- Konu Sahibi gamzeli_bebis
allah allah bi kanmı versenz ? hem gebelk hem ovulasyn testnde cıkıyorÜye
Yeni
Kizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah bi kanmı versenz ? hem gebelk hem ovulasyn testnde cıkıyorÜye
Yeni
bişey anlayamadm valla sizinkinden :) bn olsam gider kan verirdimErken mi yapiyorum açaba 5 tane test cikti olmadı yenilerim testleri
ovülasyon testi hiç kullanmadım ama benim geçen ay adetime 10 gün varken beta 74 çıkmıştı.Üye
Yeni
Üye
Yeni
ovülasyon testi hiç kullanmadım ama benim geçen ay adetime 10 gün varken beta 74 çıkmıştı.
Pkio vs yok cnm adet düzenli rahim temiz neyse teşekkür ederim tekrarlarim ilerleyen zamandaBu daha çok yumurtlamanız var gibi duruyor, ama adete 10 gün kala kan sonucunda bile sıfır çıkar. ovulasyon testi ile anlayamazsınız bunu. özellikle PCO varsa daha çok yanıltır. Daha döllenme olmuş rahme bile gömülmemiştir idrarda nasıl çıkacak.
Teşekkürler cnm ins bakalım kismet ins vardır adetlerim duzenliovülasyon testi hiç kullanmadım ama benim geçen ay adetime 10 gün varken beta 74 çıkmıştı.
ortalama 29 günde. çok düzenli günü şaşmayanlardan değilim. Ancak 18 günde adet olmam normal değildi. Önce yerleşme sandım 1-2 gün hafif geldi sonra yoğun pıhtılı bir kan geldi. Doktora gittim. Çocuk düşünüyorum gerekli tahliller yapılsın dedim. O sırada tesadüfen öğrendim. Hamile olabileceğim aklımın ucunda yoktu. Ancak kimyasalmış. değerim 2 gün içinde 13'e düştü.kaç günde bir adet görüyorsunuz?
test yapmadnzmıBat 24 hazirandı kızlad şuan hiç bir belirtim yok ama hamilelik belirtiside yok sadece midem ağrıyo geceleri uykudan uyandırıyo beni
ortalama 29 günde. çok düzenli günü şaşmayanlardan değilim. Ancak 18 günde adet olmam normal değildi. Önce yerleşme sandım 1-2 gün hafif geldi sonra yoğun pıhtılı bir kan geldi. Doktora gittim. Çocuk düşünüyorum gerekli tahliller yapılsın dedim. O sırada tesadüfen öğrendim. Hamile olabileceğim aklımın ucunda yoktu. Ancak kimyasalmış. değerim 2 gün içinde 13'e düştü.
evet tuhaf çünkü gerçekten. acaba bir önceki aydan kalma olabilir mi?adete 10 gün kala betanın yüksek çıkması tuhaf geldi ondan sordum bende.geçmiş olsun.
Hayırtest yapmadnzmı
nası sabırlısınız böle ya :)
bende öyle biliyorumKimyasal gebelikte, döllenme var ama yapılsal bozukluk olduğu için döl tutunamıyor ve düşüyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum acaba?
nası sabırlısınız böle ya :)[/QUO
hiç belirtim yok o yüzden sanırım :)nası sabırlısınız böle ya :)