- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Bende geçen bi yıkılır gibi oldum zor toparladım :)) sende öyle olmayacak inşallahh. İyi düşünelim iyi olacak. Eğer pozitif çıkarsa hemen bi kan testi hemen hemen :)) yaa ne güzel hayallerrr bir an önce yarın olsun. Bu arada cidden az kaldı batımıza da
Erken yapmışsın 3 haftalıkken yapmışsın daha rahme yeni gidiyor hamileysen.
O yüzden hemen bozma moralini.. çıkmama ihtimali yüksek bir dönemde yapmışsın.
Benim de ayın 18i bat ama bende dayanamayacağım yarın bi test yapacağım.
Testlerde erkenden gözüken kadın sayısı az genelde gecikince çıkıyor.
Geç döllenmede olabiliyor
Günaydınnn ben çok heyecanlıyım aklım sende merakla bekliyorum :))Sen çok çok erken yaptın o testi unutuyoruzz hiç olmamış kabul ediyoruzz tutması mucize olurdu :))
İnşallah bir birimize güzel haberler veririz ❤
Aynen resmen günleri bitirdik.. beni korku sarmaya başladı.. Cuma günü inşallah duvara toslamam :))
Güzel düşünelim güzel olsun bu haftanın sonunda çok mutlu haberlerimiz olacak Allahin izniyle inşallahh kocaman aminnn :))
Günaydınnn ben çok heyecanlıyım aklım sende merakla bekliyorum :))
Günaydınnn ben çok heyecanlıyım aklım sende merakla bekliyorum :))
Hadi bakalım inşallah çizgiyi yakalarsın tatlım:)
Stres tabikide çok önemli. Allah üçüncü çocuğunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama akışına bırak bence sen bak iki çocuğun varmış ya hiç olmasaydı. Üçüncünün de bi zamanı vardır mutlaka. Hepimizin hakkında hayırlısıı :)Kızlar ben düşünce olarak şubat annelerine geçtim neden derseniz erken gebelik testinde hayalet de olsa çıkardı bu ay olduğunu da pek hissetmiyorum zaten valla şu an rahatım:)) benim 10 yıl sebepsiz infertişiteden çocuğum olmadı 3. tüp bebeğe gideceğim ay adet olsamda tedaviye başlasam kafalarında hamile kaldım kızım 15 aylıkkende oğluma hamile kaldım ikisi de en takmadığım kafamın en rahat olduğu dönemlerdi stres çok etkiliyor gerçekten:)
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh :) sanki ben yapıyom testi nasıl heyecanlı ya :))Günaaydınnnn :)) Şimdi geldim ecz.den
ya o 6 gun once gosteren testten yoktu.
3 gun once gosteren varmıs. 1 tane ondan aldım 1 tanede normal aldım.
3 gün önce gosterenin adı ultra erken kalem gebelik testi.. digerinin Freely.
Erken olanı deniycem simdi 4 gun var ama artık kısmett :)) Haber veririm ❤❤
Tamam dur bi saniye üzülmüyoruz asla. Bu sonucu bekliyorduk sonuçta varsa bile çıkmama ihtimali olduğunu biliyorduk. Belkide göstermiyordur kendini henüz idrara geçmemiştir. İyi düşünelim olur mu bak çok az kaldı batımızaKızlar kocaman bir negatif
Cnm 5 gün varken kocaman bir negatifti 3 gün var tekrar yaptım silik çizgi çıktı umutsuz olma o yuzden hemen yansımayabiliyorGünaaydınnnn :)) Şimdi geldim ecz.den
ya o 6 gun once gosteren testten yoktu.
3 gun once gosteren varmıs. 1 tane ondan aldım 1 tanede normal aldım.
3 gün önce gosterenin adı ultra erken kalem gebelik testi.. digerinin Freely.
Erken olanı deniycem simdi 4 gun var ama artık kısmett :)) Haber veririm ❤❤
Katılıyorum sana. Negatif görünce dediğin gibi bende silkelendim bi. Tamamen hamile gibi hissediyordum çünkü şuan her ihtimal var kafamdabu açıdan iyi oldu sadece. Kötünün iyisi daha doğrusu. Belirti varmı bugün sende pekiB Busrasworld 4 41EEEEE41 çok sağolun kızlar içim bi tuhaf oldu.. güleyim mi ağlayım mı kaldım bi an..
Testte biraz uzun uzun baktım.. gun ışıgında da baktım belki ben göremedim diye :)
Neyse bu test beni biraz silkeledi .. çok fazla hamile umudum vardı aşırı fazla hemde.. Regl olursam fena toslayacaktım. Artık olmama ihtimaline de kendimi alıştırıcam..
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize guzel haberler verdirtsin
Katılıyorum sana. Negatif görünce dediğin gibi bende silkelendim bi. Tamamen hamile gibi hissediyordum çünkü şuan her ihtimal var kafamdabu açıdan iyi oldu sadece. Kötünün iyisi daha doğrusu. Belirti varmı bugün sende peki
Benimde hiç ağrı yok göğsümde. Dün hafiften midem bulandı gibi oldu bir iki defa kasığımda da ağrı oluyo bazen ve bugün belimin ağırdığını hissettim. Bilmiyorum belkide adet öncesidir diye böyle oluyor. Daha öncesinde kendimi dinleyen biri değildim belki adet günlerinden önce bu belirtiler oluyordu ama dikkat etmediğim için hiç farketmedim. Düşünmeyeyim diyorum varsa vardır yoksada yoktur onuda beceremiyorum.Aynen kesinlikle ..
Şuan enkazdan çıkmış gibiyim :))
Sırtım hala ağırıyor benim ama ben üştmüşte olabilirim artık ona bağlıyorum:)
Bir de kasıklarıma hafif sancılar vuruyor.
Hamile kadınları okuyorum göğüslerde inanılmaz ağrı hissediyoruz falan diyorlar. Bende öyle bir şey yok hiç sadece şiş hissediyorum ..
Şu an şu 4 gün de bitsin de bi sonuç olsun diye bekliyorum artık belirsizlik çok kötü
Stres tabikide çok önemli. Allah üçüncü çocuğunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama akışına bırak bence sen bak iki çocuğun varmış ya hiç olmasaydı. Üçüncünün de bi zamanı vardır mutlaka. Hepimizin hakkında hayırlısıı :)
Kızlar kocaman bir negatif
Cnm 5 gün varken kocaman bir negatifti 3 gün var tekrar yaptım silik çizgi çıktı umutsuz olma o yuzden hemen yansımayabiliyor
Erken yapmışsın 3 haftalıkken yapmışsın daha rahme yeni gidiyor hamileysen.
O yüzden hemen bozma moralini.. çıkmama ihtimali yüksek bir dönemde yapmışsın.
Benim de ayın 18i bat ama bende dayanamayacağım yarın bi test yapacağım.
Testlerde erkenden gözüken kadın sayısı az genelde gecikince çıkıyor.
Geç döllenmede olabiliyor
Bencede 29 gündür döngün. Hesap kitap yapmaktan bi hal olduk yalnız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?