• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üye
Yeni
Kizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete

Bu daha çok yumurtlamanız var gibi duruyor, ama adete 10 gün kala kan sonucunda bile sıfır çıkar. ovulasyon testi ile anlayamazsınız bunu. özellikle PCO varsa daha çok yanıltır. Daha döllenme olmuş rahme bile gömülmemiştir idrarda nasıl çıkacak.

Bu daha çok yumurtlamanız var gibi duruyor, ama adete 10 gün kala kan sonucunda bile sıfır çıkar. ovulasyon testi ile anlayamazsınız bunu. özellikle PCO varsa daha çok yanıltır. Daha döllenme olmuş rahme bile gömülmemiştir idrarda nasıl çıkacak.
Pkio vs yok cnm adet düzenli rahim temiz neyse teşekkür ederim tekrarlarim ilerleyen zamanda

kaç günde bir adet görüyorsunuz?
ortalama 29 günde. çok düzenli günü şaşmayanlardan değilim. Ancak 18 günde adet olmam normal değildi. Önce yerleşme sandım 1-2 gün hafif geldi sonra yoğun pıhtılı bir kan geldi. Doktora gittim. Çocuk düşünüyorum gerekli tahliller yapılsın dedim. O sırada tesadüfen öğrendim. Hamile olabileceğim aklımın ucunda yoktu. Ancak kimyasalmış. değerim 2 gün içinde 13'e düştü.

ortalama 29 günde. çok düzenli günü şaşmayanlardan değilim. Ancak 18 günde adet olmam normal değildi. Önce yerleşme sandım 1-2 gün hafif geldi sonra yoğun pıhtılı bir kan geldi. Doktora gittim. Çocuk düşünüyorum gerekli tahliller yapılsın dedim. O sırada tesadüfen öğrendim. Hamile olabileceğim aklımın ucunda yoktu. Ancak kimyasalmış. değerim 2 gün içinde 13'e düştü.

adete 10 gün kala betanın yüksek çıkması tuhaf geldi ondan sordum bende.geçmiş olsun.

adete 10 gün kala betanın yüksek çıkması tuhaf geldi ondan sordum bende.geçmiş olsun.
evet tuhaf çünkü gerçekten. acaba bir önceki aydan kalma olabilir mi?
Korunmayı bıraktık. O ay tam 28. günde adet oldum. Ama adetim önce 1-2 gün yerleşme gibi geldi. diğer günler ise pıhtı pıhtı düştü. Normal adetlerim asla bu şekilde olmaz. Ama dedim herhalde psikolojik.
Sonraki ay... Daha adetime 10 gün var. Yine bir yerleşme kanaması sanki. Ama sonraki gün yine aşırı bir pıhtı kanaması. Ben dedim herhalde kafayı yedim. Her ay yerleşme sanıyorum. :KK53: Sonra adet oluyorum. Ama o ay kimyasal çıktı. Bir önceki ay da kimyasaldı belki kim bilir. Belki o aydan kalmıştı. İşte keşke o zaman kan aldırsaydım. :KK51:

Back