Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Kan mı verdinnnn :)) ya bugün neden çıkmıyor ki öğleden sonra. İdrar testini yapıcan mı bugün

Kan mı verdinnnn :)) ya bugün neden çıkmıyor ki öğleden sonra. İdrar testini yapıcan mı bugün

Simdi yaptım yine negatif çıktı ..
Benim inancım gitti tamamen ecz. kendimi reglye hazırlıyorum artık

Bugün kesin çıkmazmış inşallqh yarın çıkar vana bi kod verdi internetten tc ve o kodu girerek sonucu gorebilirmişim.. kontrol edicem ara ara :)

Bende dün gece yaptım idrar testi negatif çıktı. Bi çift çizgi göremedik şu testlerde :)) inşallah yarın çıkar tahlil sonuçların ya ertesi güne sarkmaz. Benim de iş yerinin yanında sağlık ocağı var ben ona bakıyorum o bana bakıyo :)) cesaret edemiyorum

Doktora sordum test negatif çıktı diye normaldir diyor kan için erken mi dedim 3 gün varsa erken değil dedi.
Eğer vericeksen kan sende kayıt açtır internetten takip edersin.. bi daha gitmene gerek kalmaz sonuç için

Bizim yumurtlama 4 ydü hadi 5 i de saymayalım. Bugün 10. gün oluyor.. 10 günde varsa idrara düşer herhalde

İnsallah olmazsın ya senin haberini alayım en azından valla kendim kalmış gibi sevinicem
İnsallah hissettiklerin gebeliktir
Cidden öyle gönlüm ikimizde hamile olalım istiyor ama en azından birimiz hamile olsun ya tesellimiz olurdu hiç değilse. Ben bat günün gelmeden kan vermicem ya çünkü şuanda olacakmış gibi hissediyorum. Kan sonucunda negatif görmem en azından

Hemenn kan testini yaptırr :)) Ben 3 gün var reglm bugün yaptırdım :))
Nasıl dayandın o kadar hadii git hemen sağlık ocağına ver kanını :)

İnşallah hamilesindirr bekliyoruz sonucu

Farkettin mi hiç hamilelik haberi almakdık 3 haftadır burada.. dediğin gibi birimizin olsa diğerine umut olur.

Valla sende haklısın idrar testinden sonra modumuz fena düştü kanda da negatifi görürsek tamamen gider hayaller.

Normalde reglden bi gün önce kahverengi leke gelirdi ertesi gün regl başlardı ve regl başlar başlamaz ağrılarım başlardı. Şimdi hafiften sancılarım var leke falan da yok henüz

3 tane negatif testten sonra bende bütün belirtiler gitti.. demek ki psikolojikti yaşadıklarım

Bi daha ki ay kafama takmamaya çalışacağım artık nasıl yapacaksam

Hemenn kan testini yaptırr :)) Ben 3 gün var reglm bugün yaptırdım :))
Nasıl dayandın o kadar hadii git hemen sağlık ocağına ver kanını :)

İnşallah hamilesindirr bekliyoruz sonucu
Ah cnm ya keşke sağlık ocağında kan verebilsem maalesef almiyolar daha önce gitmistim oda idrar testi yapiyo esimde hastaneye goturmuyo kaldım boyle beklicem mecbur belki geç yükselecektir yada gene adet olmazsam obur ay doktora giderim artik bilmiyorum ama bana sanki hamileymisim gibi geliyor ama idrarında çıkmaması ilginç gerçekten artik guvenim de kalmadı kaset testlere oncomed marka vardı hep silik yada negatif çıkıyordu o test tam bi facia insani yaniltiyo hep eşim iki tane ovula gebelik testi almış bi hafta önce onda negatif çıkmıştı iki gün önce bi daha yaptım çok silik çizgi çıkmış gene kan versem çok iyi olacak ama eşim yanaşmıyor onada

3 tane negatif testten sonra bende bütün belirtiler gitti.. demek ki psikolojikti yaşadıklarım

Bi daha ki ay kafama takmamaya çalışacağım artık nasıl yapacaksam
Ben adet günümden 4 5 gun önce başladım 3erken gebelik testi 10u aşkın normal kaset test yaptım burada erkenden öğrenenleri gördükçe yaptım test ama herkesin bünyesi bir olmuyo her hamilelikte bir olmuyo onu çok iyi anladım iki kizimdada şimdiye çoktan öğrenmiştim hamileligimi bu sefer ne olacak bilmiyorum var mi yok mu pes ettim artik beklicem ama hic adetim gelcekmis gibi değil hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…