- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
kimyasal gebelikte döllenme olur yalnız. Vücudun minik bir oyunu değil de, döllenen yumurtanın tutunamadan düşmesidir.Bazen döllenme olmasa bile vucudumuzun minik bir oyunu ile karşılaşabiliyoruz. örnek: kimyasal gebelik
akşam yapmadm canı bir testim vardı evde eczanede ters yoldaydı işten dönerken üşendim3 kalada da gorunuyor aksam da yapiyim demissin yaptin mi canim?
Size soylemis miydim 34. Gun yani dun kurtajdan sonra ilk adetim geldi. Hic boyle gelsin diye 4 gozle beklemediydim, gozum yollarda kaldi
Ay canim insallah sagol.akşam yapmadm canı bir testim vardı evde eczanede ters yoldaydı işten dönerken üşendimo son testi akşam yarn sabah yapmak mı dedm yarını seçtim evet söylemiştin çok sevindim senin adına düzene girer şimdi herşey :)
Sabah yapıcam ozaman :)Herkeste belirti olmuyomuş ama:)
Dayanamayıp yaptım ama negatif çıktıHerkeste belirti olmuyomuş ama:)
3kala da hayalet çizgiyi gördüm :) hadi hayirlisi inşallah bebişin seninledirEki Görüntüle 2161234 Kızlar bide siyh beyaz yapıp denedim bakim nası görüncek
inşallah yaaaa :)Ay canim insallah sagol.
Yarin da insallah artik daha koyu ciksinn
8 klmadan gel kız şart deil ya 8kızlar 8 kalınca ben de gelicem :)
çatlatma iğnesi oldum hain sahte hcg dolaşıyor damarlarımda şuan
hadi yaDayanamayıp yaptım ama negatif çıktı
Normal testi çıkmadı bişey bide sabah yaparım belkihadi yanormal testmiydi erkenlerdenmiydi ? silikte olsa cıkmadımı
saol canım yarndanümitliyim yarn 2 kalmş olcak :)ama bnde hiç kasık ağrısı kalmadı o ilginç şuan anlamadm bişi. göğüslerde aynı şişkinlk devam edyor. bakalım adetmi olcam yoksa bebişmi var3kala da hayalet çizgiyi gördüm :) hadi hayirlisi inşallah bebişin seninledir
moralini bozma hemen ya :) sabah cıkar belki :) yada bu ay olmadysa sonrailerde olurNormal testi çıkmadı bişey bide sabah yaparım belki
Allah büyük bakıcaz artıkmoralini bozma hemen ya :) sabah cıkar belki :) yada bu ay olmadysa sonrailerde olur
Benim de bata 11gun var :)saol canım yarndanümitliyim yarn 2 kalmş olcak :)ama bnde hiç kasık ağrısı kalmadı o ilginç şuan anlamadm bişi. göğüslerde aynı şişkinlk devam edyor. bakalım adetmi olcam yoksa bebişmi var
bnde cok merk ediyorum ya :) inşş hayrlısı ne ise o olsun :)Benim de bata 11gun var :)
Ama saya saya gunleri bitirmissin canim hadi inşallah yarin daha da koyu cikar merakla bekliyorum
8 klmadan gel kız şart deil ya 8ksç var şuan
Bekliyoruz o zaman senikuzum bugün iğne oldum daha :)
11. gün iğne oldumsa üzerine 14 koyalımmm 9 temmuz bat
az öncede netten 30 tane gebelik testi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?