• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Kızlar adetine 9 gün kala hamileliğini öğreneni de biliyorum 1,5 aylık hamile olup çıkmayanıda yani tamamen embriyonun oluşumu yumurtanın oluşumu çatlaması döllenmesi ile ilgili bir durum Allahım isteyen herkes için hayırlısını versin ben 10 senede yüzlerce test yapmışımdır yani çok iyi anlıyorum çok şükür inançlı insanlarız ve inanç oluncada umut hiç bitmez her saniye umudumuz kırılır yeniden yeşerir adet günümüzü bekleyelim eğer olursak yeni ay için neler yapabiliriz kafamızı nasıl daha stressiz hale getirebiliriz onu düşünelim çünkü hamilelik en takmadığımız anlarda oluyor genellikle

Kızlar adetine 9 gün kala hamileliğini öğreneni de biliyorum 1,5 aylık hamile olup çıkmayanıda yani tamamen embriyonun oluşumu yumurtanın oluşumu çatlaması döllenmesi ile ilgili bir durum Allahım isteyen herkes için hayırlısını versin ben 10 senede yüzlerce test yapmışımdır yani çok iyi anlıyorum çok şükür inançlı insanlarız ve inanç oluncada umut hiç bitmez her saniye umudumuz kırılır yeniden yeşerir adet günümüzü bekleyelim eğer olursak yeni ay için neler yapabiliriz kafamızı nasıl daha stressiz hale getirebiliriz onu düşünelim çünkü hamilelik en takmadığımız anlarda oluyor genellikle

Aynen çok haklısın bakalım bu hafta kopar dananın kuyruğu :)

Kızlar şuan şoktayım regl oldum :(
18 inde olmam lazımdı.. şuan moralim bozuldu baya yıkıldım yani:(
Boşu boşuna kan testi yaptım sabah sabah..
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız

Kızlar şuan şoktayım regl oldum :KK43:
18 inde olmam lazımdı.. şuan moralim bozuldu baya yıkıldım yani:KK43:
İnşallah cnm üzülme inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder :110:

Yaaa ciddi misinn :( çok üzüldümm. Bende bugün olacak gibiyim yarına kalmaz olurum kesin. Milletin adeti stresten gecikir bizde geri geliyo

Ben artik bat saymiyorum. Doktor kontrollerimiz cok iyi cikmadi :( Bu ay da zaten fazla bir calisma yapmadik hayirlisi olsun :( Ins sizlerin bat gunune kadar iyi haberlerini aliriz

Yaaa ciddi misinn :KK43: çok üzüldümm. Bende bugün olacak gibiyim yarına kalmaz olurum kesin. Milletin adeti stresten gecikir bizde geri geliyo

Hemde kaç gün geldi 3 gün önce oldum resmen.. bir de tuvalete gitmesem anlamayacağım.. hiç karnım kasığım ağırmadan oldum. Başka zaman olsa yataktan çıkamazdım..

Inşallah sen olmazsın da güzel haberini alırız bana da moral olur

Üzülme arkadaşım önüzdeki aya devam ediyor.bide soğan suyu dene eşinede keçiboynuzu yedir yerse inşallah önüzdeki ay gelxek güzel haber.

Hemde kaç gün geldi 3 gün önce oldum resmen.. bir de tuvalete gitmesem anlamayacağım.. hiç karnım kasığım ağırmadan oldum. Başka zaman olsa yataktan çıkamazdım..

Inşallah sen olmazsın da güzel haberini alırız bana da moral olur
İnşallah ya valla insan çok üzülüyo. Kendim regl olmuşum gibi üzüldüm inanki önümüzdeki ay olur Allahın izniyle

Kızlar bende tüm regl belirtileri var normalde günümden önce hiç belirtim olmazdı ve aşırı akıntım var ne oluyo bana anlamadım. Korunmayı bu ay bırakmıştım onun için olabilir mi acaba

Kızlar bende tüm regl belirtileri var normalde günümden önce hiç belirtim olmazdı ve aşırı akıntım var ne oluyo bana anlamadım. Korunmayı bu ay bırakmıştım onun için olabilir mi acaba
Korunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim demiştim o kadar çok belirti vardı ki ilk ayda oldu diye kesin diyodum negatif görünce nasıl olur diye şok olmuştum inşallah senin belirtilerin boşa çıkmaz cnm inşallah hamilesindir ama bi yerde daha okumuştum korunmayı bırakınca vücut boyle belirtiler verebiliyomus :110:

Korunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim demiştim o kadar çok belirti vardı ki ilk ayda oldu diye kesin diyodum negatif görünce nasıl olur diye şok olmuştum inşallah senin belirtilerin boşa çıkmaz cnm inşallah hamilesindir ama bi yerde daha okumuştum korunmayı bırakınca vücut boyle belirtiler verebiliyomus :110:
İnşallah hamileliktendir ya. Çünkü vücudumda olanlar daha önce olan şeyler değil hayırlısı artık

Bişey daha soracaktım. Ben doğum kontrol ilacı almıyodum eşim korunuyodu yinede aynı belirtileri verir mi vücut acaba

Kızlar tüm belirtilerim akşama doğru daha çok arttı. Eşim gidip kan tahlili yaptırmak istedi. Gittik ve yaptırdık. Betahcg 1.4 çıktı. Çok üzgünüm :(

Ya off.. valla moralim iyice bozuldu..
Yine bekle bir inşallah olmazsın regl. İnşallah geç döllenmedir
Asla kan vermeyi düşünmüyordum bata kadar. Ama inanılmaz akıntım ve kasıklarımda batma oldu ki. Midemin bulantısı sabahtan beri geçmedi. E bizde acaba mı dedik eşimle birlikte. Ve sonuç negatif. Ne diyeceğimi bilemiyorum

Kızlar teyzem benim 2 hamileliğini de 2 bucuk 3 aylıkken öğrenebilmiş.. çünkü bildiğiniz regl oluyormuş.
Anca 3 aya geldiğinde midesi çok bulandığı için şüphelenip öğreniyormuş.
Beni aradı moral vermek için çok şaşırdım.. üstüne görmeyi duymuştum ama normal adet olunduğunu da ilk defa bu kadar yakından şahit oldum.
Ve 2 hamileliğinde de 4 ay adet olmuş

Back
X