Bata 6 gün kala predictor test

Merhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
Bu testte ben hic yalanci pozitif gormedim ve kendim de 5 gun kala bundan daha silik bir cizgiyle ogrenmistim

Merhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
80B17938-EDC1-4F53-B041-E56B99B36DAA.jpeg
Benimde testim boyle ama anlayamadim
Sizce var mi ?

Benim ki gibi Buda işte kaç gün var adetinize
Yani valla ben geçen ay 1.3 yanlış demim de bu test çok hassas tutunamayan gebeliği bile yakalıyor heralde ondan pozitif gibi oluyor
Merhaba ben de aynı marka testle yaptım biraz önce silik çizgi çıktı adete 6 gün var, sizin sanırım geçen ay 1.3 çıktığı halde testte çıkmasının sebebi ondan önceki ay geçirdiğiniz kimyasaldan kaynaklı çünkü hsg kan değerlerinden çabuk düşebiliyor ama idrarda bir müddet daha kalıyor.

Eklentiler

• D11957A2-F590-48B9-9C46-EFF3FEAB5722.jpeg
    D11957A2-F590-48B9-9C46-EFF3FEAB5722.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 332
Merhaba ben de aynı marka testle yaptım biraz önce silik çizgi çıktı adete 6 gün var, sizin sanırım geçen ay 1.3 çıktığı halde testte çıkmasının sebebi ondan önceki ay geçirdiğiniz kimyasaldan kaynaklı çünkü hsg kan değerlerinden çabuk düşebiliyor ama idrarda bir müddet daha kalıyor.
Aynen doğrudur ben de öyle düşündüm Napalım inşallah bu ay doğrudur ya sizinki de inşallah pozitiftir

İnşallah canım benim ki seninkinden daha silik aynı testten bir tane daha aldım yarın sabah erken yapıcam onu bu yaptığımı akşam yaptım.
Hıı ondan olabilir ben sabah ilk idrarla yaptım sonra kaset test yaptım 2 saat sonra silik çizgi olmuştu bakalım pek ümidim yok ya hayırlısı

X