- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Benimde hiç ağrı yok göğsümde. Dün hafiften midem bulandı gibi oldu bir iki defa kasığımda da ağrı oluyo bazen ve bugün belimin ağırdığını hissettim. Bilmiyorum belkide adet öncesidir diye böyle oluyor. Daha öncesinde kendimi dinleyen biri değildim belki adet günlerinden önce bu belirtiler oluyordu ama dikkat etmediğim için hiç farketmedim. Düşünmeyeyim diyorum varsa vardır yoksada yoktur onuda beceremiyorum.
ben dün test yaptım canım negatif
umudumu kestim ben inşallah sen hamişsindir
Haklısın canım amin inşallah hep birlikte kavuşuruz bebişlerimize çok takmıyorum kafama aslında bu tatlı bekleyiş tatlı heyecan hoşuma gidiyor ondan birazda takipteyim:)
Bekleyelim bakalım canım adet gününü hayırlıdı olsun
İşte ne güzel bir örnek maşallah canım:)
Ama şimdi ümitlendirmeyeyim diyorum ama o kahverengi çizgi bariz hamilelik belirtisi ya o da mı psikolojik bu kadar mı olur :))İnşallah hamilelik belirtisidir yaşadıkların. O kadar haklısın ki kendimizi çok dinliyoruz artık neyin ne ağrısı olduğunu çözemez olduk.
Bende az önce ne farkettim.. göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi çizgi farkettim. Ama daha önce var mıydı yok muydu bilmiyorum çünkü daha önce kendini bu kadar hiç incelemedim.
Belki de reglm yaklaşıyor ondandır.
Valla artık ne olursa olsun istiyorum.. beklemekten çok sıkıldım.. artık kötüsüne de hazırlıyorum kendimi
Ama şimdi ümitlendirmeyeyim diyorum ama o kahverengi çizgi bariz hamilelik belirtisi ya o da mı psikolojik bu kadar mı olur :))
Al benden de o kadar güzel bir negatifi gördüm sabah sabah kendime geldim
Çok haklısın. Normal zamanda vücudunu dinlemiyorsun ve incelemiyorsun haliyle de farkında olmuyorsun. Şimdi nerdeyse mercekle bakıcaz vücudumuza nerde ne değişiklik var diye :))Ama daha önce var mıydı yok muydu onu bilmiyorum işte benim dikkatimi yeni çekti.. normal hayatımda var mıydi acaba keske dikkat etseydim. Hafizami yokluyorum devrelerim yandı hiç bu konuda bir sey diyemiyorum :))
Daha önce aklıma hiç çizgi var ya da yok dikkat etmemiştim keşke baksaydım.
Eğer regl olursam bu ay demek ki önceden de varmış diyeceğim benim için belirti olmayacak o çizgi :))
Şuan özellikle göbeğimin alt kısmında net bir sekilde gozukuyor
Hafif kasık ağrısı ve akıntı bende de var ama hamileliğe yormak istemiyorum ya değilse diyeArkadaşlar ben bir ay önceki hamileliğimde hiç göğüs ağrısı hissetmedim.hamile olduğumu bilmiyordum yani göğsümde bir değişiklik hissetmedim.bu herhalde illa olacak bişey değil.ama hafif kasık ağrım vardı dikkatimi çeken bide çok fazla akıntım bir tuhaflık var bende dedittirecek derece yani.
Bide soğan kürü yapıp o ay hamile kalan kişiler varmış.hatta kuru deneyip adım adım yazıp sonucunda ilk ay hamileyim diye bir üye vardı.hatta bir sayfada görmüştüm .adacayı nı çamaşırına damlatıldığı bir uygulama daha vardı.
Denemeyen yada denemek isteyen varsa araştırsın hatta ben yarın başlamayı düşünüyorum hamile kalmasam bile faydası oluyormuş.hatta başlayınca bende günlük yazıyım hem daha pozitif geçer belki bu ay:)))))
Buraya yazıyım diyordum ama dün soğan kürüne başlayıp yeni bir konu açıyım gün gün yazıyım hem daha istikrarlı olurum çünkü ben bir iki yapıp amannn deyip sıkılırım:)))))bakalım nolcak .yarın aferin 5. Günü ama bitip iki gün sonra başlamışlar hep.yarın adetimin de son günü beklesem mi yoksa yarın mı başlasam karar veremedimHafif kasık ağrısı ve akıntı bende de var ama hamileliğe yormak istemiyorum ya değilse diyesoğan kürünü bende duymuştum aslında çok işe yarıyormuş öyle söylüyorlar. Adaçayıyla ilgili bi bilgim yok. Şu günlük işi kulağa hoş geliyor eğer günlük tuttuğun ay gebelik oluşursa harika bir anı olur senin için :))
Benim bu ay kasık ağrım vardı ama akımtım yoktu.inşallah bebeğin habercisidir seninki:)))Hafif kasık ağrısı ve akıntı bende de var ama hamileliğe yormak istemiyorum ya değilse diyesoğan kürünü bende duymuştum aslında çok işe yarıyormuş öyle söylüyorlar. Adaçayıyla ilgili bi bilgim yok. Şu günlük işi kulağa hoş geliyor eğer günlük tuttuğun ay gebelik oluşursa harika bir anı olur senin için :))
Bence hemen yarın başla sonuçta bi zararı yok. Hem eğer gebelik oluşursa da belirtilerin olursa onları da yazarsın gayet eğlenceli olur bence :))Buraya yazıyım diyordum ama dün soğan kürüne başlayıp yeni bir konu açıyım gün gün yazıyım hem daha istikrarlı olurum çünkü ben bir iki yapıp amannn deyip sıkılırım:)))))bakalım nolcak .yarın aferin 5. Günü ama bitip iki gün sonra başlamışlar hep.yarın adetimin de son günü beklesem mi yoksa yarın mı başlasam karar veremedim
Demi:))) kür sonunda hamile olursam ne güzel olur :))) ne güzel heycanlarmış bunlar.Bence hemen yarın başla sonuçta bi zararı yok. Hem eğer gebelik oluşursa da belirtilerin olursa onları da yazarsın gayet eğlenceli olur bence :))
Günaydınnnn kızlarrr son 3Şimdi aklıma geldi de ramazan geldi.sahur iftar vaktinde yapsam olurum ki:))
Bencede kan vermelisin belkide hamilesindir kanda mutlaka çıkar diye düşünüyorumGünaydın kızlar ben geldimnasılsınız tek tek okudum yazismalarinizi beklemek gerçekten çok zor benim bugün 42.günüm hala kırmızılar yok idrarim çok bulanık içinde beyaz iri iri tortular oluyo genellikle bu beni çok umutlandiriyo ama nedense idrar testinde cift cizgiyi goremiyorum midem çok bulaniyo her allahın günü aşırı derecede bende eşime diyorum Acile gidelim kan vereyim baktiralim olmaz senin kuruntuların bekle bi ay gecsin cikar o zaman acele etme diyo kanda kesin çıkardı bende rahat rahat orucumu tutardim simdi muallaktayim nasıl oruç tutcam diye
Çok haklısın. Normal zamanda vücudunu dinlemiyorsun ve incelemiyorsun haliyle de farkında olmuyorsun. Şimdi nerdeyse mercekle bakıcaz vücudumuza nerde ne değişiklik var diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?