- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 32
- Konu Sahibi nergisss12
Ama bu test çok yanlış sonuç alan var geçen ay bende yanlıştı.birde adet sancıları gibi sancı geliyor galiba yanlışValla ben de 4 gün kala bu kadar net değildi.. senin baya net bence var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu test çok yanlış sonuç alan var geçen ay bende yanlıştı.birde adet sancıları gibi sancı geliyor galiba yanlışValla ben de 4 gün kala bu kadar net değildi.. senin baya net bence var
o adet sancıları hamilelikte de oluyor ama adet gelceği zaman da oluyor.. ben o testte hiç yalancı pozitif görmedim oyuzden güvenirim.Ama bu test çok yanlış sonuç alan var geçen ay bende yanlıştı.birde adet sancıları gibi sancı geliyor galiba yanlış
Hayırlısı olsun o zaman. Umarım adet olmazsınız da bebeğiniz sizinledirHüsranla sonuçlanıyor hep adeti beklicem
Ben geçen ay 1.3 çıkan betadan sonra gördüm yalancı pozitifi İnşallah doğru pozitiftir ben 6 gün kala yaptım bozuk gözüyle bakıyorumo adet sancıları hamilelikte de oluyor ama adet gelceği zaman da oluyor.. ben o testte hiç yalancı pozitif görmedim oyuzden güvenirim.
İnşallahHayırlısı olsun o zaman. Umarım adet olmazsınız da bebeğiniz sizinledir
Şansına bozuk denk gelmiş ozaman cnmBen geçen ay 1.3 çıkan betadan sonra gördüm yalancı pozitifi İnşallah doğru pozitiftir ben 6 gün kala yaptım bozuk gözüyle bakıyorum
İnşallah bu defa sağlamdır yaaŞansına bozuk denk gelmiş ozaman cnm
İnşallah doğrudur cnm.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuİnşallah bu defa sağlamdır yaa
Bu testte ben hic yalanci pozitif gormedim ve kendim de 5 gun kala bundan daha silik bir cizgiyle ogrenmistimMerhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
Çok iyi testinizin fotoğraf I var mı acebaBu testte ben hic yalanci pozitif gormedim ve kendim de 5 gun kala bundan daha silik bir cizgiyle ogrenmistim
Maalesef. Benim oglum 6 yasinda oldu cunkuÇok iyi testinizin fotoğraf I var mı aceba
Aaa maşallahMaalesef. Benim oglum 6 yasinda oldu cunku
Siz peki o zamanlarda gebe kalmadan da bu testten yapmışmıydınız hiçMaalesef. Benim oglum 6 yasinda oldu cunku
Merhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
Yani valla ben geçen ay 1.3 yanlış demim de bu test çok hassas tutunamayan gebeliği bile yakalıyor heralde ondan pozitif gibi oluyorEki Görüntüle 2874952 Benimde testim boyle ama anlayamadim
Sizce var mi ?
Benim ki gibi Buda işte kaç gün var adetinizeEki Görüntüle 2874952 Benimde testim boyle ama anlayamadim
Sizce var mi ?
Benim ki gibi Buda işte kaç gün var adetinize
Merhaba ben de aynı marka testle yaptım biraz önce silik çizgi çıktı adete 6 gün var, sizin sanırım geçen ay 1.3 çıktığı halde testte çıkmasının sebebi ondan önceki ay geçirdiğiniz kimyasaldan kaynaklı çünkü hsg kan değerlerinden çabuk düşebiliyor ama idrarda bir müddet daha kalıyor.Yani valla ben geçen ay 1.3 yanlış demim de bu test çok hassas tutunamayan gebeliği bile yakalıyor heralde ondan pozitif gibi oluyor
Aynen doğrudur ben de öyle düşündüm Napalım inşallah bu ay doğrudur ya sizinki de inşallah pozitiftirMerhaba ben de aynı marka testle yaptım biraz önce silik çizgi çıktı adete 6 gün var, sizin sanırım geçen ay 1.3 çıktığı halde testte çıkmasının sebebi ondan önceki ay geçirdiğiniz kimyasaldan kaynaklı çünkü hsg kan değerlerinden çabuk düşebiliyor ama idrarda bir müddet daha kalıyor.
İnşallah canım benim ki seninkinden daha silik aynı testten bir tane daha aldım yarın sabah erken yapıcam onu bu yaptığımı akşam yaptım.Aynen doğrudur ben de öyle düşündüm Napalım inşallah bu ay doğrudur ya sizinki de inşallah pozitiftir
Hıı ondan olabilir ben sabah ilk idrarla yaptım sonra kaset test yaptım 2 saat sonra silik çizgi olmuştu bakalım pek ümidim yok ya hayırlısıİnşallah canım benim ki seninkinden daha silik aynı testten bir tane daha aldım yarın sabah erken yapıcam onu bu yaptığımı akşam yaptım.