- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Kızlar adetine 9 gün kala hamileliğini öğreneni de biliyorum 1,5 aylık hamile olup çıkmayanıda yani tamamen embriyonun oluşumu yumurtanın oluşumu çatlaması döllenmesi ile ilgili bir durum Allahım isteyen herkes için hayırlısını versin ben 10 senede yüzlerce test yapmışımdır yani çok iyi anlıyorum çok şükür inançlı insanlarız ve inanç oluncada umut hiç bitmez her saniye umudumuz kırılır yeniden yeşerir adet günümüzü bekleyelim eğer olursak yeni ay için neler yapabiliriz kafamızı nasıl daha stressiz hale getirebiliriz onu düşünelim çünkü hamilelik en takmadığımız anlarda oluyor genellikle
İnşallah cnm üzülme inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip ederKızlar şuan şoktayım regl oldum
18 inde olmam lazımdı.. şuan moralim bozuldu baya yıkıldım yani
Boşu boşuna kan testi yaptım sabah sabah..
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Yaaa ciddi misinnKızlar şuan şoktayım regl oldum
İnşallah cnm üzülme inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder
Yaaa ciddi misinnçok üzüldümm. Bende bugün olacak gibiyim yarına kalmaz olurum kesin. Milletin adeti stresten gecikir bizde geri geliyo
Üzülme arkadaşım önüzdeki aya devam ediyor.bide soğan suyu dene eşinede keçiboynuzu yedir yerse inşallah önüzdeki ay gelxek güzel haber.Kızlar şuan şoktayım regl oldum
İnşallah ya valla insan çok üzülüyo. Kendim regl olmuşum gibi üzüldüm inanki önümüzdeki ay olur Allahın izniyleHemde kaç gün geldi 3 gün önce oldum resmen.. bir de tuvalete gitmesem anlamayacağım.. hiç karnım kasığım ağırmadan oldum. Başka zaman olsa yataktan çıkamazdım..
Inşallah sen olmazsın da güzel haberini alırız bana da moral olur
Korunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim demiştim o kadar çok belirti vardı ki ilk ayda oldu diye kesin diyodum negatif görünce nasıl olur diye şok olmuştum inşallah senin belirtilerin boşa çıkmaz cnm inşallah hamilesindir ama bi yerde daha okumuştum korunmayı bırakınca vücut boyle belirtiler verebiliyomusKızlar bende tüm regl belirtileri var normalde günümden önce hiç belirtim olmazdı ve aşırı akıntım var ne oluyo bana anlamadım. Korunmayı bu ay bırakmıştım onun için olabilir mi acaba
İnşallah hamileliktendir ya. Çünkü vücudumda olanlar daha önce olan şeyler değil hayırlısı artıkKorunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim demiştim o kadar çok belirti vardı ki ilk ayda oldu diye kesin diyodum negatif görünce nasıl olur diye şok olmuştum inşallah senin belirtilerin boşa çıkmaz cnm inşallah hamilesindir ama bi yerde daha okumuştum korunmayı bırakınca vücut boyle belirtiler verebiliyomus
Bişey daha soracaktım. Ben doğum kontrol ilacı almıyodum eşim korunuyodu yinede aynı belirtileri verir mi vücut acabaKorunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim demiştim o kadar çok belirti vardı ki ilk ayda oldu diye kesin diyodum negatif görünce nasıl olur diye şok olmuştum inşallah senin belirtilerin boşa çıkmaz cnm inşallah hamilesindir ama bi yerde daha okumuştum korunmayı bırakınca vücut boyle belirtiler verebiliyomus
Üzülme arkadaşım önüzdeki aya devam ediyor.bide soğan suyu dene eşinede keçiboynuzu yedir yerse inşallah önüzdeki ay gelxek güzel haber.
İnşallah ya valla insan çok üzülüyo. Kendim regl olmuşum gibi üzüldüm inanki önümüzdeki ay olur Allahın izniyle
Kızlar tüm belirtilerim akşama doğru daha çok arttı. Eşim gidip kan tahlili yaptırmak istedi. Gittik ve yaptırdık. Betahcg 1.4 çıktı. Çok üzgünüm
Asla kan vermeyi düşünmüyordum bata kadar. Ama inanılmaz akıntım ve kasıklarımda batma oldu ki. Midemin bulantısı sabahtan beri geçmedi. E bizde acaba mı dedik eşimle birlikte. Ve sonuç negatif. Ne diyeceğimi bilemiyorumYa off.. valla moralim iyice bozuldu..
Yine bekle bir inşallah olmazsın regl. İnşallah geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?