Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Ya bu kadar belirti ne kadar psikolojik olabiliyor aklım almıyor..
Geçen hafta ne haldeydik şimdi ne haldeyiz..

Kızlar şuan şoktayım regl oldum
18 inde olmam lazımdı.. şuan moralim bozuldu baya yıkıldım yani
Boşu boşuna kan testi yaptım sabah sabah..
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız

Kızlar tüm belirtilerim akşama doğru daha çok arttı. Eşim gidip kan tahlili yaptırmak istedi. Gittik ve yaptırdık. Betahcg 1.4 çıktı. Çok üzgünüm

Kızlar moralinizi bozmayın önümüzdeki ay için umutlarınızı taze tutun Allahım en kısa zamanda bebişler nasip etsin isteyen herkese

Kendimi aldatmış gibi hissediyorum. Kendimizi aldattık bildiğin ya. Beynimizi nasıl yönlendirmişiz böyle

Hemde nasıl.. bu cok guzel bir ders oldu valla.. Artık kotusune hazirlayip iyisi olursa surpriz olsun dusuncesindeyim.
Ama test yapmamiz iyi oldu .. o hizla birden regl olsaydım bugun bir daha toparlanamazdim herhalde.
Ben bir de hic belirti yasamadan oldum ya tuvalete gitmesem farkında degilim.
Kan sonucumda yarın çıkar belki şaka givi sabahın köründe kalktım kan verdim üşenmeden.
Ben onumuzdeki ay cocuk nasil dusuncem bilmiyorum.. böbrek agrim iyice azıttı. Regl olduğum için bu hafta doktora gitmeyeceğim idrar tahlili veremem. Reglden sonra gidersem ve bana hala enfeksiyon var derse.. kesin ilaç vericek.
İlaç kullanırkende çocuk olmaz.

Kızlar moralinizi bozmayın önümüzdeki ay için umutlarınızı taze tutun Allahım en kısa zamanda bebişler nasip etsin isteyen herkese

Aminn inşallah öyle olur..
Kendimizi çok kaptırdık o yüzden fena hayal kırıklığı içindeyim.. Birde 18 ini beklerken bugün regl olmam.. vücudum benle bi güzel dalga geçti bu ay.

Senin 19uydu dimi.. belirtiler var mı inşallah sen hamilesindir. Güzel bir haber duymaya ihtiyacım var

Bi anda çöktük gerçekten. Daha geçen neler konuşuyorduk çok kaptırmışız kendimizi. Ben daha ilk aydan bu kadar üzüldüysem bi kaç ay olmayınca heralde travma geçiririm.
Eğer öyle bişey varsa ve doktor tedavi verirse korunursun bence. Kullandığın ilaçlar gebelik oluşursa bebeğe zarar verebilir. Çook üzgünümm

Canım böbreklerinde enfeksiyon varsa bu ilerde daha büyük sıkıntı olur sen mutlaka birdoktora görün bence belkide 1 haftalık antibiyotik tedavisi ile geçecek bişeydir hamileliğine engel olmaz gebeler ilk aylarda bilmeden ne ilaçlar içiyor vüvut koruyor dmbriyoyu kötü tarafından bakma sağlığın en önemlisi sağlıklı bir gebelik için.

Evet canım cumartesi açıkcası o erken gebelik testinden sonra umutlarımı grlecek aya bıraktım hayırlısı olsun

Amin inşallah. İnşallah sendr gebelik vardır. En azından içimizden birimiz sevinir

Bende çok sanmıyorum canım bu ay olscağını kısmet

Biz kadınlar aslında sandığımızdan çok daha güçlüyüz ne kadar ölürsek ölelim üzüntüden küllerimizden yeniden doğuyoruz Allah o gücü veriyor merak etme canım travma falsn geçirmeyeceksin yoluna bebeğine ulaşıncaya kadar devam edeceksin inşallah

Aynen çok haklısın.. Reglm biter bitmez gidicem doktora zaman kaybetmeden en azindan ilacları yumurtlama donemine kadar kullanirim. İnşallah bi daha ki ay bizim ayımız olur bu ay hep döküldük.

Valla öyle .. resmen neye uğradığımızı şaşırdık. Bir daha ki ay inşallah güzel şeyler olur..
Regl biter bitmez doktora gidicem ilaclar yumurtlama tarihine kadar biterse kullanirim doktora da sorarım tabi o bise olmaz derse.

Bu arada dün sabahki kan sonucum çıkmış.. 0.16 güleyim mi ağlayım mi bilemedim

Şaka gibi neye güvendikte kan testi yaptırdık hala aklım almıyo :)) iyi ders aldık ama

Şaka gibi neye güvendikte kan testi yaptırdık hala aklım almıyo :)) iyi ders aldık ama

Valla ya bir daha böyle bi seye asla kalkışmam en azından vücudumuzu nasıl yönetebildiğimizi öğrendik .. nereye odaklansam orası ağırıyordu :)
Ya millet yanlışlıkla çocuk yapar biz herşeye uyduk olmadı :) Allah büyüktür

Su mübarek günlerde dualarimdasiniz kızlar inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldurur benden hala bi kıpırtı birşey yok bekliyorum test sipariş ettim 2 3gune gelir hergun test yapcam artik bazen boyle olabiliyomus idrarda geç yukselebiliyomus HCG o yüzden bakicam hastaneye göremiyorum çok uzak kesimde gioturmuyo yoksa çoktan acilen gidip kan vermiştim

Aminn güzell haberler verirsin bize inşallahh

Aminn güzell haberler verirsin bize inşallahh
Kimyasaldan sonra bi ay adet olmamistim sonraki ay ayni gününde olmuştum ama acaba düzeni mi bozuldu diyorum gene bi ay atlayacak mi ki diye düşünüyorum bide bakalım insan bi yandanda adeti gelmedikce umut oluyo adetim gelse de bilsem diyorum 43.gundeyim 14gun gecikmem oldu

Senin kan testin kaç çıkmıştı canım

Umarım önümüzdeki ay nasip eder Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…