Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

İnşallah hamilelik belirtisidir yaşadıkların. O kadar haklısın ki kendimizi çok dinliyoruz artık neyin ne ağrısı olduğunu çözemez olduk.

Bende az önce ne farkettim.. göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi çizgi farkettim. Ama daha önce var mıydı yok muydu bilmiyorum çünkü daha önce kendini bu kadar hiç incelemedim.
Belki de reglm yaklaşıyor ondandır.

Valla artık ne olursa olsun istiyorum.. beklemekten çok sıkıldım.. artık kötüsüne de hazırlıyorum kendimi

İnşallah artık 2 olumlu düşünsem 2 olumsuz düşünüyorum.. kendimi kötüye de alıştırıyorum

Ama şimdi ümitlendirmeyeyim diyorum ama o kahverengi çizgi bariz hamilelik belirtisi ya o da mı psikolojik bu kadar mı olur :))

Ama şimdi ümitlendirmeyeyim diyorum ama o kahverengi çizgi bariz hamilelik belirtisi ya o da mı psikolojik bu kadar mı olur :))

Ama daha önce var mıydı yok muydu onu bilmiyorum işte benim dikkatimi yeni çekti.. normal hayatımda var mıydi acaba keske dikkat etseydim. Hafizami yokluyorum devrelerim yandı hiç bu konuda bir sey diyemiyorum :))

Daha önce aklıma hiç çizgi var ya da yok dikkat etmemiştim keşke baksaydım.

Eğer regl olursam bu ay demek ki önceden de varmış diyeceğim benim için belirti olmayacak o çizgi :))
Şuan özellikle göbeğimin alt kısmında net bir sekilde gozukuyor

Çok haklısın. Normal zamanda vücudunu dinlemiyorsun ve incelemiyorsun haliyle de farkında olmuyorsun. Şimdi nerdeyse mercekle bakıcaz vücudumuza nerde ne değişiklik var diye :))

Arkadaşlar ben bir ay önceki hamileliğimde hiç göğüs ağrısı hissetmedim.hamile olduğumu bilmiyordum yani göğsümde bir değişiklik hissetmedim.bu herhalde illa olacak bişey değil.ama hafif kasık ağrım vardı dikkatimi çeken bide çok fazla akıntım bir tuhaflık var bende dedittirecek derece yani.
Bide soğan kürü yapıp o ay hamile kalan kişiler varmış.hatta kuru deneyip adım adım yazıp sonucunda ilk ay hamileyim diye bir üye vardı.hatta bir sayfada görmüştüm .adacayı nı çamaşırına damlatıldığı bir uygulama daha vardı.
Denemeyen yada denemek isteyen varsa araştırsın hatta ben yarın başlamayı düşünüyorum hamile kalmasam bile faydası oluyormuş.hatta başlayınca bende günlük yazıyım hem daha pozitif geçer belki bu ay:)))))

Hafif kasık ağrısı ve akıntı bende de var ama hamileliğe yormak istemiyorum ya değilse diye soğan kürünü bende duymuştum aslında çok işe yarıyormuş öyle söylüyorlar. Adaçayıyla ilgili bi bilgim yok. Şu günlük işi kulağa hoş geliyor eğer günlük tuttuğun ay gebelik oluşursa harika bir anı olur senin için :))

Buraya yazıyım diyordum ama dün soğan kürüne başlayıp yeni bir konu açıyım gün gün yazıyım hem daha istikrarlı olurum çünkü ben bir iki yapıp amannn deyip sıkılırım:)))))bakalım nolcak .yarın aferin 5. Günü ama bitip iki gün sonra başlamışlar hep.yarın adetimin de son günü beklesem mi yoksa yarın mı başlasam karar veremedim

Benim bu ay kasık ağrım vardı ama akımtım yoktu.inşallah bebeğin habercisidir seninki:)))

Bence hemen yarın başla sonuçta bi zararı yok. Hem eğer gebelik oluşursa da belirtilerin olursa onları da yazarsın gayet eğlenceli olur bence :))

Bence hemen yarın başla sonuçta bi zararı yok. Hem eğer gebelik oluşursa da belirtilerin olursa onları da yazarsın gayet eğlenceli olur bence :))
Demi:))) kür sonunda hamile olursam ne güzel olur :))) ne güzel heycanlarmış bunlar.
Bide şu var bişeye inanıp umut ettiğin zaman sanki sonunda hamile kalacak gibi insan gaza geliyor kıpır kıpır oluyo.

İki gün önce kv gitmiştim.bir iki sefer gördüğüm bir kadın vardı gecen sene bidaha doğur demişti de yok yeter demiştim:)) iki gün önce kadın bebeğin oluyormuş hayırlı olsun deyince bir duraksadın kadın anladı sordu düşük yaptım 2 ay sonra dedim.sonra bir tuhaf oldum.ona bile seviniyom diyom ki Allah söyletti herhalde :))tam aklımdan çıkıyo normale dönüyon napcan olursa olur sonra yine düşük yaptığım güne dönüyorum.

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız tek tek okudum yazismalarinizi beklemek gerçekten çok zor benim bugün 42.günüm hala kırmızılar yok idrarim çok bulanık içinde beyaz iri iri tortular oluyo genellikle bu beni çok umutlandiriyo ama nedense idrar testinde cift cizgiyi goremiyorum midem çok bulaniyo her allahın günü aşırı derecede bende eşime diyorum Acile gidelim kan vereyim baktiralim olmaz senin kuruntuların bekle bi ay gecsin cikar o zaman acele etme diyo kanda kesin çıkardı bende rahat rahat orucumu tutardim simdi muallaktayim nasıl oruç tutcam diye

Bencede kan vermelisin belkide hamilesindir kanda mutlaka çıkar diye düşünüyorum

Çok haklısın. Normal zamanda vücudunu dinlemiyorsun ve incelemiyorsun haliyle de farkında olmuyorsun. Şimdi nerdeyse mercekle bakıcaz vücudumuza nerde ne değişiklik var diye :))

Kesinlikle öyle hatta bi çok ağrım dünkü negatiften sonra azaldı :))
Simdi saglik ocagindan geldim kan verdim.. yarın çıkar inşallah yogunluga gore 2 gune sarkabiliyormuş:))
Gelirken de dayanamadım ecz. yine test aldım umut dünyası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…