adete yakın cok akıntım vardı ? senin nasıldı kmyasal oldugu ay hatrlıyormusunEvet kasık ağrım sürekli karın ağrısı arada sırada var. Akıntım hiç yok kupkuruyum. Kupkuru olduğum için de çok ümitsizdim ama şükür
Akıntı vs belirtiler 5 haftayı gevince başlıyor cnm belirti aramayın adetle aynı en büyük belirti gebelik testi ve kan testi :)Evet kasık ağrım sürekli karın ağrısı arada sırada var. Akıntım hiç yok kupkuruyum. Kupkuru olduğum için de çok ümitsizdim ama şükür
Akıntı vardı o yüzden çok ümitlenmiştim o zaman. Adetten 1 hafta önce başlamıştıbende aynen öyle kupkuruyum bakalım nlcak ikmizinde soucu. kimyasal geçirdiğim ay adete yakın cok akıntım vardı ? senin nasıldı kmyasal oldugu ay hatrlıyormusun
senin sonucuda bnmkinide cok merak ediyorum hadi ikimiz içinde hayrlısı inşalalh :)Akıntı vardı o yüzden çok ümitlenmiştim o zaman. Adetten 1 hafta önce başlamıştı
İnşallah canım hayırlısıyla versin rabbim sağlıklasenin sonucuda bnmkinide cok merak ediyorum hadi ikimiz içinde hayrlısı inşalalh :)
Aynı şeyler bendede var benmde alıntım var ama çok az benm karnim alt tarafı agiriyorEvet kasık ağrım sürekli karın ağrısı arada sırada var. Akıntım hiç yok kupkuruyum. Kupkuru olduğum için de çok ümitsizdim ama şükür
Galiba hamileliklerde ileriki haftalarda akıntı başlıyor öyle anladım adete yakın afet olunması gerektiği için akıntı fazlalasiyor kuruluk gebelik için önemli bir ayrıntı sanirsambende aynen öyle kupkuruyum bakalım nlcak ikmizinde soucu. kimyasal geçirdiğim ay adete yakın cok akıntım vardı ? senin nasıldı kmyasal oldugu ay hatrlıyormusun
umarım öyledir :) :)Galiba hamileliklerde ileriki haftalarda akıntı başlıyor öyle anladım adete yakın afet olunması gerektiği için akıntı fazlalasiyor kuruluk gebelik için önemli bir ayrıntı sanirsam
herkesin farklı işte :) kuzenime sordm hamileyken nasıldı die ama o bekarlıktan beri günlük ped klllanan çok akıntısı olan biri oldugu için bi sonuca varamadık herkesn bünyesi bambaşka
Inşallah öyledirumarım öyledir :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?